Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Hocam YouTube dan 4K videoları izledim sıkıntı yok

4k degil 60 kare bir video.

Mesela havana brown - babing sarkisinin youtube da 720p 60 kare versiyonu var

60 kare?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam YouTube dan hem dediğin videoyu hemde 60 fps yazıp tüm videoları denedim sorunsuz açtı

• Alan konuşuyor işte arkadaş. 😡😯

• elimde yine a101 de satılan hometech wi10i windows 10 tablet var.350 tl ye aldım.normal fiyat 450 tl.arayan çok bu fiyata ama bulan az benim gibi.55 yada 48 hi-level tv ile takas yapabiliriz.
    yer adana
  • Muğla'da buldum 1599 peşin taksit yok yakın olanların bilgisine

• masty45 üstadım eğer giderseniz başka şehre transferleri olurmu diye sorarmısınz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

masty45 üstadım eğer giderseniz başka şehre transferleri olurmu diye sorarmısınz lütfen

Sorarım hocam müsait olursam yarın akşama kampanya 2 şubat'a kadarmış bu arada

• tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Hocam YouTube dan 4K videoları izledim sıkıntı yok

4k degil 60 kare bir video.

Mesela havana brown - babing sarkisinin youtube da 720p 60 kare versiyonu var

Telefonumla cektigim 60 frame fullhd videoyu toshiba flas diske attim, televizyonum philips 32 inc..modelini unuttum..videoyu oynatiyor bir noktada asiri pixel yogunlugu var galiba orada videoyu kesiyor, ve videodan atiyor..yani benim 2010 model tv oynatiyorsa bu tvninde oynatacagini dusunuyorum..
    Benim cektigim videonun sadece 3 dakikasi 700 mb geliyo.

• youtube'dan indirilen her videoya güvenmeyin. 60 fps bir video indirirsiniz ama codecleri farklı olabilir. VP9 diye bir video codec'i ile indirdi mesela ben geçmişte 60fps indirmek istediğimde, ses formatu opus ve onu tv açmıyor doğal olarak. VP9'u de hiç duymadım onu da açmaz muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

youtube'dan indirilen her videoya güvenmeyin. 60 fps bir video indirirsiniz ama codecleri farklı olabilir. VP9 diye bir video codec'i ile indirdi mesela ben geçmişte 60fps indirmek istediğimde, ses formatu opus ve onu tv açmıyor doğal olarak. VP9'u de hiç duymadım onu da açmaz muhtemelen.

ben bu tvlerin yazılımla codec yükleneceğine vestelinde bu işleri müşterilerini üzmemek için iyi takip edeceğine inanıyorum.yazılım yönüne vestelin birazdaha ağırlık verip stış sonrrası destek için vestelwebos çıkartmalı

• arkadaşlar merhaba, hilevel 55uhl950 de gözlükleri eşleştiremiyorum bir türlü. Yakınlaştırıp düğmesine basıyorum, kırmızı yeşil yanıp sönüyor ve sonunda açık yeşil yanıyor ancak ekranda hiçbir ibare yok. 3d çalışmıyor.

Bluetooth ayarı var mı cihazda? sorun ne anlamadım...
  • Once gozlukleri cihazla eslestir nasil yapilacagi gozlugun icinden cikan klavuzda yazili

• ddkorkut kullanıcısına yanıt
    hocam yaptım onları. 2 gün önce fabrika ayarlarına döndüm. Şimdi 3d filmin olduğu ekranda yanyana yı seçiyorum. Gözlüğün üzerindeki tuşa 3 saniye basınca kırmızı-yeşil yanıp sönüyor 5 saniye kadar ve açık yeşil/sarı gibi bir renk yanıyor en son. Ekranda gözlük bağlandı yazısı çıkmıyor ve 3d görüntü alamıyorum. Sonrasında 1 kere düğmeye dokununca yeşil yanıp ardından kırmızı yanıyor.

Bir deneyebilir misiniz? Neyi yanlış yapıyorum acaba? Dünden beri uğraşıyorum.
  • Siempre26 S kullanıcısına yanıt
    hocam gözlüğü tv'ye yakın bir mesafeden açıp kapama tuşuna basılı tutarak ard arda sarı ve kırmızı yanmasını sağla o esnada zaten tv görüyor ve bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempre26

arkadaşlar merhaba, hilevel 55uhl950 de gözlükleri eşleştiremiyorum bir türlü. Yakınlaştırıp düğmesine basıyorum, kırmızı yeşil yanıp sönüyor ve sonunda açık yeşil yanıyor ancak ekranda hiçbir ibare yok. 3d çalışmıyor.

Bluetooth ayarı var mı cihazda? sorun ne anlamadım...

Menu den 3 d ayarlarına gieip 3d modunu otomatiğe alın. Daha sonra gözlüklere basılı tutup bekleyin (yaklaşık 20-30 saniye) mutlaka eşleşecektir.

• Bu indirim karabük te neden yok belirli yerlere mi yapmışlar bu indirimi ???

• Bende bakirkoy osmaniyeden aldim 48lik 1799tl. Cok israr ettim 1650ye veriyolar diye ama abi bizdeki fiyat bu dedi,magazalara ozel fiyat sistemi var dedi. Daha oncede bu sekilde yaklasanlar olmus genel mudurlugu aramislar , ordan gelen cevap ise kampanya olan magazadan alabilirler olmus. Bu konuya care bulan yazsin bos yere 250tl fazla vermeyelim (1500e alan arkadasta var) kurulum icin telefon actim bekliyorum. Gelsinler kursunlar asma aparatinida taktiriyim hic ugrasamam bide kontrol etsinler adam gibi.

Bir sorun cikarsa yazarim detaylari ama dedigim gibi 3e 5e bakmadim 1800e aldim, bu boyutlarda full hd smart aliniyo bu paraya.

Tesekkurler

• Merhaba arkadaslar. Iki gun once a101den 48 inc hi level aldim. Tvnin sag ve sol ust ekran koaeerine baski yapinca ice dogru esneme yapiyor. Herkesde var mi bu durum. Normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnnvr

Merhaba arkadaslar. Iki gun once a101den 48 inc hi level aldim. Tvnin sag ve sol ust ekran koaeerine baski yapinca ice dogru esneme yapiyor. Herkesde var mi bu durum. Normal mi

bir yakınımın aldığı yine vestel üretimi olan başka bir tv'de de aynı durum vardı, hatta kendi farkında değil, gösterince biraz endişelendi...
    vestel'den çıkan ürünler çok titiz işçilik içermiyor anlaşılan ... hangisini kurcalasanız bir yerinde problem bulursunuz...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.