Şimdi Ara

HGS Garantide ve garanti müşterilerine ücretsiz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
27.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

garantiye sakın yaklaşmayın, eğer aracınızı falan satarsanız iptal ettirmek çok zor, ayrıca parayı aylarca iade etmiyorlar.

hocam nedenini açıklar mısınız? bende de var garanti'nin hgs'si. ziraat ücretsiz ogs veriyormuş, ondan alıp, garanti'ninkini iptal etmeyi düşünüyordum.

ogs kalkacak ogs almayın, tüm bankalar HGS veriyor zaten ama bence PTT den alınız, her yer PTT şubasi, iptal de etseniz yenisinide alsanız gidin PTT den alınız, bankalara benim güvenim kalmadı, iptal ettirebilmek için tam 2 gün uğraştım ve zoraki müşteri temsilcisine bağlandım iptal ettirdim parası ise 1 ay sonra hesabıma geçecek, çünkü bu işi yapan PTT ve oraya yazı yazacaklar bakiyeyi öğrenecekler sonra iade edecekler bence kesinlikle yaklaşmayın. hele ki garantiye hiç yaklaşmayın, geçenlerde oğluma maaş hesabı açıldı ve bir paramatik kart birde k.k artı gönderdiler ilk extrede ise kart ücretini yansıttılar, hani dedim bedavaydı ilk bir yıl ama maalesef dert anlatamıyorsun iptal etirdik kartı, mesela axsess kartta öyle değil telefon ettim anında iptal ettiler kart ücretini halk bankta ise kart ücreti yok eft havale bedava ziraat ise hayli düşük ücretler.

• quote:

quote:

quote:

garantiye sakın yaklaşmayın, eğer aracınızı falan satarsanız iptal ettirmek çok zor, ayrıca parayı aylarca iade etmiyorlar.

hocam nedenini açıklar mısınız? bende de var garanti'nin hgs'si. ziraat ücretsiz ogs veriyormuş, ondan alıp, garanti'ninkini iptal etmeyi düşünüyordum.

ogs kalkacak ogs almayın, tüm bankalar HGS veriyor zaten ama bence PTT den alınız, her yer PTT şubasi, iptal de etseniz yenisinide alsanız gidin PTT den alınız, bankalara benim güvenim kalmadı, iptal ettirebilmek için tam 2 gün uğraştım ve zoraki müşteri temsilcisine bağlandım iptal ettirdim parası ise 1 ay sonra hesabıma geçecek, çünkü bu işi yapan PTT ve oraya yazı yazacaklar bakiyeyi öğrenecekler sonra iade edecekler bence kesinlikle yaklaşmayın. hele ki garantiye hiç yaklaşmayın, geçenlerde oğluma maaş hesabı açıldı ve bir paramatik kart birde k.k artı gönderdiler ilk extrede ise kart ücretini yansıttılar, hani dedim bedavaydı ilk bir yıl ama maalesef dert anlatamıyorsun iptal etirdik kartı, mesela axsess kartta öyle değil telefon ettim anında iptal ettiler kart ücretini halk bankta ise kart ücreti yok eft havale bedava ziraat ise hayli düşük ücretler.

hocam ogs'nin kalkacağını zannetmiyorum. ziraat şu an bedava ogs dağıtıyor, kampanyası da 2014'e kadar devam ediyor... kalkacak olsa dağıtmazlardı bu şekilde..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ogs'nin kalkacağını zannetmiyorum. ziraat şu an bedava ogs dağıtıyor, kampanyası da 2014'e kadar devam ediyor... kalkacak olsa dağıtmazlardı bu şekilde..

tv haberlerinde ve basında bas bas bağırdılar KGS ve OGS kalkacak denildi KGS kalktı OGS de yakında kalkacak zate ve sadece HGS kalacak, karar sizin

• Ben ikisinide kullanıyorum.Ne olacağı belli olmaz.OGS nin bedava dağıtılması kalkacağının işaretidir.Bir nevi müşteri kazanım politikası olabilir.
  • Bu kampanya 23.09.2013 - 31.10.2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    İlgili tarihler arasında Garanti Bankası İnternet Şubesi’nden HGS başvurusunda bulunan ve başvuru sırasında HGS bakiye yüklemelerini Garanti kredi kartı ile otomatik gerçekleştirmek üzere talimat veren müşteriler kredi kartı ile yapacakları ilk akaryakıt harcamalarından %5 indirim kazanacaklardır.

