HGS kartım yok otoyoldan ve osmangazi köprüsünden ayrıca fsm köprülerinden vs geçeceğim, HGS almam şart mı yoksa geçtikten sonra cezasız ödeyebiliyor muyum plakadan sonradan sadece 1 kere arabayla gideceğim için hgs almaya gerek var mı? |
HGS kartım yok Istanbul'a gideceğim
-
-
Hgs şart, almazsan 15 gün sonra ceza işler 3 katı ödersin -
köyünden bir daha çıkmayacaksan almana gerek yok 3-4 gün sonra karayolları sitesinden ödemeyi yaparsın, süreyi geçirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 23 Mayıs 2024; 16:57:19 > -
Almana gerek yok zaten eskide kaldı artık plakaya işliyorlar ödersin -
Cezasız normal fiyattan ödeyebiliriz değil mi sonra ekstra ücret çıkarmazlar? -
Osmangazi gibi özel sektöre ait geçişleri de ödeyebiliriz değil mi -
-
Hgssiz kopru vb gecis yapabilirsiniz. Karayollarinin web sitesinden gecis ihlal sorgulama kismindanda normal gecis ucreti karsiligi kredi karti ile odersiniz. En gec ertesi gun sisteme duser. Yasal sureyi gecirirseniz tabiki cezali odemek zorunda kalirsiniz. -
Onlarin nakit odeme giseleri varquote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
Osmangazi gibi özel sektöre ait geçişleri de ödeyebiliriz değil mi -
ben istanbul'dayım...artık etiketti, içinde kredi bakiye bulundurmaydı çağ dışı kaldı...
yeni yöntem bulmalılar...aracın ruhsat sahibi belli, plakayı kredi kartına veya banka kartına bağlamalı oradan tahsil yapmalı sistem...
geçeceğim zaman geçtikten 1-2 gün sonra sitesine girip kredi kartı ile ödüyorum.
motosiklet ise 6.sınıf olarak görüyor, otomobil ise 1.sınıf...gibi
-
Baktım benim HGS den birilerinin geçiş ücretini tırtıklayıp duruyorlar 2 yıl önce iptal ettirdim
Buradan sorgulama yapıp ödüyorum.
webihlaltakip.kgm.gov.trKGM - Geçiş İhlal Sorgulamahttps://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama//Sayfalar/Sorgulama.aspx -
Ayda yılda bir geçiyorsanız sakın hgs almayın, sonradan cezasız ödenebiliyor -
HGS alacaksın hemen ve geçişlerini buradan ödeyeceksin. yoksa cezaya düşer. en yakın ptt veriyor zaten hgs yi iki dakkada. veya bankandan açtır hemen plakanı tanımlat devam. edtiketin yanında olması gerekmez plakadan işlem yaparlar.
-
Bankani ara HGS istiyorum de. Ruhsat bilgilerini istiyor sanırım. Sonra etiketini yapıştırmana bile gerek yok. Dursun öyle. -
Hocam ayda yılda bir geçeceğim belki de hiç geçmem bu arabayla bir daha o yüzden sormuştum
Sadece merak ettiğim özel sektöre ait köprülerdi deneyeceğim bakalım umarım ceza falan çıkmaz -
Takip edip 15 gün içinde öderseniz ceza falan çıkmaz merak etmeyin. Özel sektöre ait yolların bazılarında nakit gişe de oluyor. -
Geçersiniz daha sonra ödersiniz ancak bildiğim kadarı ile bariyerli gişelerde bariyeri açmak için tuşa basıp fiş almanız gerekiyor. Bu da yoğun yerlerde ciddi trafik yaratıyor ve sizin için zaman kaybı olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X