Hes kodu geçerlilik süresinden kasıt nedir?

-
-
tekrar yinele e devletten hemen yenileniyor bir şey kaybetmezsin
-
Yinele derken 2. bir tane mi çıkarayım?
-
Sınırsız yeni bir tane oluştur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne saçma sistem lan bu. Beleşten temiz hes kodu oluşturuyorum belki sonrasında virüs kaptım bir şey oldu. Hes kodu ile bunu farkedemezsinki. Yapacağınız sistemin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Ne saçma sistem lan bu. Beleşten temiz hes kodu oluşturuyorum belki sonrasında virüs kaptım bir şey oldu. Hes kodu ile bunu farkedemezsinki. Yapacağınız sistemin
o zaman fark ediliyor hocam sistemde gözüktüğünden
sadece süreyi uzatıon orda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Ekim 2021; 11:16:23 > -
Pcr testi sayesinde falan farkedilir ancak heralde. Adamlara vahiy inmiyorsa yani
Teşekkürler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Pcr testi sayesinde falan farkedilir ancak heralde. Adamlara vahiy inmiyorsa yani
Teşekkürler hocam.
yok onun için değil hocam mesela yakınınızda ailenizde virüs çıktı ya da yurtta kalırsanız biri covidli çıktı sizin hesinize tanımlanıyor temaslı olduğunuz ve otomatik karantinanız başlıyor
ya da yakınınızda değil ama temaslı olarak sizin isminizi verdiyse yine heste gözüküyor
(aynı sınıfta ders görmüş olabilirsiniz birlikte yemek yediğiniz biri olabilir...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Ekim 2021; 12:2:10 >
-
Anladım hocam, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 2 Ekim 2021; 12:14:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıyok onun için değil hocam mesela yakınınızda ailenizde virüs çıktı ya da yurtta kalırsanız biri covidli çıktı sizin hesinize tanımlanıyor temaslı olduğunuz ve otomatik karantinanız başlıyor
ya da yakınınızda değil ama temaslı olarak sizin isminizi verdiyse yine heste gözüküyor
(aynı sınıfta ders görmüş olabilirsiniz birlikte yemek yediğiniz biri olabilir...)
Alıntıları Gösteree sana birisi kıllığına yalandan bile ismini verir o zaman temaslı diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X