Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JVC KW-AVX 836 cihazımın navigasyonunu güncellemek için gerekli dosyaları indirdim.
    Lakin cihazda sdcard bulamadım.
    yada cihazın içine giripte dosyaları ekleyemedim.
    cihazda sdcard nerede yada cihazın hafızasına girip bu dosyaları nasıl içine atabilirim.
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam isletim sistemi olarak windovs ce mi android mi onerirsiniZ. Hangisi stabil sorunsuz calisir.aliekspreste bakiyorum oem cercevesiz uyacak. Wince sistemli 600 e gelecek kargoyla.512 ram var.androidler var 1-2 gb ramli 850 civari . Ne yapalim.tr den olsa daha iyi ama 1400 lere cikiyor fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe80 -- 28 Ocak 2018; 20:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe80

Hocam isletim sistemi olarak windovs ce mi android mi onerirsiniZ. Hangisi stabil sorunsuz calisir.aliekspreste bakiyorum oem cercevesiz uyacak. Wince sistemli 600 e gelecek kargoyla.512 ram var.androidler var 1-2 gb ramli 850 civari . Ne yapalim.tr den olsa daha iyi ama 1400 lere cikiyor fiyat

O cihaz gumrhge takilirsa 1100 tl ye gelir android ve garantide yok garantisiz basiniza is alirsiniz

Android oneririm

• quote:

O cihazda navigasyon yok eger varsa modul vardir o modulun orda dir sdkart yuvasi oda teybin arkasinda kaliyordur

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun Ogrendigim iyi oldu neredeyse aliyordum. Android bakalim o zaman.corolla 2006 ya uygun olacak.navimex var galiba en cok tutulan.kusura bakmayin mesgul ediyorum bu konuda sifir bilgi sahibiydim

• quote:

Cok sagolun Ogrendigim iyi oldu neredeyse aliyordum. Android bakalim o zaman.corolla 2006 ya uygun olacak.navimex var galiba en cok tutulan.kusura bakmayin mesgul ediyorum bu konuda sifir bilgi sahibiydim

evet navımex
  • selamlar navigold var c4 araçta bu cihazın kendisine ait olan hafıza kartına mp3 yada video atıp oynatmak için hangi klasörü oluşturmak lazım acaba? normalde usb den herşeyi oynatıyorum ama cihazın navigasyon haritası olan hafıza kartını büyütüp direk onun üstünden nasıl açarım mp3 vs video? teşekkürler
  • Car Audio Modified Car Equalizer Fever Class EQ 7 Equalizer Car Audio Tuner car styling

aliexpress.com
    US $32.54 29% OFF|KKMOON Car Audio Modified Car Equalizer Fever Class EQ 7 Equalizer Car Audio Tuner car styling for Auto audio For BMW Ford VW-in Equalizers from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/NN36FJBf?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android)

Bu cihazı almayı düşünüyorum. İşimi görür mü? 2 adet Forwell flt 4080 +1 adet Roadstar Rda-1010 ve Pioneer mvh-150ub ana ünite için.Malum teypte yanlızca bir çift Rca çıkış var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

evet navımex

Hocam bi akrabada navnet diye android sistemli bi multimedya var mirrorlinki calistiramadik farkli kablo ile denedik olmasi usb hata ayiklama vs ayarladik yine olmadi neden olabilir acaba bilginiz var mi

• Merhaba, Peugeot 3008 2010 model aracım için 2.el Cyclon2 Multimedya aldım ama geri vites kamera bağlantı soketine takılacak kablo ile onun hemen yanında omni sokete takılacak kablo eksik çıktı. Bunlar olmadan cihaz çalışır mı? Bu iki sokete takılacak kabloyu nasıl bulurum? Yetkili Servis çok para istiyor.

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatan873 -- 3 Şubat 2018; 22:40:12 >

• Arkadaşlar , 2013 captiva aracımda navimex 7.1 kurulu . Kilometre digital ekranda ve navimex ekranında zaman zaman kırpmalar (ışık şiddetinin yükselip azalması) sorununu yaşıyorum . Benzen bir sorun yaşayan var mı ? Çözüm konusunda tavsiyede bulunabilicek var mı ? 2 farklı elektrikçiye gittim ancak çözüm bulunamadı ? En küçük yönlendirmeniz dahi çok makbule geçecek , tıkandım ve ne yapmam gerektiği konusunda karar veremiyorum ?
  • Merhaba geçen pazar caravella marka aracıma Auıdomax Mx-8650 gps modelli bir teyp aldım teyptekı sorunum usb ye attığım fotoğrafları ana ekran görüntüsü yapamıyorum dosya içinde resimi açtığımda slayt şeklinde resimler geçiş yapıyor ve şarkı sırayla çalıyor ikinci sorunum kullanma kılavuunda ilk açılıs ekranı araç logosu ekleme diyor o menuye gırdıgımde bunuda yapamadım yardımcı olabılecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamett -- 6 Şubat 2018; 22:56:19 >
  • Merhaba Suzuki vitara aracımda orjinal kapı hop. değiştirip yerine coax bir hoparlör almak istiyorum. Araçda orjinal multimedya sistemi var. Anfi vs bişey takılmayacak sadece hoparlör değişikliği yapılacak.bir sürü marka model var fiyat/performans oranı yüksek bildiğiniz bir hoparlör var mı?
  • Merhabalar. Aracim 2004 model bmw e46 kasa. Aracima mültimedya sistemi almak istiyorum hangi marka nasıl birşey tavsiye edersiniz. 2500 tl butçem var. Dokunmatigi kaliteli kasmayan donmayan radyosu sıkıntısız geri görüş kamerası da olabilir ön kapı hoparlörlerinide değiştirebiliriz. Çokta Yükses sesle dinlemem. Gorselde ki gibi açma kapama dügmesi alttan olan tercihim androit de olur windows da

