Şimdi Ara

HGS Garantide ve garanti müşterilerine ücretsiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
27.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korner12

İnternet şubesinden baktım etiket numarası verilmiş. PTT HGS internet hizmetlerine de abone oldum orada da çıkıyor içerisinde 30 lira bakiye yüklü. Bakalım ne zaman elime ulaşacak.

Ben de geçen hafta internet subesi üzer,nden başvuru yaptım,siz etiket numarasını hangi kısımdan görebildiniz? detay verirseniz sevinirim.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kon3442

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

İnternet şubesinden baktım etiket numarası verilmiş. PTT HGS internet hizmetlerine de abone oldum orada da çıkıyor içerisinde 30 lira bakiye yüklü. Bakalım ne zaman elime ulaşacak.

Ben de geçen hafta internet subesi üzer,nden başvuru yaptım,siz etiket numarasını hangi kısımdan görebildiniz? detay verirseniz sevinirim.
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şubeden 5 dakikada alabilirsiniz. İnternet şubesinden başvurup kurye gelecek diye beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

Dün sabah başvurdum 2 gündür başvurunuz alındı statüsünde bekliyor. Telefonla arıyorum durumunu öğrenmek için cevap bulamıyorum. Başvuru yapıp statüsü ilerleyen var mıdır? 1 ayda göndermezler herhalde di mi?

kardeş bendede aynısı yazıyordu bugün baktım.Ürün verildi yazıyor herhalde kargoya vermişler.Yarın elimde olur sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

bende basvurdum 30 tl cekildi hemen ekstra bir ücret yok.Ayrıca 15tlnin altına düşerse otomatik olarak bi 15 tl daha eklenecek.
    Yani hgs de her zaman bi 15 tl hali hazırda bulunacak buda bir nevi deozit gibi yani:):)
    Yarın iptal etmeye kalkınca 0 15 tl hesaba veya kredi kartına geri yüklenecektir.

hocam hayırlı olsun, peki araç el değiştirdiğinde ne olacak? o etiketi sökmek mi gerekiyor? yoksa o HGS üyeliği iptal etmek mi gerekiyor?
    bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

quote:

bende basvurdum 30 tl cekildi hemen ekstra bir ücret yok.Ayrıca 15tlnin altına düşerse otomatik olarak bi 15 tl daha eklenecek.
    Yani hgs de her zaman bi 15 tl hali hazırda bulunacak buda bir nevi deozit gibi yani:):)
    Yarın iptal etmeye kalkınca 0 15 tl hesaba veya kredi kartına geri yüklenecektir.

hocam hayırlı olsun, peki araç el değiştirdiğinde ne olacak? o etiketi sökmek mi gerekiyor? yoksa o HGS üyeliği iptal etmek mi gerekiyor?
    bilginiz var mı?

valla zaten o etiket yapıstımı cıkmıyor.Ancak yırtarak cıkartabiliyorsun ama onunda vardır bir çözümü:) Ama tahminimce bankadan iptal edip yeniden basvuru yapmak gerekecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

quote:

bilginiz var mı?

valla zaten o etiket yapıstımı cıkmıyor.Ancak yırtarak cıkartabiliyorsun ama onunda vardır bir çözümü:) Ama tahminimce bankadan iptal edip yeniden basvuru yapmak gerekecek

Alıntıları Göster
    hepsi bir yana araçları takip etmek için çok güzel bir sistem ... neticede içinde çip var ve aracın ön kısmına yapıştırıyorsun ... her şehrin belli noktasına okuyucu koysan kimin , hangi saatte nerede olduğunu kolayca bulabilen bir sistem haline gelir ... belki bu sistemin bir amacıda budur ... kimbilir ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

hepsi bir yana araçları takip etmek için çok güzel bir sistem ... neticede içinde çip var ve aracın ön kısmına yapıştırıyorsun ... her şehrin belli noktasına okuyucu koysan kimin , hangi saatte nerede olduğunu kolayca bulabilen bir sistem haline gelir ... belki bu sistemin bir amacıda budur ... kimbilir ?..

Alıntıları Göster
    Garanti internet şubesi üzerinden başvuru yapıp hgs etiketi ulaşan var mı? Yada başvuru takibi nereden yapılıyor bilgisi olan varmı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

Garanti internet şubesi üzerinden başvuru yapıp hgs etiketi ulaşan var mı? Yada başvuru takibi nereden yapılıyor bilgisi olan varmı....

ben 3-4 gün oldu başvuralı benimki gelmedi.

internet şubesinde de takip için bir yer gözükmüyor.
  • quote:

internet subesine gir kardeşim orda hesapla ve ürünlerim gibi bir yer olacak oraya tıkla.Sonra orda hgs-kgs-ogs kısmı var ona tıkla son durumu görürsün
  • quote:

internet subesine gir kardeşim orda hesapla ve ürünlerim gibi bir yer olacak oraya tıkla.Sonra orda hgs-kgs-ogs kısmı var ona tıkla son durumu görürsün

"Ürün verildi" olarak görünüyor ancak nereye verildiğiyle ilgili bilgi yok, umarım yılbaşından önce gelir...
  • quote:

quote:

"Ürün verildi" olarak görünüyor ancak nereye verildiğiyle ilgili bilgi yok, umarım yılbaşından önce gelir...

sanırım o kargoya verildi anlamında yazmışlar yada hesabın bağlı olduğu şubeyemi acaba:) bunu öğrenmemiz lazım boşyere beklememek lazım:):)
  • quote:

quote:

quote:

sanırım o kargoya verildi anlamında yazmışlar yada hesabın bağlı olduğu şubeyemi acaba:) bunu öğrenmemiz lazım boşyere beklememek lazım:):)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hgs kart şeklinde olanını alsak bunu 2 farklı araçta kullanabilirmiyiz?2 araçta aynı kişiye kayıtlı, ceza vs. olurmu

Birisi motosiklet ve araba gibi gişelerden çok sık geçmiyor, ama motosiklette etiketi yapıştıracak yer yok. Kart alsam diyorum giderken elimle tutsam?

• quote:

quote:

quote:

kargoyla eve teslimat oluyor değil mi?Şube olmamalı

• quote:

Sanırım kurye ile gönderiyorlar ama iş yoğunluğundan bakamıyorum, yarın olmadı bir çağrı merkezi ile görüşmekte fayda var...
  • quote:

quote:

Sanırım kurye ile gönderiyorlar ama iş yoğunluğundan bakamıyorum, yarın olmadı bir çağrı merkezi ile görüşmekte fayda var...

Alıntıları Göster
    selam, benim hgs garantiden şimdi geldi, başvuru tarihi: 20.12.2012

• quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

Alıntıları Göster
    ben daha önceden ptt den almıştım.şimdi dolum yapılabiliyormu internet hesabından bilen var mı?
  • quote:

Hangi kargo ile geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Hangi kargo ile geldi?

Kredi kartları vs. dağıtan bir arkdaş getirdi.
  • Hgs'yi kart şeklinde alabilmek için ne yapılması gerekmekte? İnternette sadece etiket opsiyonu gözükmekte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

Hgs'yi kart şeklinde alabilmek için ne yapılması gerekmekte? İnternette sadece etiket opsiyonu gözükmekte.
    arkadaşlar bu işlem için ruhsat gerekli değil mi? peki atıyorum ben aracı yeni aldım ve ruhsattaki diğer yaprağı daha almadım bana verirler mi hgs?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.