Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
84.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi bir baska a101 mağazasına gittim yine 1799 tl dediler maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hookman hocam çevre bayilerden bana bi tane ayarlarsan yani ayırtabilirsen benden sana bi yemek çalışır. :)
    Sabahtan beri bu yaka da aradım bulamadım. Tuzla Pendik bölgesinde ürün yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Veba_S

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: maviaslan1905

Yine gittim sordum yine 1799 fiyat cektiler bu fiyat farklılığı nedendir

Arkadaşım kasaya barkodunu el ile girmesini söylermisiniz. Terminal cihazı ile okutulduğunda 1799 tl çıkıyor, ne tesadüf ki el ile kasaya barkod girildiğinde 1495 tl çıktı bana. Yani sistem güncellemelerinde bir hata olabilir, denemekte fayda var.

Ben deAnkara`da Yenimahalle`de gittim sordum 1799 tl dediler. Yeni acilan magazalarda belirli urunlerde indirim yapilmis olabilir dediler.

Sizin aldiginiz magaza yeni mi acildi acaba? Ya da yenilenme mi oldu?

Aldığım mağaza yeni değil neredeyse 4-5 yıl önce açılmış bir mağaza. Çok tutarsız fiyatlar var ilginç bir durum açıkçası.

• Bana bulabilirmisin hookman hocam. Bugün karşıya geçeceğim. Eğer haber edersen hemen de gelebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gauss_34

Hookman hocam çevre bayilerden bana bi tane ayarlarsan yani ayırtabilirsen benden sana bi yemek çalışır. :)
    Sabahtan beri bu yaka da aradım bulamadım. Tuzla Pendik bölgesinde ürün yok

Yakın çevremde 3 adet a101 var fakat sadece birinde bu tv den vardı. Onu da yukarıda anlattığım şekilde çok çok uygun bir fiyata alabildim şans eseri. 24 saat içinde 3 değişik fiyat ile karşılaştım aynı mağazada, fakat sonunda kaptım cihazı, ama şöyle bir durum var; cihazı kurdum fakat beklediğimden büyük geldi odaya , 2-3 gün deneyelim bakalım.

Bu arada belki inanmayan olur diye faturayı da ekledim.

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

• Hayırlı olsun hocam. Valla bedavaya gelmiş. 1500 liraya 42 inç 3d Smart full HD ancak alabilirsin. Bu bedava sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gauss_34

Bana bulabilirmisin hookman hocam. Bugün karşıya geçeceğim. Eğer haber edersen hemen de gelebilirim.

Zannetmiyorum ama yine de yolumun üzerindeki tüm a101 lere sorarım, eğer olan varsa mobil ile mağaza bilgisini ve konumunu anında burada bildiririm, artık kimin kısmetiyse o alır. Yapabileceğim ancak bu kadar, Keşke herkesin alabileceği kadar stok getirmiş olsalar. Çünkü aynı versiyon VESTEL 9300 serisi ile arasında 1000 TL nin üzerinde fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 23 Ocak 2016; 12:45:42 >
  • Hookman hocam sana zahmet aldığın magazaya sorabilir misin başka illerde neden fiyat 1799 diye müşteri hizmetleri de kapalı magaza personeli sadece ulaşabiliyor

• 1500 e kaçmaz ama maalesef ürün var fiyat yine 1799 diyorlar

• quote:

Hookman hocam sana zahmet aldığın magazaya sorabilir misin başka illerde neden fiyat 1799 diye müşteri hizmetleri de kapalı magaza personeli sadece ulaşabiliyor

Zannetmiyorum buradaki personel de ulaşamamıştı. Bu sabah ben gittiğimde yukarıda bir arkadaşın paylaştığı 1649 tl lik ilan resmini gösterdiğimde yine bana fiyatın 1799 tl olduğunda ısrar ettiler. Bu şubedeki personel de bölge müdürlüğüne bağlanıp bilgi almak istedi ama telefonlara cevap veren çıkmadı, dediğim gibi tesadüf eseri barkodu terminal cihazı ile değil el ile kasaya girdiğinde fiyat bir anda 1495 tl ye düştü. Ben de fırsatı kaçırmak istemedim.
  • arkadaşlar sizde kanal d power ve star tvnin hd olan kanalları varmı
  • El ile de kodu girdi yine 1799 nedir bu benim sansim

• quote:

El ile de kodu girdi yine 1799 nedir bu benim sansim

Ben de aynisini yaptirdim, fiyat degismedi malesef. Yer: Ankara, Yenimahalle.
  • Üsküdar burhaniye mahallesinde 1 adet var.

• Tv yi kendim kurdum. Vestel servisi kurulumda sıkıntı olmaz dedi. Tüm hd kanallar ve TRT 4K iyi ama sd kalitesinde kanallar için eski Samsung 40 b serisi tv daha iyi gösteriyor diyebilirim belki uydu alıcısından kaynaklanıyordur. Kendi uydu alıcısı kanal geçiş hızları fena değil . Smart özelliği güzel çalışıyor. 3D gözlükler çalışıyor şimdilik bir sıkıntı yok.

• mtatar19 M kullanıcısına yanıt
    Hocam USB ye 60 kare 720 ya da 1080p fark etmez, ama 60 kare bir video atip oynatabilir misiniz?

• Hocam YouTube dan 4K videoları izledim sıkıntı yok

• arkadaşlar bende her kanalın hd olanı yok neden olur yardımcı olur musunuz lütfen

• adanada gören duyan varmı lütfen bilgi verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Hocam YouTube dan 4K videoları izledim sıkıntı yok

4k degil 60 kare bir video.

Mesela havana brown - babing sarkisinin youtube da 720p 60 kare versiyonu var

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.