Şimdi Ara

HEY nickli arkadaşım 4400x2 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 4400x2 işlemcimin üst metal olan kısmını daha iyi sogusun diye sökmüştüm ninja sogutucusu takarken üstündeki küçük entegreleri 3 adetini kopartdım kopan parçalarıda attım bu işlemciyi tamir ettire bilecegim bir yer varmıdır yardım ederseniz cok sevenirim şimdine yardım edecek arkadaşlar sagolun

• hey en son tamir etmişti galiba bi arkadaşinkini seninkinide eder inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

arkdaşlar 4400x2 işlemcimin üst metal olan kısmını daha iyi sogusun diye sökmüştüm ninja sogutucusu takarken üstündeki küçük entegreleri 3 adetini kopartdım kopan parçalarıda attım bu işlemciyi tamir ettire bilecegim bir yer varmıdır yardım ederseniz cok sevenirim şimdine yardım edecek arkadaşlar sagolun

Hiç duymamıştım.Nerden aklına esti?
    İşlemcin iyi zaten.Paran çok geldi anlaşılan.Servise ver
  • cunki cıakrması 50-100 mhz daha fazla giditor ve daha az ısınıp daha az ısnıyor daha az ısındıgı içinde daha cok mhz yapıyormus yabancı sitelerden analdıgım kadarıyla
  • yalan o bilo seni yemişler anlaşılan a-data daki gibi
  • yok la öyle yazıyordu yabancı sitede
  • o fark 1-2 derece en fazla da 20 mhz bilalcim habern olsun... yani gunluk oc li kullanımda bşe fark ettirmiyo sadece izolasyonu zorlaştırıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla duydugumu yazdım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

arkdaşlar 4400x2 işlemcimin üst metal olan kısmını daha iyi sogusun diye sökmüştüm ninja sogutucusu takarken üstündeki küçük entegreleri 3 adetini kopartdım kopan parçalarıda attım bu işlemciyi tamir ettire bilecegim bir yer varmıdır yardım ederseniz cok sevenirim şimdine yardım edecek arkadaşlar sagolun

O kadar pahalı işlemciye işgence etmişsin. Keşke kopan parçaları atmasaydın ama inşallah çözüm bulursun.
  • Güzelim işlemciyi mahfetmişsin.Xtremesystems gibi para saçan,8 tane 7900gtx kartları rahatlıkla alan adamların söyledikleri laflara uymayın.1 mhz için canlarını verirler onlar.Bu yaptığında onlardan

Sağlık olsun inşallah tamir olur,iyi geceler.
  • yaw tam sopalık adamsın yanı
    kopan o kucuk parca fıncıklerı ne dıye attın anlayamadım dorusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

yaw tam sopalık adamsın yanı

Vallaha yav!!!Tam sopalık
  • bence fazla sansın yok ama inşallah olur biz TÜRK'ÜZ sonuçta
  • Yazık ettin,Yazık!
    Kendinden çok ONA!
    Gücüm kalmadı artık!
    Böyle sorulara!

Aylarrr geçsede,
    Yıllar geçsede...

Güzel şarkıydı....

E madem kırdın keşke atmasaymışsın o 3 entegreyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

yaw tam sopalık adamsın yanı

hakkatten yav ben olsam saklardım tabi onları kırmazdım ama olsun kırsaydım saklardım
  • yaptırmanın tek şansı var üniversitelere götür mesela marmara üniversitesi elektirik elektronik mühendisliği bölümü gibi orda belki prof. öğrencilere anltırken yapar entegreleri tabi bide bunu prof a vermek var yada bi öğrenciye ver derste belki yapabilir işibiliyosa
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_cash

bence fazla sansın yok ama inşallah olur biz TÜRK'ÜZ sonuçta

Haklısın bence de bi rahat durmuyoruz
  • walla üniversiteye giderse bu olay tam ders konusu olur.
    böyle şeyler olsa olsa zaten bizde olur....
  • HEY'in daha önceden böyle bir durumu hallettiğini biliyorum da , neden ona pm'den ulaşmıyorsun da topic açma gereği duyuyorsun aacaba??
  • walla ben yeni görüyorum sanırım bi arkdaşım aracılığı ile işlemci geliyor bana..umarım hallederiz..bu arada geçen ki 2entegresi kırık x2 3800ün küçük bi ss ini vereyim..
    http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=100771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 28 Haziran 2006; 17:14:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.