Şimdi Ara

Hesaplı Katılım Kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir kaç gündür kafamı kurcalayan bir durum var sizlerle paylaşarak fikirlerinizi almak istiyorum.

    Şimdi mevcut aboneliğim Hafifleten Kampanya ile devam ediyordu ve Ocak ayında bu taahhüt bitti. Yenilemek için aradığımda Hafifleten Kampanya ile tekrardan yenileme yapamadık. Bir defa faydalandığım için sistem kabul etmiyormuş. Web sitesinde böyle bir ibare bulunmadığını belirtmeme rağmen sistem onay vermezse yapacağımız bir şey yok dedikleri için sundukları tek kampanya olan Hesaplı Katılım kampanyası ile 24 ay taahhüt verdim.

    Bu kampanyada paket fiyatları hafifleten kampanyadan daha pahalı olmasına rağmen kabul ettim. Fakat sonrasında web sitesini incelerken şöyle bir cümle ile karşılaştım: "Yalın/Alo Paket erişim ücreti kampanyalı fiyatlara dahildir." Tamam da benim ev telefonum var ona ödeme yapıyorum yalın erişim paketi ücretini neden benden alıyorsun, ayrıca bana Alo Paket vs taahhüt verirken yaptığım görüşmede belirtilmemiş kullanmadığım hizmet bedelini neden fiyata ekliyorsun?

    Bu konuda belki kaçırdığım bir nokta varsa sizlerle paylaşmak istedim. Ona göre taahhüdümün hazır başındayken hareket edeceğim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 5 Şubat 2017; 17:14:49 >







  • alo paket alırsan ayrıyetten telefon faturası gelmez. internet faturasıyla beraber ödersin. bende alo konuştukça öde var 10tl sabit ücret üstüne ne kadar konuşursan ödüyorsun. normal telefonun sabit ücreti 25tl falan alo daha mantıklı
  • Benim girdiğim kampanya ev telefonu olanlar için olan fiyatlarmış. Yani Alo Paket dahil olan fiyatlar değilmiş. Ben ev telefonuna her sene taahhüt veriyorum bu sene de 12 Ay %10 İnd. 250 Dak. HY Kampanyasına katılmıştım. Ev Avantaj 100 ile birlikte 27 TL civarı geliyor. Mayıs ayında taahhüt bitecek belki o zaman o şekilde yapabilirim. Sizin dediğiniz gibi olunca biraz daha uyguna geliyor. Ama telefon üzerinden abonelik olan hattı Yalın aboneliğe çekiyorlar mı onu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.