Şimdi Ara

Hi-Level 120 GB SSD mi Sandisk Standart 128GB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fazla bir bekletim yok. 2 dakikalık windows açılışını bir dakika altına düşürsün, bozulmasın, sıkıntı yaratmasın yeterli. Bu iki SSD arasından Sandisk hem fiyat hemde Hi-Level' den 8 GB daha fazla oluşu ile öne çıkıyor. Hi-Level'in okuma yazma hızı kağıt üzerinde Sandisk'e göre daha iyi. Benim laptop'um sata 2 kullanıyor bu hızı ben farkedebilir miyim?

Kısacası siz uzman arkadaşlar Hi-Level mi Sandisk mi alırdınız? Tabi alma nedeninizi de belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Kingston düşünürseniz Sv300s37a/120g alınabilir.
  • 8 gb ı önemsemene gerek yok 2ssd de birbirine yakın performansdalar. Ben olsam Sandiski(f/p) tercih ederdim yakın zamanda bu fiyata olursa ben de almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandisk biraz daha kendine çekiyor beni. Sanırım sandisk alırdım

Sata 2 kullanacaksanız o hızlara çıkamayacağınız için hız farkı yaşamıyacaksınız.
  • Kingston 120GB V300 Serisini 6 aydır kullanıyorum çok iyi bence.20-25 saniyede pc açılıyor.

Windows puanı 7.7 oldu.herşeye anında yanıt veriyor tık demiyor.hdd pişmanlıkmış.çok para vermek istemedim kingston aldım.

sata 2 olmasına rağmen pc uçuyor.demekki sata 3 olsa ne olacak bilmiyorum.şahin oldu BMW.

2500 tl lik pc de kullanıyorum normal hdd li ama benim core duom kadar hızlı değil.bu kadarmı fark eder? evet edermiş.
  • Slmlar hi level dan uzak durun derim Geçen sene aldim 120gb lik modelinden tam bi husran ve pismanlik param resmen çöpe gitti Bilmiyorum bana sorunlu bi modeli mi geldi ama sandisk en azindan daha güven veren marka Adamlar sirf bellek ve mobil depolana üzerine ürünler çıkartıyor
    Diger donanim sitelerinde standart 128gb'in kullanıcı incelemesi var Ordan bir fikir edinebilirsiniz günlük kullanım performansına dair

Bu arada sandisk standart 128gb sata 3 bence tam bi f/p ürünü Ahanda aşagidaki linkte kampanyaya da girmiş Bence kaçırma derim
    Sandisk Standart 128GB Sata3 SSD Kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterSweet35 -- 4 Nisan 2015; 6:56:00 >

• 4 sn içinde şifre yazma ekranına geliyorum.(windows 8.1)Sandisk sata3 için yavaş ancak sata 2 hızlarında kullanacağınız için sınırlarda çalışacak.f/p ürünü alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanıtlar için teşekkürler. Şuradaki incelemenin neticesi ve kullanıcı yorumlarına göre Sandisk yerine Hi-Level almaya karar verdim. Hi-Level ile ilgili ayrıntılı bir inceleme de bulamadım.

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/sandisk-ultra-plus-128gb-ssd-incelemesi/?ps=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 4 Nisan 2015; 11:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

Yanıtlar için teşekkürler. Şuradaki incelemenin neticesi ve kullanıcı yorumlarına göre Sandisk yerine Hi-Level almaya karar verdim. Hi-Level ile ilgili ayrıntılı bir inceleme de bulamadım.

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/sandisk-ultra-plus-128gb-ssd-incelemesi/?ps=7

Zeki adam arastirir alir en dogrusunu yaptin buyur sandisk incelemem:

http://www.donanimcibaba.com/2015/03/sandisk-standart-120gb-ssd-kullanici-incelemesi.html

Degerleri hi levela gore cok kotu hatta cogu ssdden kotu

• Samsung 128GB 840 PRO SATA 3.0 (Okuma 530MB / Yazma 390MB) SSD
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-128gb-840-pro-sata-30-okuma-530mb-yazma-390mb-ssd.html#genel-bakis

OLABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

Kingston 120GB V300 Serisini 6 aydır kullanıyorum çok iyi bence.20-25 saniyede pc açılıyor.

Windows puanı 7.7 oldu.herşeye anında yanıt veriyor tık demiyor.hdd pişmanlıkmış.çok para vermek istemedim kingston aldım.

sata 2 olmasına rağmen pc uçuyor.demekki sata 3 olsa ne olacak bilmiyorum.şahin oldu BMW.

2500 tl lik pc de kullanıyorum normal hdd li ama benim core duom kadar hızlı değil.bu kadarmı fark eder? evet edermiş.

