Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 ler a101 lerin elinde patladı. 48 lik tv nin aynı modelinin uhdsiz olanını aynı adla sattı. Olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

55 ler a101 lerin elinde patladı. 48 lik tv nin aynı modelinin uhdsiz olanını aynı adla sattı. Olmadı

tam isabet yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

Önceden belirteyim, kesinlikle herhangi markayı abartmak, övmek veya eleştirmek için değil sadece web üzerinde araştırma yaparken dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim, kimse başka anlamlar yüklemeye çalışmasın...

Aynı kasaya sahip ve aynı ana kartı kullanan ünlü firmanın modeli, dikkat! yine vestel üretimi ;http://www.panasonic.com/uk/consumer/viera-televisions/led/tx-48cx400b.html

Bu da incelemesi,https://www.youtube.com/watch?v=r1hh1FdTZp4

Forumda başka bir arkadaş tarafından paylaşılmış olan aynı anakarta sahip (mb100) cihazların listesi;

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

bu arkadaşıma teşekkürler panosonik modelini sitesinden incelerseniz herşeyinin aynı olduğunu görür sünüz....

• Beyler tv nin ses performansı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Merak edenler için panel testi. Servis menüsünde varmış gördüm.

Yukarıdakiler makinenin manuel ayarı ile çekildi. Gördüğüme en yakın çıktıyı alabilmek için ayarladım makineyi öyle çektim.

Bu ise otomatik pozlanmış bir foto. Daha doğrusu ben pc de biraz parlaklık efekti verdim tıpkı foto makinelerinin gece çekimlerinde yaptığı gibi. Parlaklığı arttırınca böyle gözüküyor. Fakat normalde tv yi böyle görmüyoruz. Yukarıdakiler gerçeğe yakın sonuçlar. Işık sızması var evet ama kafaya takmaya değer mi değmez mi bu konuda karar veremedim. Her panelde oluyor, pahalı cihazlar almak lazım olmaması için.

ekran testi için Servis menüsünden nereye tıklıycaz

• kaderin25 kullanıcısına yanıt
    servis menüsüne girin MENÜ + 4725 açılan menüde sondan 2inci seçeneğe girin. USB yazanın üstüne. Orada screen test gibi bir bölüm vardı. unuttum şimdi adlarını kurcalayınca bulursunuz :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: sky83

Pvr aktif degil. Donmalar ise, smart ugyulamalarindakinden bahsediyorum. Piksel ayarlarini bulamadim.

MB 9x şase olan vestel tabanlı tüm tv lerin pvr ve benzeri özellikleri servis menüsü editlenmesi sonucunda açılabiliyor, Fakat bizim tv nin taban yazılımı MB100 , şimdilik bunun için çözüm yok ama yakında bulunacağı kesin. Cihazın servis menüsünde deaktif görünen tüm özellikler (pvr,follow me, çifte ekran vs.) açılabilir aslında çünkü vestel 9300 serisi ile birebir aynı ürün , sadece vestel tarafında bazı özelikleri kapatılmış durumda. Biraz beklemek lazım.

Çifte ekran gelmeyebilir vestelin kendi buluşu herhalde. Fakat PVR ve follow me özellikleri universal. Lisansı yok telifi yok, pvr'yi verse o da yeter :D bir de sinema modunu sadece açık ve otomatik yerine kademesini de seçebilsek çok iyi olur. Hareketli görüntülerin daha smooth görünmesine yarayan bir seçenek o.

Ben de vestel'e mail attım. Ama sanırım gitmedi mail, mp4 uzantısının alt codeclerinde bir sorun var. mp4'ün mp42 kodeğini çözüyor fakat 1 saat 41 dakikadan sonrasını hiç bir şekilde oynatamıyor televizyon 2saatlik filmin sonunu izleyemiyorsunuz yani. mp42 olan 3 film denedim hepsi aynı fakat mp4 olup isom codecli filmler 3 saatte olsa çalışıyor.

Tabi ilkbaş anlamadım bunu hepsi mp4 dedim ama media info programı ile tek tek bütün filmlerimi test edince bu mp42 farkını anladım. Çünkü diğer bitrate olsun ses olsun herşeyi aynı değişen tek şek isom ve mp42 codec'i :D

Smart özelliği de kusra bakmayın ama hiç bir işe yaramıyor dedim Android market gibi sandım fakat face ve youtube'a girmekten başka zevk veren uygulama yok dedim. Tarayıcı flash ve html5 desteklemiyor video izleyemedikten sonra bir anlamı yok dedim.

Ben vesteldriver sitesinden yazılım yüklemiştim. Acaba eski yazlımda mp42codekli filmleri 1 saat 41 dk dan sonrasını oynatabiliyor mu merak ettm.

Ayrıca bu filmler benim en eski 2009 model next teledünya cihazında sorunsuzca çalıştı cast yazılarına kadar oynattım. Hal böyle olunca aklımıza gelen tek sorun codec desteği.

