Uykum var. Yarın düzeltmiş olacağım. Yorumlarınızı bekliyorum beyler. Skin konusunda rüküş müyüm in miyim out muyum.
quote:Orijinalden alıntı: W4te 3ü beleş skinler zatenAlıntıları Göster gayet güzel skinlerin var Haunting LeBlancın skini,Blood Lord Vlad vsvs
quote:Orijinalden alıntı: bako39Skinlerin 2/3ünü arkadaşa pm yoluyla ben yolladım.Riot Girl Tristana <3
quote:Orijinalden alıntı: limitofthemindAralarda bi skin var ki hepsine bedel PAX JAXXAlıntıları Göster pax jax ı gördüm fakirliğime lanet ettim gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: limitofthemindAralarda bi skin var ki hepsine bedel PAX JAXXAlıntıları Göster vay arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: Placeb0vay arkadaşAlıntıları Göster Anlaşıldı zenginsinde bu skinlerin hakkını verebiliyormusun orası önemli
quote:Orijinalden alıntı: ÖmErenayAnlaşıldı zenginsinde bu skinlerin hakkını verebiliyormusun orası önemliAlıntıları Göster Bir kaç tane bende olsun dediğim skin var içlerinde.
quote:Orijinalden alıntı: LLoncept pax jax ı gördüm fakirliğime lanet ettim gidiyorum ben de vurayım bi tane? :)
quote:Orijinalden alıntı: PhTx3quote:Orijinalden alıntı: LLoncept pax jax ı gördüm fakirliğime lanet ettim gidiyorum ben de vurayım bi tane? :)Alıntıları Göster Çok güzel skinlerin var bende böyle bişeymi hazırlasam :D Urf warwick filan var bende de :) böyle reklam yapmakta iyi çünkü
quote:Orijinalden alıntı: LLoncept pax jax ı gördüm fakirliğime lanet ettim gidiyorum Bende soyle bir tekme atayim bari. Malum dusene tekme atmak sevaptir :)
quote:Orijinalden alıntı: LLoncept pax jax ı gördüm fakirliğime lanet ettim gidiyorum Herkes vurmus bende vurayim bari. Pax sivirim op