Şimdi Ara

Sandisk ssd plus 240 GB mı crucial bx500 240 GB mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harddiskim bozuldu ssd alıcam
    www.hepsiburada.com
    Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-pm-bd805682
    ya da modelleri arasında kaldım tüm sitelerde en çok satan ürün Sandisk olduğu için alıp geçsem mi diyorum lakin marka ve özellik olarak crucial daha iyi duruyor. Bx500de ısınma problemi olduğu söyleniyor bu da kafamı karıştırıyor. sizce hangisini almalıyım kafam karışık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu arada bütçe artırma olanağım yok ne yazık ki bugün sipariş edicem işim acil

• Up

• gunners49 kullanıcısına yanıt
    Crucial Alin hocam. Garantili ürün zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sandisk neden bu kadar çok satmış flash belleklerden ismi bilindiği için mi acaba
    Bi de duyduğum kadarıyla diğer modellere nazaran daha sıcak çalışıyormuş crucial sorun olmaz di mi

• Sandisk 120 gb olanından kullanıyorum 4 sene geçti çok format atan biriyimdir can sıkıntısından haftada bir iki attığım olur bana mısın demedi taş gibi hala.
  • hocam 120 gb'ın kaç gb'ı kullanılabilir durumda 120 gb de alabilirim bi ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk 480GB SSD Plus 400 Lira
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece sistem yüklersen 90 gb küsür kalıyor elinde.. ama ben 240gb sistem için ssd aldım ayrıca buna da şimdi steam oyunlarımı yüklüyorum.
  • gunners49 kullanıcısına yanıt
    Bu model uzun zaman dir piyasada satmasi normal tabiki. Evet sorun olmaz sicakligini gelince bakarsiniz benchmark da yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crucial olanı alın hocam. Yazma hızı biraz daha yüksek ve aynı fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Mart 2020; 0:48:39 >
  • İki markanında SSD diskini kullanıyorum kesinlikle SanDisk alın !
    Crucial tamamen adi ve çok ince plastik yapısına sahip.Bu yüzden aşırı ısınıyor yaz sıcaklarında ısıyı görseniz sinirden söküp atarsınız.Bildiğimiz mekanik hdd bile daha serin bunun yanında..!
    Sandisk ise tamamen alüminyum gövdeli ısı sorunu yok
    Windows kurulumu için 120 GB gayet yeterli !
    Her iki markanında 120 GB'lık diski 118 GB'lık kullanılabilir alana sahip
    Sandisk ssd plus 240 GB mı crucial bx500 240 GB mı  yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Mart 2020; 6:53:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.