< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 24 Ekim 2025; 21:3:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hgs ihlal
-
-
çok sık karşılaşılabilen bir şey bu
geçişin hangi tarihte nerede olduğu yazıyor mu sorguladığınızda?
plaka ile şuradan bakın:
webihlaltakip.kgm.gov.tr
KGM - Geçiş İhlal Sorgulamahttps://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama.aspx?lang=trburada görünüyorsa ama e-devlet'te görünmüyorsa muhtemelen plaka daha önce kullanılan bir plaka ve önceki sürücünün alakasız geçişidir, yanlışlıkla size gelmiştir (plakayı emniyetten falan kendiniz ayarlatıp almış olsanız bile kullanılmış bir plaka olabiliyor daha önceden)
hem linkini verdiğim sitede, hem e-devlet'te görünüyorsa, direkt sizin araca yazılmış bir cezadır, muhtemelen yanlış plaka okuması olmuştur, 0'ı O sanabiliyor, I'yı 1 sanmıştır falan. bunun gibi bir şeydir yani
gerçekten size ait olmadığına eminseniz arayıp / mail atıp itiraz edebiliyorsunuz. bunu yaptıysanız ve bunun üzerine ödeyeceksiniz dediyse, çok yüksek bir tutar değilse her ihtimale karşın ödeyip itiraz etmenizi tavsiye ederim
"bunla mı uğraşacağım ne saçma iş" diyorsanız; evet ne yazık ki uğraşmak zorunda olduğunuz bir saçma iş
_____________________________ Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
-
İhlal tarihini ilk mesaja yazmayı unutmuşum. Aracı aldığımız gün yeni plakalı aracımızla yapılan ihlal bizim plakaya ait ama hgs bakiyesinden düşmemiş. Sistemin hatası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Hocam bende yaşıyorum aynı durumu. Dün banada geldi eve kağıt. Ne hgs kaydım var nede belirtilen yerden geçişim. Dün aradım kayıt oluşturdum dedi geçiş size ait değil dikkate almayın dedi. 7-10 gün arası çözülür diyorda o sıra zaten itiraz süresi geçecek.
Benim açtığım konuda bu;
donanımhaber forumBursa dışına çıkmamış araca İstanbul'da ihlalli geçiş gösterilmesi | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/bursa-disina-cikmamis-araca-istanbul-da-ihlalli-gecis-gosterilmesi--162373382_____________________________ -
Aracı aldığın gün HGS ihlali yapılmış. Doğru mu anladım?
Bu durumda saatine bakıp, satıştan önce ise önceki sahibi öder. Sonra ise sen ödeyecen.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı