Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam .. HI-LEVEL 49HL600 Tv 2 gün önce ekrada bulutlanma yüzünden sevise gitti erkanı garanti kapsamında tamir ettiler ancak yazılım güncellemeside yapılmış ve bu işlemden sonra daha önce online film izledigim hiç bir siteden artık film izleyemiyorum. Servisi arayıp sordugumda zaten daha önceden de izleyemiyordunuz bizim TV ler de FLASHPLAYER özelliği yok dediler ama ben onlarca film izledim bu sitelerden .Siz HI LEVEL kullanıcılarından ricamhttp://www.filmifullizle.org sitesinden film izleyebiliyormusunuz lütfen kontrol edermisiniz.SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experience_ -- 29 Ocak 2016; 16:45:49 >
  • Skype ile gorusmek icin nasil kamera takilir bu tv ye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler 3d on numara avatar seyredin hak vereceksiniz hele orman goruntuleri super...
  • Yukardan asagi resim ayarlarim kontras 90 parlaklik 50 keskinlik 75 renk75 arka isik ozel85 gelismis ayarlar
    Dinamik kontras yuksek gurultu tarama orta renk sicakligi ozel beyaz nokta 9-10 kademe saga ten rengi sabit veya -1 +1sola veya sağa digerlerine dokunmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 30 Ocak 2016; 9:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

55 ler a101 lerin elinde patladı. 48 lik tv nin aynı modelinin uhdsiz olanını aynı adla sattı. Olmadı

Ben mesajınızı anlamadım. Elinde patladı derken neyi kastediyordunuz? Şimdi 55 lik UHD olanı 2400 e bulursam almayayım mı? Ürün kalitesiz m, yoksa pahalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 29 Ocak 2016; 21:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

Yukardan asagi resim ayarlarim kontras 90 parlaklik 50 keskinlik 60 renk75 arka isik ozel75 gelismis ayarlar
    Dinamik kontras yuksek gurultu tarama orta renk sicakligi ozel beyaz nokta 9-10 kademe saga ten rengi sabit veya -1 sola digerlerine dokunmadim

Beyaz nokta ayarınız ortadan itibaren 9-10 kademe sağ tarafa dimi hocam? Birde ses ayarlarınızı paylaşı mısınız rica etsem

• ersinkilci E kullanıcısına yanıt
    55 olan uydudan 4k oynatmiyor, sadece hdmi dan destegi var, alan arkadaslar denedi.

• Evet renk sicakligi ozel beyaz nokta 9- 10 kademe saga arka isigi ozel 85 yapmisim keskinlik 75olunca daha iyi oldu ama goz zevkleri farkli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 30 Ocak 2016; 9:59:15 >
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz özellik sanırım konu başlığı olan 48UHL950 de var. O zaman denk gelirse ona bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an1cas

quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

Yukardan asagi resim ayarlarim kontras 90 parlaklik 50 keskinlik 60 renk75 arka isik ozel75 gelismis ayarlar
    Dinamik kontras yuksek gurultu tarama orta renk sicakligi ozel beyaz nokta 9-10 kademe saga ten rengi sabit veya -1 sola digerlerine dokunmadim

Beyaz nokta ayarınız ortadan itibaren 9-10 kademe sağ tarafa dimi hocam? Birde ses ayarlarınızı paylaşı mısınız rica etsem

ses ayarı klasik iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dansman

gencler 3d on numara avatar seyredin hak vereceksiniz hele orman goruntuleri super...

avatarıda seyrettim 3d si iyi değil benim televizyondamı sorunvar anlamadım dışarı çıkma efektini 3d de seyreden varmı?

(blurayini seyrediyorum)

tohumcukların uçuştukları sahne ki avatarda en iyi 3d orda var hiç bi şekilde ekrandan dışarı çıkma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esref_erdogan -- 30 Ocak 2016; 16:18:58 >
  • 3 gün kullanmış biri olarak 3D sinde sıkıntı yok hocam

• esref_erdogan E kullanıcısına yanıt
    Youtube da 3d pop out sony yaz oradaki yılan gözlüğüne kol mesafesi kadar yaklaşmıyorsa senin televizyonda problem var demektir. Ama bazen youtubede ayarlar kayıyor videoyu tekrar aç düzelir. 3d Pop out drill, yada 3d pop out world yaz çıkan sonuçları bir izle.

• izledim onları testere iki gözüküyor dışarı çıkmada anlaşılmıyor
  • Benimde söylediğim işte tam o, bazen youtube sapıtıyor iki gösteriyor.videoyu tekrar ac kapat ve gözlükleri tekrar bağla, zaten iki gösterirken izleme 1 dakikaya kalmaz kafa ağrımaya gözler delirmeye başlıyor. Ama film izlerken sorun olmuyor

• esref_erdogan E kullanıcısına yanıt
    hocam şurdan indirdimhttp://kattorrents.co/usearch/3d/ avatar 2.5 gb olanı filmdeki beyaz deniz anasına benzeyen ağaçtan aşağı inen cisimler sanki eleimle değiyormuş gibi bir his dogruyordu ne yalan söyleyim belki bana öyle gelmiş olabilir derinlikle oynamıştım ben biraz bi dene bakalım istersen burdan indirip ..
  • indiriyorum
  • 48ua9300 vestel yazılımını yüklemelimiyiz sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderin25 -- 31 Ocak 2016; 19:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dansman

hocam şurdan indirdimhttp://kattorrents.co/usearch/3d/ avatar 2.5 gb olanı filmdeki beyaz deniz anasına benzeyen ağaçtan aşağı inen cisimler sanki eleimle değiyormuş gibi bir his dogruyordu ne yalan söyleyim belki bana öyle gelmiş olabilir derinlikle oynamıştım ben biraz bi dene bakalım istersen burdan indirip ..

Avatarı indirip izledim o sahnede dışarı çıkma efekti yoktu servis çağıracam

arkadaşın sölediği yılan sahnesinde de yoktu.

• Üstatlar televizyonu içinden çıkan aparat ile duvara asan var mı. bir de televizyondan telefona bluetoothla bağlanmak için ne yapmak gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.