Şimdi Ara

Hes kodu geçerlilik süresinden kasıt nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul hes kodlarının 300 günün altındaki geçerlilik süresini kabul etmiyor.

Bu toplam gün sayısı mı yoksa kalan gün sayısı mı? Ben 10 ay öncede aynı hes kodunu kullanıyordum. Bir sıkıntı olur mu? 176 gün kalmış bende.

• tekrar yinele e devletten hemen yenileniyor bir şey kaybetmezsin 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Yinele derken 2. bir tane mi çıkarayım?

• Sınırsız yeni bir tane oluştur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Ne saçma sistem lan bu. Beleşten temiz hes kodu oluşturuyorum belki sonrasında virüs kaptım bir şey oldu. Hes kodu ile bunu farkedemezsinki. Yapacağınız sistemin 

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Ne saçma sistem lan bu. Beleşten temiz hes kodu oluşturuyorum belki sonrasında virüs kaptım bir şey oldu. Hes kodu ile bunu farkedemezsinki. Yapacağınız sistemin 

o zaman fark ediliyor hocam sistemde gözüktüğünden sadece süreyi uzatıon orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Ekim 2021; 11:16:23 >

Pcr testi sayesinde falan farkedilir ancak heralde. Adamlara vahiy inmiyorsa yani  Teşekkürler hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Pcr testi sayesinde falan farkedilir ancak heralde. Adamlara vahiy inmiyorsa yani  Teşekkürler hocam.

yok onun için değil hocam mesela yakınınızda ailenizde virüs çıktı ya da yurtta kalırsanız biri covidli çıktı sizin hesinize tanımlanıyor temaslı olduğunuz ve otomatik karantinanız başlıyor

ya da yakınınızda değil ama temaslı olarak sizin isminizi verdiyse yine heste gözüküyor (aynı sınıfta ders görmüş olabilirsiniz birlikte yemek yediğiniz biri olabilir...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Ekim 2021; 12:2:10 >

Anladım hocam, teşekkürler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 2 Ekim 2021; 12:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yok onun için değil hocam mesela yakınınızda ailenizde virüs çıktı ya da yurtta kalırsanız biri covidli çıktı sizin hesinize tanımlanıyor temaslı olduğunuz ve otomatik karantinanız başlıyor

ya da yakınınızda değil ama temaslı olarak sizin isminizi verdiyse yine heste gözüküyor (aynı sınıfta ders görmüş olabilirsiniz birlikte yemek yediğiniz biri olabilir...)

Alıntıları Göster

ee sana birisi kıllığına yalandan bile ismini verir o zaman temaslı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.