Şimdi Ara

Hesap açtırmak için banka önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yeni bir banka hesabı açtıracağım.İşbankası artık canımı sıkıyor.
    EFT'ler geç geliyor falan.İnternet bankacılığı olan,yıllık masraf,hesap işletim ücreti almayan,öğrenci dostu bir banka söyleyebilir misiniz?Tabiki hesap açma ücreti de almasın.Çok mu şey istedim ne?

Herneyse yarın gideceğim,önerileriniz benim için önemli.İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 20 Nisan 2010; 22:20:59 >

• öğrenciysen,

1. iş bankası
    2. iş bankası
    3. yine iş bankası... bence iş bankasıyla iyi geçinmeye çalış, 6 yıldır tek kuruş ekstra masraf almadı, hesabım da var kredi kartım da var, iş'te üniversiteli kartımın da 2000(ikibin) lira limiti var... faiz yok cep telefonumdan iş cep sayesinde kolaylıkla hesabıma kredi kartı bilgilerime ulaşabiliyorum, para transferleri herşeyi yapıyorum.

diğer tüm bankalar kart parası yıllık işlem parası cart parası curt parası adı altında sürekli bir şekilde yoluyorlar. eft ücreti de olmasa güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

öğrenciysen,

1. iş bankası
    2. iş bankası
    3. yine iş bankası... bence iş bankasıyla iyi geçinmeye çalış, 6 yıldır tek kuruş ekstra masraf almadı, hesabım da var kredi kartım da var, iş'te üniversiteli kartımın da 2000(ikibin) lira limiti var... faiz yok cep telefonumdan iş cep sayesinde kolaylıkla hesabıma kredi kartı bilgilerime ulaşabiliyorum, para transferleri herşeyi yapıyorum.

diğer tüm bankalar kart parası yıllık işlem parası cart parası curt parası adı altında sürekli bir şekilde yoluyorlar. eft ücreti de olmasa güzel olurdu

Teşekkürler cevap için.İşbankası nedense benden geçen sene 60 lira çekti öğrenci olmama rağmen.Tabiki babamın hesabı var şu an bende.Gittim kimliğimle ve banka kartımla işbankasına.Dedim babamın hesabı ama ben kullanıyorum.Geri aktarılsın 60TL ücretim.Bana saçma sapan şeyler söylediler.Tamam sizde haklısınız dedim ama ben kullanıyorum bu hesabı.Kendi adıma hesap mı açtırmalıyım yoksa?

• Hesap işletim ücreti var garantide ama eft ve havaleyi cepten yaparsan ücretsiz (pc için yöntemi var)
  • Ptt Kart al 5 tl ile açıyorsun, 5 tl kartın içinde duruyor.
    Hiçbir ücrette almıyorlar. yıllık,aylık vs vs
  • hesap kimin adınaysa onun için geçerli bu durum. ancak babanız yıllardır iş bankası ile çalışıyordur, kredi kartı vardır, maaşını oradan alıyordur falan bu gibi durumlarda ücret almıyorlar. babamın da iş bankasında 3-4 hesabı var 3 adet de kredi kartı var 1'i asil 2'si ek kart olmak üzere, kartlardan da hesaplardan da para almıyorlar, otomatik ödeme talimatı falan da var bizim. sabit müşterilerden almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

öğrenciysen,

1. iş bankası
    2. iş bankası

Teşekkürler cevap için.İşbankası nedense benden geçen sene 60 lira çekti öğrenci olmama rağmen.Tabiki babamın hesabı var şu an bende.Gittim kimliğimle ve banka kartımla işbankasına.Dedim babamın hesabı ama ben kullanıyorum.Geri aktarılsın 60TL ücretim.Bana saçma sapan şeyler söylediler.Tamam sizde haklısınız dedim ama ben kullanıyorum bu hesabı.Kendi adıma hesap mı açtırmalıyım yoksa?

Hesap senin adına değilse o ücreti geri alamazsın ama senin adına olan hesabı gidip de öğrenci kimliğinle onaylatırsan o ücreti geri iade ederler.Ben sormuştum İş Bankası'na görevli bayan biz öğrencilerden ücret almıyoruz bir yanlışlık olup da alınırsa da iade ediyoruz dedi.Bu arada üniversite öğrencisiysen Ziraat,Bank Asya,Akbank (pek tavsiye etmem) bunlar hiç bir ücret talep etmeyenler diye bildiklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 20 Nisan 2010; 22:44:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vakıfbank kullanıyorum bende 2008 de maaş hesabı olarak açtırmıştım. o günden bu güne hiçbir kart ücreti hesap ücreti almadı. kartsız para yatırıyorum para kesmiyor. saolsunlar ben çok memnunum

akbankta kendi kartımla para yatırımyorum 3 tl kartsız 5 tl para kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

quote:

