< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 4 Temmuz 2019; 21:59:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 4 Temmuz 2019; 21:59:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120 ile giselerden gecme sebebin ne ? sorun sendemi yavaslayandami ?
|
Yanlış yapan sensin zaten o gişeler 120 ile geç diye yapılmadı oraya sıkışıklığı engellemek için yapıldı
Hem kamera okusun hem hız kontrolü yapıyordur belki diye insanlar yavaşlıyor bu gayet normal. İnsan pskolojisi zaten kamera görür görmez fren yapıyoruz ne var bunda kızıcak. |
Kameraların yakınında 1Dikkat bu radar değildir hızlı geçiniz" mi yazıyor da millet 150 ile geçsin ?
Kamera varsa ceza gelir diye fren yapıyor millet işte alışkanlık. Bu arada ben hafta sonları sabah 7-8 hariç hiç o güzergahların 120 basabilecek halde olduğunu görmedim. |
Kamera görür görmez fren yapma konusu özellikle sol şeritte sıkıntılı. Zaten hız sınırı içindeysen niye fren yapıyorsun?
Gişe konusunda da aynı şekilde. Bahsettiğiniz gişelerden defalarca geçtim farklı hızlarda, genelde hızımı 100 civarında tutmaya çalışırım. Zaten o gişeler hem HGS/OGS cihazından okuyor hem de plakayı okuyor. Yani HGS okumasa bile plakadan tanıyıp düşüyor. 120 km/h'e kadar rahatça okur çünkü o hızlarda geçerim genelde. Bu da kadranda 128'e falan denk geliyor. İlla yavaşlamak gerekseydi tabelalara yazarlardı hızınızı düşürün yoksa okumaz diye. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 4 Temmuz 2019; 17:21:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Temmuz 2019; 18:28:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 4 Temmuz 2019; 19:5:57 > |
|