Tavsiyeleriniz için teşekürler..

• Merhabalar aracım audi a4 2007..geçen hafta navimex wince cihaz aldım..neden android almadım çünkü çok fazla şey istemiyordum..bluetooth istediğim özelliklerin başıydı bir de usbden müzik...navigasyon bile umrumda değil o derece...size sorum şu bluetooth için aldım fakat bluetooth da şöyle bir sorun yaşıyorum telefonum iphone 6s plus ve en son ios yüklü araca her bindiğimde tekrar bağlantı istiyor be bu durum hiç hoşuma gitmiyor..araca biniyorum telefonda bluetooth açık aracı çalıştırıyorum bağlantı yok..iphone da cihazı unut diyorum tekrar aratıyorum buluyor eşleşme kodunu giriyorum sonra bağlanıyor...ama bu her seferinde oldumu bayağı can sıkıyor...daha önce de wince li cşhaz kullandım başka araçlarda ama hiç bu tarz bir sorun yaşamadım neden yapar bunu..bence sorun pin kodu istemesinden dolayı bunu kaldırmanın yöntemi var mı? Cihazın adını bile değiştiremiyoruz ilginç cihaz valla

• HERKESE BENDEN TAVSİYE KESİNLİKLE WİNCE OLAN BİR SİSTEM ALMAYIN

Hocam şöyle bir sorunum var 2012 auris aracı yeni aldım . üzerinde navimex nx223c modelli ultra dandik bir cihaz var . sorunum aracın orjinal usb si aktif değil . bunu teyibin arkasınamı takmamışlar aceba şarjda etmiyor usb de okumuyor muhtemelen teybin arkasına takılmamış . bu konuda bilginiz varmı aceba teyibin arkasında çıkış yokmu .

birde video oynatırken donuyor sesi versem bile 2 sn donup açılıyor ve laglı oynatıyor sonuçta cihaza uygun çöznürlükte videolar atıyorum oynatması gerek .

• hatan873 kullanıcısına yanıt
    SKRIIEX ile özel mesaj ve telefonla görüşerek cihazımda eksik olan tüm kabloları ve soketleri bana gönderdi, hepsini sayesinde uygun olarak sağ olsun tamamladım. Kendisine bu sorunu çözmem için gösterdiği yakın ilgi ve derin multimedya teknik bilgisi için buradan özellikle tekrar teşekkür ederim.
  • Merhaba 2013 model wolksvagen cc için multimedya sistemi almayı düşünüyorum.Anladığım kadarıyla android tabanlı bir sistem alamam daha mantıklı gözüküyor.yurtiçi ve yurtdışı araştırmalarında farklı ram ve depolama alanları ve çekirdek sayıları olanları var.aşağıdaki linkteki ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz
    aliexpress.com
    US $692.0 |Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Multimedya Oynatıcı'de Aoluoya 4 GB RAM Octa Çekirdek Android 8.0 Araba Radyo DVD GPS Navigasyon Oynatıcı Için VW Volkswagen Magotan Passat CC 2012 2016 WIFI IPS AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Octa-Core-Android-6-0-1-Car-Radio-DVD-GPS-Player-For-VW-Volkswagen-Magotan-Passat/32817945291.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.2fda185fNDdivM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentis -- 24 Şubat 2018; 1:28:34 >

• Merhaba, newfron NF-ANH6 android cihazım var. 2014 civic FB7 için. Montajı yapan arkadaşlar geri görüş kamerasına bağlayamadı ve tuş programlama yada atama özelliği çalışmıyor. sizce sebebi ne olabilir.
    şimdiden teşekkür ederim.

Telefon numaranızı verebilirseniz direk aramak isterim.
  • merhaba tucson aracıma bugun carvocal mağazasından 10 inç multimedya taktırdım evervox sanırım markası. çin malı kısaca.
    Sorunum şu ; Aracım stop çalıştır özellikli. Aracı kapattığımda multimedya kapanmıyor. kapanma tuşuna bastığımda ekran ve tuşlar sönuyor aç-kapa tuşu yanık kalıyor..cihaz beklemeye geçiyor. yani sadece ekran kapalı görüntü yok. herhangi bir dokunmatık tuşuna bastığında 2 saniye ekran açılıyor. kontak kapalı iken. bu aküye zarar verirmi..? takan arkadaş cihazın tamamen kapanma olayının olmadıgını soyledi..
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.