Kampanya kapsamında kazanılacak indirim maksimum 20TL olacaktır.
    Kazanılacak indirim 07 Kasım 2013 tarihinde otomatik ödemenizin yapıldığı kredi kartınıza yansıtılacaktır.
    İndirimin yansıtıldığı tarihte kredi kartının açık statüde olması gerekmektedir.

Kampanya dönemi boyunca HGS etiketleri ücretsiz olarak verilecektir. Bir müşteri için en fazla 5 adet etiket ücretsiz olarak verilebilmektedir.
    HGS ürünü ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.
    Kampanya süresi içerisinde aynı plakaya ait Garanti Bankası'ndan alınmış HGS etiketinin iptal edilmesi ve Garanti kredi kartınıza bağlı yeni etiket alınması durumunda yeni alınan etiketler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan sadece bir kez yararlanılabilir.
    Garanti Bankası gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

• Güzel kampanya ama 2 tane HGS olması sıkıntı alacak olanlar bunu dikkate alsın.
    Bizim şirket arabasına sürekli okumuyor fazladan 1,80 alacağı yerde 15 TL falan alıyor sonra form dolduruyorum düzeltiyorlar falan aklınızda olsun.
  • Etiketi daha önce dikiz aynasının altına yapıştırıyordum.Bazen okuyor bazen ise okumuyordu.HGS cihazı şöför tarafında olduğu için şöför tarafına daha yakın yapıştırdım.Maşallah sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Etiketi daha önce dikiz aynasının altına yapıştırıyordum.Bazen okuyor bazen ise okumuyordu.HGS cihazı şöför tarafında olduğu için şöför tarafına daha yakın yapıştırdım.Maşallah sıkıntı yok.

Hgs cihazı yapıştırılan kağıdı değil de plakayı okuyor diye biliyorum, yanlış anlama ama,..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni etiketi dedigin gibi biraz sola dogru yapistirayim.
    HGS etiketinden okuyor tabi okumazsa plakadan kontrolle sistemden dusuyor. Yani sistemi tam bilmiyorum ama etiketin okunduguna eminim.

Acaba hic etiket yapistirmasak direk plakadan okusa ne gibi sakinca olur? Cezai bir sart var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet bankacılığından kontrol ettiğimde ürün verildi yazıyor ancak ortada ürün yok
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Ne zaman başvurduğunuzu bilmiyorum ama kargo aracılığı teslim edileceği için vakit alabilir.Şubeden ücretsiz anında teslim alınabilir.
  • B-Bankayı arayıp sordum bugün kuryenet'e teslim edilmiş. daha önceki tecrübelerimden eminim ki, çalıştığım yer mecidiyeköyde ve kuryenet en erken 1 haftada teslim edecek belki hiç edemeyecek.

Sanırım artık şubeye gidip alma hakkım kalmamıştır.

@SHOSTKOVİCH
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Bence şubeden teslim alınıp diğer talep ettiğiniz iptal edebilirsiniz.Benim bankam 5 e kadar ücretsiz alım hakkı veriyordu.Şuan 3.HS mi kullanıyorum.Diğerleri ya okumama ya da zamanla aşındığı için iptal edildi.
  • Garanti bankasından aldığım HGS yi iptal etmek için PTT şubesine mi gideceğim yoksa Bankaya mı ?
  • Banka iptal edebilir.
  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    Evet bende PTT Şubesine gittim bugün kimliğiniz verin iptal edelim dediler, sonra bankaya gitmem gerektiğini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.