Şimdi Ara

HGS etiket ve ilk yükleme bedeli kredi kartınıza iade! | Vakıfbank (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
12
Favori
7.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya açıklamaların da sayaca yansımayacak ve 15 Nisan da yatırılacak diye yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 12 Mart 2025; 22:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki kampanya açıklamasında “Aktif HGS etiketini iptal edip aynı plaka ile yeniden HGS etiketi alanlar veya aynı plakayı birinci derece yakınları üzerinden tekrar alanlar, kampanyaya dahil edilmeyecektir.” şeklinde bir madde var. Mevcut aracımın ptt deki HGS sini iptal edip vakıfbanktan yeni HGS alsam kampanyaya dahil olmuyor mu? Öyle anladım ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende de ptt etiketi var 500 tl bakiyesi var. Buraya başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim bir de eski bakiyeyi nasıl kurtarabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik Vakıfbank uygulamada HGS son aşamada işleminiz gerçekleştirilemiyor uyarısı verdi.
    Şubeye gittik kart yok etiket yok sistem yoğun ne ararsan sıraladılar

• 390lira alt limit olayı biraz saçma başvurduk bakalım

• Sevmediğim birbankadan hgs vardı, sırf hgs uğraşmayayım diye devam ediyordum. Burdan başvurup sonra eski hgsyi iptal etsem olur mu?

• Ben başvurdum etiket plakaya işlendi ama iadeleri vermedi hala kampanya ya cepte kazan butonu ile katıldım katılımı doğruladığım halde katıldığınız kampanya asyısı 1 olmadı ve şuan gözükmüyor kampanya. 3 kez 400 yükleme yapıldı ama ne hikmetse iadelerimi vermedi bilgisi olan var mı ?

• Serdar.K kullanıcısına yanıt
    1-31 Mart aralığında yapılan başvuruların iadesi 15 nisanda yapılacak başvuru koşullarında belirtilen bir durum.

• Arkadaşlar 2 haftaya yakın zaman geçti HGS etiketi teslim edildi ancak edevlette HGS gözükmüyor. Ekstra birşey mi yapmamız lazım gözükmesi için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar.K kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarını okuma zahmetinde bulunmadınız mı? Zira sorduklarınızın tamamı orada yazıyor.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    31Martta başvurdum karttan para 2 Nisanda çekildi 15 Nisanda iade gelir mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt

aynı durumdayız hocam merakla bekliyorum bende :) Bir sonraki ayın kampanyasına da katıldım ne olur ne olmaz diye.

• kredi kartından otomatik yüklemeyi kapatamıyor muyuz acaba? bayram tatilinde toplamda 458 tllik geçişim oldu habire otomatik yükleme yapıp durdu 722 tl bakiye oldu hesapta ne gerek vardıki bu kadar yükleme yapmasına

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    https://vakifkart.com.tr/ayricaliklar/firsatlar/hgs-odemeleri

Sayfanın altında yükleme alt limit bilgisi var. Sizin geçişlerinizde de, 400 TL’lik ilk bakiyeden sonra yükleme alt limiti olan 390 TL yüklenmiş. Sonra bakiye tekrar 390 TL altına düşünce bir daha 390 TL yüklenmiş.

Kampanya koşullarındaki “HGS alındıktan sonraki 12 ay içerisinde herhangi bir sebeple HGS etiketinin ya da etikete bağlı olan kredi kartının iptali, otomatik yükleme talimatının vadesiz hesap olarak değiştirilmesi veya HGS etiket ürününde bakiye hareketi olmaması durumunda HGS etiket ve ilk yükleme bedeli kredi kartına borç yansıtılacaktır.” ibaresine dikkat etmekte fayda var. Bankanın otomatik yükleme talimatını kaldırmanız pek de hoşuna gitmeyecektir.

• ben de 30 martta basvurdum . 2 nisanda yukleme yapildi.

bugun 15 nisan gelen giden yok

acaba mayisa mi kalacak bizim iadeler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • martta işlem yapıpta iadesi yatan oldu mu ?

• kalemlikek kullanıcısına yanıt

Bende bekliyorum daha gelen giden birsey yok

Edit: iadeler geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokerek37 -- 16 Nisan 2025; 8:0:39 >
  • iade gelmiş

• Opt kullanıcısına yanıt

3 gündür uygulamadan ve internet şubesinden deniyorum "işlem gerçekleştirilemiyor" uyarısı veriyor, 2 farklı şubeye gittim etiket yok dediler, siz çözebildiniz mi bu sorunu?

• _ornitorenk kullanıcısına yanıt

Şubeden kampanyaya değil olmuyordu geçen ay bu sefer bakmadım. Uygulamada aynı şekilde. Hatta müşteri temsilcisi telefondayken yaptık o da yapamadı. Ticari hesap mı sizin ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.