Şimdi Ara

Hesap satın aldım kandırıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba birisi 75 tl ye hesap satacağını söyledii hesap zaten içindeki itemlerle vs. ortalama bu değerdeydi. Teamviewerdan pc me bağlandı ve kendi hesabını açıp incelemem için gösterdi. Bende merak edip kullanıcı adını internette paylaştım acaba intte paylaşılan hesabı mı satmaya çalışıyor diye. Öyle bir hesapta yoktu. Neyse biz para verip hesabı alma olayını nasıl yapacağımızı tartıştık. En son şunda anlaştık ''O bana ilk önce sadece hesap ismi ve şifresini verecek sonra ben ona 30 tl göndereceğim. Daha sonra msn adresini verecek.(kurtarma bilgileriyle) Neyse ben buna 30 tl yi gönderdim havale ile. Sonra tahmin ettiğiniz üzere adam cevap vermedi. Şimdi ben bu olayı mahkemeye taşısam.(Adamın kendi hesabı var oyuna girdiği ip den adresi bulunabilir. Birde havale bilgileri var. İBAN NO ve dolayısıyla ad soyad.) Mahkemeye versem ne olur? Adam bana ''Benim hesap satışından vs haberim yok''diyebilir mi? Telefon görüşmesi vs yok sadece oyunun kendi chat inden mesajlaştık birde teamviewer ve skype görüşmesi var.

Oyunun adı League of Legends.

Peki teamviewer, skype görüşmesi, kişinin oyuna girdiği ip adresi, İBAN NO ve ad soyad bunlar varken adam mahkemede ''benim hesap satışından filan alakam yok.''diyebilir mi?Bu bilgiler kanıt değil midir?

• Kanit sayilmaz 30 lira icin de kimse ugrasmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet üzerinden yaptıgı görüşmelerde hesabı sana vericeğini itiraf ediyor ise eğer kanıt niteliği taşıyor fakat 30tl için uğraşma olgun bir insan böyle bir şey yapmaz zaten adı soyadı iban no falan büyük ihtimal anne babasına kayıtlıdır değilse bile anne babasına ulaş bir şekilde durumu anlat

Edit: Skype da görüntülü sesli görüştüyseniz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perey Jackson -- 5 Eylül 2016; 21:43:01 >
  • yerinde olsam sirf sdresini bulmak icin ustune para verirdim. mesele 30 tl degil. benim de 6 aylik emegimi ve 100 tl eden hesabimi caldilar. Kandigimdan da degil bana link atti viruslu. Aradan baya zaman gecti ama hala o cocugu bulup oldurdugumu hayal ediyorum. kac para verirdim onu bulmak icin. Suan gene sinirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Akıl sağlığı yerinde bir insan bunu yapmaz. Kendiniz ve halkın refahı adına bir psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

internet üzerinden yaptıgı görüşmelerde hesabı sana vericeğini itiraf ediyor ise eğer kanıt niteliği taşıyor fakat 30tl için uğraşma olgun bir insan böyle bir şey yapmaz zaten adı soyadı iban no falan büyük ihtimal anne babasına kayıtlıdır değilse bile anne babasına ulaş bir şekilde durumu anlat

Edit: Skype da görüntülü sesli görüştüyseniz tabi

İnternet üzerinden dediğim o oyunun kendi chatinden konuştuk.Hesaba girdiği ip adresinden bu konuşmayı yapanın o olduğu anlaşılır sanıyorum.Skypeda sesli olarak görüştük fakat bu sesli görüşmenin kaydını skype polise verir mi bilmiyorum.Bende uğraşmak istemiyorum ama aptal yerine koyulmak(aptallık ettim evet)zoruma gitti biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Akıl sağlığı yerinde bir insan bunu yapmaz. Kendiniz ve halkın refahı adına bir psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim.

6 ay gunde 5 saat, tam 900 saat domino taslarini yan yana muazzam bir sekilde dizdigini dusun. O kadar emek vermissin. ama bir itogluit gelip tekme atiyor ve paramparca ediyor domino taslarini, ne hissedersin? Neyse deyip birakir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lol hesabı almak satmak sacmalik bencede neyse. Bence zamanin varsa ugras parasindan değilde bunlara ders vermek lazim dolandırıcı srfszlrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam hangi oyundu merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

yerinde olsam sirf sdresini bulmak icin ustune para verirdim. mesele 30 tl degil. benim de 6 aylik emegimi ve 100 tl eden hesabimi caldilar. Kandigimdan da degil bana link atti viruslu. Aradan baya zaman gecti ama hala o cocugu bulup oldurdugumu hayal ediyorum. kac para verirdim onu bulmak icin. Suan gene sinirlendim

Hangi oyun?
  • Lol hesap satışı yasak. Sonuç çıkmaz

• Perey Jackson kullanıcısına yanıt
    Darkorbit...
    Hayatımı batıran oyun
    Kurtuldum iyiki

• Sorma abi cinnnnet geçiriyordum. Bende iyi ki kurtuldum
    uzayda metal felan toplamıyomuyduk o oyunda 100tl lik ne vardı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.