Şimdi Ara

hesap aldım bir bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen günlerde hesap satın aldım. şifreyi ve msn yi üstüme aldım fakat bir yol varmıdır hesabı geri almak için merak ettim. hani mesela msn şifren kaybolunca gizlilik sorusundan bulunuyorya o gibi birşeyden falan bulunabilme ihtimali varmı. şifre değişti ve msn yi üstüme aldım. sorun varmı

• 4 mesajın var 4'ü de "hesap aldım bakar mısınız"
  • Arkadaş yeter bu ne aynı konudan 4 tane açmış ya SORUN YOK YETER ARTIK !
  • beyler pcm de bir sorun olustu o yüzden sayfayı yenilemiş.özür dilerim ben açmadım bukdarını pc bir anda sayfayı yenilemye basladı.

diğerlerini modlar silsin lütfen.

cevapların alayım. bir sorun teşkil edermi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETMEZ
  • yani geri alamaz hesabı deilmi lütfen kusura bakmayın biraz takıntılıyırımda .

• eder birader
    bende hesap aldim msn falan herseyi degistirdim, aldigim hesap daha dogrusu takas yaptigim hesap 4 gun sonra online gozukuyor ama ne garip hesaptaki kisi ben degilim.

- verdigin parayla rp cek zevkini yasaya yasaya oyna bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

eder birader
    bende hesap aldim msn falan herseyi degistirdim, aldigim hesap daha dogrusu takas yaptigim hesap 4 gun sonra online gozukuyor ama ne garip hesaptaki kisi ben degilim.

e kardeşim şifre değiştirdim msn yi değiştirdim nasıl oluyorki bu
  • insanlar kredi kartı ve paypal yoluyla alışveriş yapıyor rp alıyor bunlar kayıt altında kullancı bilgilerini gönderirsen, her türlü alırsın hesabını geri bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coun

quote:

eder birader

Support.
  • Anladık hesap aldın.
  • Anladık hesap aldın.
  • hesabın ilk kayıt edildiği ve aynı zamanda support emaili olan adresi almalıydın. Onu kullanarak geri alabilir hesabı rahat bi şekilde
  • Tanımadıgın guvenmedigin kişiden alırsan olabilir.
    bende hesabımı satmıstım belli bir sure gectikten sonra alamaz geri merak etme
    rp falan almaya 3 ay sonra basla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coun

quote:

eder birader

arkadaşın dediği gibi supporttan kardeşim çünkü geri alınan hesaba ticket attım işte anlattım derdimi böyle böyle diyerekten bana şunları sordu
    işte üyeliği ilk aldın msn adresi son oynanan ip adresi ilk alınan championlar vs vs.

bunları hesabın as sahibi bildiği için doğru yanıtlarsa herşey sıfırlanıp yeni bir şifre ile supporttan sana temin ediliyor yani hesap satın almak falan uzak dur.
    dediğim gibi git rp çek zevkliyle oyna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.