öğrenciysen,

1. iş bankası
    2. iş bankası

Hesap senin adına değilse o ücreti geri alamazsın ama senin adına olan hesabı gidip de öğrenci kimliğinle onaylatırsan o ücreti geri iade ederler.Ben sormuştum İş Bankası'na görevli bayan biz öğrencilerden ücret almıyoruz bir yanlışlık olup da alınırsa da iade ediyoruz dedi.Bu arada üniversite öğrencisiysen Ziraat,Vakıfbank,Akbank (pek tavsiye etmem) bunlar hiç bir ücret talep etmeyenler diye bildiklerim.

vakıfbank da akbank da alıyor, ziraat de almıyor sanırım ama emekli bankası artık o, iş bankası hem atm yaygınlığı hm internet bankacılığı yönünden çok iyi, ziraat'te ve vakıfbank'ta internet bankacılığı kullanabilmek için hesabın bağlı olduğu şubeye yazıyla şahsen başvurmanız gerekiyor.

vakıfbank'a da bir ay önce bizzat sordum, öğrencilerden 5 mi 10 mu ne tam hatırlamıyorum yıllık para alıyoruz dedi. maslak vakıfbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Nisan 2010; 22:41:20 >

• Yapıkredi ya da Akbank'ı öneririm. İş Bankası rezalet.
  • Peki bu bankalara hesap açtırma ücreti adı altında bir ücret ödüyor muyum?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

quote:

öğrenciysen,

1. iş bankası
    2. iş bankası

Hesap senin adına değilse o ücreti geri alamazsın ama senin adına olan hesabı gidip de öğrenci kimliğinle onaylatırsan o ücreti geri iade ederler.Ben sormuştum İş Bankası'na görevli bayan biz öğrencilerden ücret almıyoruz bir yanlışlık olup da alınırsa da iade ediyoruz dedi.Bu arada üniversite öğrencisiysen Ziraat,Vakıfbank,Akbank (pek tavsiye etmem) bunlar hiç bir ücret talep etmeyenler diye bildiklerim.

vakıfbank da akbank da alıyor, ziraat de almıyor sanırım ama emekli bankası artık o, iş bankası hem atm yaygınlığı hm internet bankacılığı yönünden çok iyi, ziraat'te ve vakıfbank'ta internet bankacılığı kullanabilmek için hesabın bağlı olduğu şubeye yazıyla şahsen başvurmanız gerekiyor.

vakıfbank'a da bir ay önce bizzat sordum, öğrencilerden 5 mi 10 mu ne tam hatırlamıyorum yıllık para alıyoruz dedi. maslak vakıfbank

Vakıfbank yazmışım ya Bank Asya diyecektim.

• iş bankasının internet bankacılığını 7-8 yıldır kullanıyorum, havale,eft, fatura ödeme,kredi kartı işlemleri hep internetten yapıyorum 1 kere bile havale parası ödemedim, bir kere bile havale gecikmesi yaşamadım, bir kere bile hata olmadı, eğer bir hata olduysa muhakkak senden kaynaklanmıştır ben bu kadar sağlam ve güvenli bir internet bankacılığı görmedim (hemen hemen bütün bankaların internet bankacılığını kullandım iş bankasının yanından bile geçemezler)
  • quote:

Peki bu bankalara hesap açtırma ücreti adı altında bir ücret ödüyor muyum?
  • quote:

quote:

Hayır.
  • quote:

quote:

öyle bir ücret yok da bazı bankalar hesaba para yatırarak açıyorlar yani 20 lira alıyorlar ama o para hesabınızda oluyor, kartınız gelince çekebilirsiniz, eğer içinden 5-10 lira masraf kesmezlerse, ama hesap açma ücreti yok diye biliyorum
  • iş bankasını sakın bırakayım deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

iş bankasını sakın bırakayım deme

aklın yolu bir bence, öğrencilik bitince ne yaparım bilmiyorum ama öğrenci olduğum sürece iş bankasına muhtacım, ayrıca elimi sallasam iş bank atm'sine değiyor, sırf kampüsümde ayrı ayrı yerlerde 5 adet atm'si 1 adet şubesi var.
  • Iş bankasından öğrenci hesabından başka bankaya hesabına para göndermek (sanırım adı eft) ücretli mi? Ayrı bir ücret kesiliyor mu öğrenci hesabında..
  • İşbankasına gidiyorum o halde yarın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.