Şimdi Ara

Hesap uzmanları konuya bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap TR de B1 dir. 59 Hero, 51 skin, 9 rün sayfası ve 100 den fazla rün vardır. Lol hesap ticaretiyle ilgilenmediğim için bir fikrim yok. Pazar alanına ilan açmadan önce fikrinizi almak istedim.

Limited Kostümler
    Kaleci Blitzcrank
    Şimşek Santrafor Ezreal
    Hakem Katarina
    Noel Nunu

Legacy Kostümler
    Fırtına Forvet Akali
    Matador Alistar
    Vancouver'lı Amumu
    Riot Blitzcrank
    TPA Mundo
    TPA Ezreal
    Riot Kayle
    Yonca Yeşili Malphite
    TPA Orianna
    Noxus'lu Poppy
    Yabani Warwick
    SKT T1 Zyra

Satışa Kapalı Kostümler
    Şanlı Morgana
    Şampiyonlar Şampiyonu Thresh
    Boz Warwick
    Orta Çağlı Twitch

• 40-50 tl max. alan olur mu bilmem...
  • eğer satıyosan konuşabiliriz ?
  • 40-50 TL ye satmayı düşünmüyorum. Açıkcası 4 tane satışa kapalı kostüm (Medieval Twitch, Grey Warwick, Victorius Morgana, CS Thresh) ve Ruh Bekçisi Udyr var diye daha fazla eder zannetmiştim. Sanırsam lig durumu fiyatı daha çok etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 5 Nisan 2016; 21:02:31 >
  • 80-100 arası gider
  • Lig çok etkilemiyor bilen zaten motora bağlamış gibi çıkıyor .Sorun kapalı kostümler için alınacak olması Ruh bekçisi udry bile warwickle eş değer oluyor biraz satarken.Anlatım bozukluğu oldu ama takma neyse 60-100 arası bir fiyat oynar.İstersen Fiyatı editleyebilirsin.Birde hesap alım satımı bronz gümüşden çıkamayanlar arasında çok oluyor ondan alıcısı az olur yani sadece kapalı kostüm için alınır o hesap
  • Benim hesabımda legendary ultimate skinler dolu plat çerçeveli diye 50-100 arası fiyat veren çıkıyor bu piyasa çok yanlış hesabı boostlatcaksın diaya sonra 3 4 katı fiyata satacaksın. Yoksa satmanın bir anlamı yok, çöpe at satma daha iyi çok yanlış kafa var bu lol hesap satışında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmza incelenmesi hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şu hesapta Dehşet Şövalyesi Gareni RP ile almıştım, tek ona üzülüyorum. RiP 975 RP Hesap dursun kıyıda belki ilerde daha çok değerlenir Twitch ile WW :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.