Şimdi Ara

hey, Pro ağa/s. Can you help me?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağalar, beyler, prolar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

20 lvl oldum, Rün'lerimi dizeceğimde. Şimdi anlamadığım şey, her Hero için ayrı rün mü dizecegiz?

Moba gibi sitelerde hero rünleri mevcut lakin genel bi dizilimim yokmu elinizde?

oynadıgım karakterler genelde offtank/ad/adc (voli,ireali,pant,malp,alistar vs.)

yanı sormak istediğim şey, Ad Rün / OFF tank rün / Adc rün gibi kullanışlı birşeyler varmı elinizde?

Öyle tek tek biraz pahalıya patlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurReis6 -- 8 Nisan 2015; 18:24:45 >

• Daha yeni 20 level olduğunuza göre 2 sayfanız vardır muhtemelen. Şimdilik 2 sayfa AD ve AP olarak ayarlayın. İleride 1 alana 1 bedava kampanyalarından falan alırsınız AD,AP,Tank,Support... falan bişeyler yaparsınız. Zaten bir süre sonra kendiniz anlayacaksınız nerde ney iyi gidiyor.

Klasik AD:

Kırmızı: 9x AD
    Sarı: 4x Zırh, 5x Health
    Mavi: 4x Büyü direnci seviye başına, 5x normal
    Büyükler: 3x AD

Klasik AP:

Kırmızı: 9x Büyü Nüfuzu
    Mavi: Araya 2-3 AP serpiştirebilirsiniz. 9x Büyü Direnci
    Büyükler: 3x AP
  • Her hero için tek tek rün dizilir. İlk önce 120 küsür heroyu alman lazım daha sonra 120 tane rün sayfası alıcaksın. Bunları tamamladıktan sonra rün almaya baslıyabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Her hero için tek tek rün dizilir. İlk önce 120 küsür heroyu alman lazım daha sonra 120 tane rün sayfası alıcaksın. Bunları tamamladıktan sonra rün almaya baslıyabilirsin

hehe şakacı seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Daha yeni 20 level olduğunuza göre 2 sayfanız vardır muhtemelen. Şimdilik 2 sayfa AD ve AP olarak ayarlayın. İleride 1 alana 1 bedava kampanyalarından falan alırsınız AD,AP,Tank,Support... falan bişeyler yaparsınız. Zaten bir süre sonra kendiniz anlayacaksınız nerde ney iyi gidiyor.

Klasik AD:

Kırmızı: 9x AD
    Mavi: 4x Büyü direnci seviye başına, 5x normal
    Büyükler: 3x AD

Klasik AP:

Kırmızı: 9x Büyü Nüfuzu
    Mavi: Araya 2-3 AP serpiştirebilirsiniz. 9x Büyü Direnci
    Büyükler: 3x AP

teşekkurler crash. evet 2 sayfa açık su an. dizmeye başlıyorum bunları.

büyük dediğin cevherler midir?
  • evet

eğer AD olarak sadece ADC oynuyorsan (talon, zed, jarvan, riven, pantheon gibi karakterleri kastetmiyorum) AD'nin cevherlerine 3x Saldırı Hızı dizebilirsin. Ama bu saydığım karakterleri de oynuyorsan saldırı hızı dizme, AD hepsine uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati12

quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Her hero için tek tek rün dizilir. İlk önce 120 küsür heroyu alman lazım daha sonra 120 tane rün sayfası alıcaksın. Bunları tamamladıktan sonra rün almaya baslıyabilirsin

hehe şakacı seni.

Madem biliyosun ne soruyon kardesim her hero icin dizilirmi diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    That's You PS4
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    yarbayım ben o adclerden hiç hoşlanmam kata mata falan.. oynadıgım karakteerler daha cok soyledıklerın solo top/ off tank karakterler. yani 2 ad itemi cıkıyorum 2 def/can itemi.
  • GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    kafamı karıştıran şey.. bu bazı sitelerdeki her karater icin farklı rün dizilimleri.

• OXİ İZLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Yardımcı olamam.

İyi forumlar.
  • quote:

1 sayfa rün dizilimini boyle yapiyorum.

https://store.donanimhaber.com/c2/79/d5/c279d5ac2d7357fb8341a1fb4d867f6e.JPG

SALDIRI HIZI MI cıkmak daha iyi ??? yoksa Saldırı Gücü mü??

https://store.donanimhaber.com/f5/a6/35/f5a63513d1e1cf5fabfb5daf3158a16c.JPG

• quote:

yarbayım ben o adclerden hiç hoşlanmam kata mata falan.. oynadıgım karakteerler daha cok soyledıklerın solo top/ off tank karakterler. yani 2 ad itemi cıkıyorum 2 def/can itemi.

Katarina ADC değil yalnız. Ayrıca başlığı görünce miyopum 0.25 derece arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 8 Nisan 2015; 21:18:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.