Sen de iyi abarttın, tamam bilgisayarın tepkileri daha hızlı olur ama işlemci gerektiren durumlarda bilgisayar yine kasar.
  • s.f S kullanıcısına yanıt
    benim pc core2 duo ve 4gb ram.ekran kartı gt 240m.=i7 işlemcili 8gb ramli gt540m ekran kartı bilgisayardan daha hızlı.

işlemcin istediğin kadar hızlı olsun hdd 5400 devirse beklersin.amacım abartmak değil doğru bilgi vermek inanki.

ssd kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın.eğerki fırsatın olursa ssd li pc de 7-8 işlem yap.

o işlemleri aklında tut ondan sonrada normal hard diskli başka pc de o işleri yap.aradaki farka şaşıracaksın.inan bak buna.
  • quote:

benim pc core2 duo ve 4gb ram.ekran kartı gt 240m.=i7 işlemcili 8gb ramli gt540m ekran kartı bilgisayardan daha hızlı.

işlemcin istediğin kadar hızlı olsun hdd 5400 devirse beklersin.amacım abartmak değil doğru bilgi vermek inanki.

ssd kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın.eğerki fırsatın olursa ssd li pc de 7-8 işlem yap.

o işlemleri aklında tut ondan sonrada normal hard diskli başka pc de o işleri yap.aradaki farka şaşıracaksın.inan bak buna.

SSD ben de kullandım ama sitelerde gezinirken yine takılma oluyordu işlemciden dolayı. 5400rpm diskler çekilmez ona zaten kimsenin itirazı yok. Fakat ben şu anda SSHD kullanıyorum ve SSD den pek de aşağı kalır bir yanı yok günlük kullanımda. Program yükleme kaldırmada fark var tabiiki de ama her gün yükleme kaldırma yapmadığım için sorun değil.

• bütün sistem yani Windows+oyunlar+resim+video hepsi tek kaliteli bir ssd de olsun hibritin yüzüne bakılmaz.

hdd isterse 10bin devir olsun ssd nin yanında nal toplar.hibrit de dahil sata 2 böyleyse sata 3 ü düşünemiyorum.

6 yıllık bilgisayarım şuan 2500 tl lik pc den hızlı.denemeyle sabit.oyun,uygulama.gezinme,video ve resim görüntüleme.

firmalar hdd ve hibritin ekmeğini yedikten sonra meydan direk ssdye kalır.hibrit dahil yerinde yeller eser.

ben fiyatı uygun diye kingston almıştım ama konu olan hi leveli tavsiye ederim arkadaşa.
  • quote:

bütün sistem yani Windows+oyunlar+resim+video hepsi tek kaliteli bir ssd de olsun hibritin yüzüne bakılmaz.

hdd isterse 10bin devir olsun ssd nin yanında nal toplar.hibrit de dahil sata 2 böyleyse sata 3 ü düşünemiyorum.

6 yıllık bilgisayarım şuan 2500 tl lik pc den hızlı.denemeyle sabit.oyun,uygulama.gezinme,video ve resim görüntüleme.

firmalar hdd ve hibritin ekmeğini yedikten sonra meydan direk ssdye kalır.hibrit dahil yerinde yeller eser.

ben fiyatı uygun diye kingston almıştım ama konu olan hi leveli tavsiye ederim arkadaşa.

Tabii ki de 500gb SSD varken kimse SSHD nin yüzüne bakmaz ama 500gb SSD de bugün bir bilgisayar parası kadar. Hatta 240gb SSD mi yoksa 500gb SSHD mi dersen şüphesiz SSD derim ama şu anda para verip SSHD yi SSD ile değiştirmem, o para için değmez. Dediğim gibi SSHD günlük kullanımda beni rahatsız etmiyor, donma takılma yok, hızlı açılıyor bilgisayar ki günlük kullanımda en önemli unsurlar bunlar

• Fiyat ve kapasite analizlerin çok doğru. Tahminim 2-3 sene sonra iyice ucuzlar bu teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf35 -- 4 Nisan 2015; 21:17:21 >
  • samsung evo 840 derim başka birşey demem
  • Hi-Level bana pek güven vermedi. HB'de indirim var Sandisk Standart'da. Hi-Level gayet performansı fakat Sata 2 kullanacaklar için Sandisk yeterli gibi duruyor marka güveni açısından da mantıklı olan denebilir.
  • Ne idüğü belirsiz bir marka olmadıktan sonra, hangi SSD ucuz veya yüksek kapasite sunuyorsa, onu tercih edin. Özel bir ihtiyacınız yoksa, modelin önemi yok.
    Günlük kullanımda, Windows açılışında, oyun yükleme sürelerinde, bir fark hissetmezsiniz.

Sandisk ve Kingston'un ucuz modelleri, en mantıklı çözümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Nisan 2015; 2:29:34 >
  • quote:

bütün sistem yani Windows+oyunlar+resim+video hepsi tek kaliteli bir ssd de olsun hibritin yüzüne bakılmaz.

Bilgisayarınızın ojuma/yazma hızı yükseldi ssd ile performansı değişmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.