Şimdi Ara

hesabım çalındı :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar knight online hesabımı calmıslar şifremi ve e postamı değiştirmişler

elimde bi gizli sorunun cevabı bi de kullanıcı adı var ne yapabilirim

• ESN kodların ve account'u açış tarihinle doğum tarihin elinde ise geri alırsın yoksa geçmiş olsun
  • onlarda olsa geri alamıyorsun benimde nisanda calındı oto cvp geliyor takip ediyoruz inceliyoruz diye sonuc husran
  • Ticket Gönderimi Ve Item Restorasyonu konumu incelemenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.
  • Esn kodlari dogum tarijhi gizli soru varsa alirsin pre varsa 2 gunde geri donerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

onlarda olsa geri alamıyorsun benimde nisanda calındı oto cvp geliyor takip ediyoruz inceliyoruz diye sonuc husran

Ticket atmasını bilmek lazım tabi msn den muhabbet eder gibi ticket atarsan alamassın özveri lazım
  • Hiç bir şey yapamazsın , geçmiş olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım Çalındı
    11 yıl önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaçtane tiket attım haddi hesabı yok ingilizce türkçe attım polise suc duyurusunda bulundum hiç bişiy çıkmadı k2 network su anda mahkemeden dolayı ilgilenmiyor birincisi 2 cisi charımı banladıklarını belirten tiket geldi neymiş kosp kullanmısım yada partye girmişim öyle bişiydi anlıycağınız sonuç sıfır
  • Ticket atman lazım
  • This is bir k2 klasıği :D :D :D Sana en başta bişey ımzalatıyolar oyun kapanırsa yada birşey olursa unutmayınız kı bu oyun hakkında herşey k2 nin üzerinedir hak talep edemezsınız diye.
    Durduk yere ıtemlerın sılındı dıyelım yine bişey diyemezsın cunku yasal olarak adamlar kendılerınce haklılar sen o yazıyı okudun mu okudun dıyolar allah yar ve yardımcın olsun kardeşim böle konular okudukca cidden üzülüyorm insanı oyundan sogutan adamlara lanet edıyorum.
    oyunda oyun olarak görmek lazım para yatırmayın derim tabi ama yatırıncada bir tatlı oluyor karakter yaw :)
  • Ticket at
  • Boş yere uğraşma bir sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.