Şimdi Ara

Hexdrinker hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jungle rengar-kha-lee oynarken genelde alıyorum hexdrinker'ı (karşı full ad olması dışında) fakat late'de malmortius a çevirmeden satıyorum sizce satmak mı mantıklı yoksa yükseltmek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdaniel -- 29 Ekim 2014; 11:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükseltip satmak daha mantıklı
  • Kha ya kas sonrada bir randuin al hydra karabalta son fısıltıcd çizme malmoritus randuin diye

• yükseltmeden kalsın, tüm itemlerini çıkmışsan ve hex bitirilmemiş son itemsa satıp koruyucu melek veya banshee alabilirsin

• Bende nerdeyse her junglera kasıyorum evelynn de falanda guzel oluyor . ben yukseltiyorum genelde satıp ne yapicam sanki

• Yükselt bence. Satmak mantıksız.
  • Karşıda güçlü bir ap varsa mutlaka tamamlarım.
  • Oyunun ap şampiyonlara karşı en op eşyası.özellikle yükselttiğin zaman.eksik cana göre ad verip bir de o kadar büyü direnci vermesi süper.eğer hasarın az kalıyorsa yükselt.ga için satmaya gerek yok.ga'dan daha iyi bir eşya.

• duruma göre değişir, ad ihtiyacımda varsa satmam kalır, ama yoksa satar ga yada banshee alırım, ama genelde o kadar uzamıyor oyunlar

• Yükselt gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden alıyorsun ki satıcaksan

• Karşı da hook city yoksa üstünü alırım , eğer karşı da hook city varsa direk satar banshee alırım

40. dk da yediğin bir charm veya hook da seni maalesef kurtarmıyor . rakibe göre yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 29 Ekim 2014; 21:57:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.