• dün aldım bu televizyonu şimdilik süper maşallah süperonline tv yi de bağladım ama yayınların kalitesi düşük tv ne yapsın ..yotube da bir kaç 4k çözünürlük vs video mükemmele gösteriyor ..3 boyut denemedim deneyen varmı nasıl?
  • ben 3Dyi denedim iyi değil bugun sondurak 5, pinin yaşamı ve Sammynin maceralarını(2) deneyecem ama umutlu değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esref_erdogan

ben 3Dyi denedim iyi değil bugun sondurak 5, pinin yaşamı ve Sammynin maceralarını(2) deneyecem ama umutlu değilim

Filmler ve çekim katilesi ile doğru oranlıtı sonuçlar alabilirsiniz. Mesela The.Martian ve Terminator.Genisys izlemeni tavsiye ederim, bence kusursuz.
  • Vestel yazılımını yüklemelimiyiz sizce. Garantide sıkıntı çıkarmı vestelde pixelens teknelojisi falan var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esref_erdogan

ben 3Dyi denedim iyi değil bugun sondurak 5, pinin yaşamı ve Sammynin maceralarını(2) deneyecem ama umutlu değilim

Filmler ve çekim katilesi ile doğru oranlıtı sonuçlar alabilirsiniz. Mesela The.Martian ve Terminator.Genisys izlemeni tavsiye ederim, bence kusursuz.

evet 3d leri denedim sonuç hiç iyideğil dışarı çıkma efekti diye bişey yok
    Dışarı çıkma efektini gördüğünüz filmler varmı yani the martian ve terminatörde durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esref_erdogan -- 27 Ocak 2016; 18:56:48 >
  • YouTube 3d dinazor cizgi film vs de denedim birşeyler var ama tamdegil gozluge uzun sure basarak ve goruntu üst üste vs ayar birde 3d aktif edilmeli ama tam verimli değil,
    gibi.. birtek 3 boyutlu deniz görüntüsü balıklar vs onda baya iydi görüntü geri o görüntüyü bulamadım yotube da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansman -- 28 Ocak 2016; 9:50:44 >
  • Soyle bir sorum var cepten dlna ile filmi direk tv den izliyorum fakat cep tlfonun wifi sini kapattigimda tv media playeri devam etmiyor bu sekilde tv ye film linkini gonderip tv nin media playeri linkden oynatmaya devam etmeli bu sistem var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

Soyle bir sorum var cepten dlna ile filmi direk tv den izliyorum fakat cep tlfonun wifi sini kapattigimda tv media playeri devam etmiyor bu sekilde tv ye film linkini gonderip tv nin media playeri linkden oynatmaya devam etmeli bu sistem var mi

Senin tv ye gönderdiğin sadece görüntü aktarımından ibarettir, bunun içinde telefonun wifi bağlantısı üzerinden yapar, yani tv nin üzerindeki mediaplayer ile ilgisi yoktur. Link yazarak da smart tv bölümünde internet tarayıcısından geçen gün video v.s. seyrettim. fakat bugün birkaç defa tarayıcıdan dışarıya attı malesef. Bunu da ya o anki internet bağlantı hızına ya da yazılımdaki bir eksikliğe bağlıyorum, yeni yazılımı henüz yüklemedim bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

Soyle bir sorum var cepten dlna ile filmi direk tv den izliyorum fakat cep tlfonun wifi sini kapattigimda tv media playeri devam etmiyor bu sekilde tv ye film linkini gonderip tv nin media playeri linkden oynatmaya devam etmeli bu sistem var mi

Senin tv ye gönderdiğin sadece görüntü aktarımından ibarettir, bunun içinde telefonun wifi bağlantısı üzerinden yapar, yani tv nin üzerindeki mediaplayer ile ilgisi yoktur. Link yazarak da smart tv bölümünde internet tarayıcısından geçen gün video v.s. seyrettim. fakat bugün birkaç defa tarayıcıdan dışarıya attı malesef. Bunu da ya o anki internet bağlantı hızına ya da yazılımdaki bir eksikliğe bağlıyorum, yeni yazılımı henüz yüklemedim bu arada.

ben vestel drverdeki yazılımı yükledim önceden tarayıcı kısmından atıp kapanıyordu fakat vestel driver kısmındaki ilgili yazılımı yükleyince böyle bir sorunla karşılasmadım yani ttarayıcı kısmında gezmemde sıkıntı olmadı.flash içerikli bir siteden nasıl olduysa film açmayı başardım çok şaşırdım ve tekrar enediğimde açmadı biraz zorlayınca webbroswer kısmı kapanıyor ama öncekine göre sorunlar azaldı.webbroswerin flash ve htlm5 desteği olmaması kötü umarım yeni yazılımlarla bunu düzeltirler yada warsa bağimsiz bir smart tarayıcı söylesinler onu yükleyelim.bu arada daha öncede belirttiğim gibi benim tv nin ıps kısmı garantiden değişti ve yani yazılımı yüklü oldüğü halde hiçbir sorun olmadı hatta vestelin 9300 yazılımı yüklemeyi düşünüyorum ama yeni yazılımçıkarsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 28 Ocak 2016; 21:45:24 >

• Bana yardim edebilirmisiz...el lg g2 teldeki resim videoyu tvde nasil izlicem...pek anlamiyorum bu isleri adim adim ne yapmam lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Optikmen

Bana yardim edebilirmisiz...el lg g2 teldeki resim videoyu tvde nasil izlicem...pek anlamiyorum bu isleri adim adim ne yapmam lazim...

Televizyonun ayarlar kısmına girerek diğer ayarlar kısmından ses ve görüntü paylaşımını etkin yapınız.Tvnin bağlantı giriş kısmında hdmi, av, menüsü olduğu kısmında wiriless display kısmını açınıız,telefonun ayrlar kısmında paylaş ve bağlanı açınız,ekran paylaş kısmında miracast kısmını aç ve dokun cihazlar aranıyor kısmından hi leveli seç bu kadar geçmiş olsun.bendeki g3 eğer menü sizle aynı değilse aynı başlıklarla yapabilirsiniz
  • Selam .Arkadaşlar bu TV de flash Player desteği varmı ?
  • Vestellerin hiçbirinde flash player desteği yoktur.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.