araç kaç model 1ay içerisinde yeni cihazlarimiz gelecektir androidli
Araç 2014 model. getireceğiniz cihazlar 1024x600 çözünürlüklü ,wifi destekli ve en az 1 gb ram li olursa süper olur..
quote:
Orijinalden alıntı: la1end38
Navitech btv 7400 indash alacam marka olarak iyi deil biliyorum ama pioneerlarda cok pahali mekanizması çabuk bozulurmu sık sık kullanmicam kullananveya bilgisi olan varmi
Hocam peugeot 307 aldık yeni.Double teyp almayı düşünüyorum.Uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir model var mı
quote:
Orijinalden alıntı: SamirCakir
Tamamdır sizden bilgi bekliyorum tam olarak özellikleri ve fiyat bilgisi için. Makul bir şeyler olursa düşünebilirim.
Benim aracıma taktığım cihazda ne takılma nede donma sözkonusu değil.. Alırken işlemci model ve hızına ve ram miktarına dikkat etmiştim zaten.. Cihazı yurt dışından getimekte çok sıkıntılı değil. Sipariş veriyorsunuz EMS ile kargo seçeneğini seçin (EMS çinin PTT si). Geldiğinde ihbar geliyor yada ptt sitesinden takip edersiniz.. %20 kadar vergisini öder alırısınız..
Bana gelen Cihaz 4.2.2 idi.. Güncellemsini yükledim 4.4 Kit Kat oldu... Bakalım lolipopta olacakmı:))))
Android cihazlar çok sıkıntılı oluyor diyen herkes androide dönmeye başladı.. Sonunda akıl kazandı
ilk foto güncelleme anı... android 4.2.2 de İBB trafik yüklenmemişti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 14 Ocak 2015; 23:10:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: Bipper
Benim aracıma taktığım cihazda ne takılma nede donma sözkonusu değil.. Alırken işlemci model ve hızına ve ram miktarına dikkat etmiştim zaten.. Cihazı yurt dışından getimekte çok sıkıntılı değil. Sipariş veriyorsunuz EMS ile kargo seçeneğini seçin (EMS çinin PTT si). Geldiğinde ihbar geliyor yada ptt sitesinden takip edersiniz.. %20 kadar vergisini öder alırısınız..
Bana gelen Cihaz 4.2.2 idi.. Güncellemsini yükledim 4.4 Kit Kat oldu... Bakalım lolipopta olacakmı:))))
Android cihazlar çok sıkıntılı oluyor diyen herkes androide dönmeye başladı.. Sonunda akıl kazandı
ilk foto güncelleme anı... android 4.2.2 de İBB trafik yüklenmemişti..
Ses çıkışı nasıl hocam bunun amemnum eder mi ses sistemi de alacağım.iyi ses alır mıyım birde baktınin 1.7 inç yazıyor yanlış mı yazılmış
ses cıkşı orjiinal cıhaza gore kaliteli tesisat destekler ekrAN 7ınc
quote:
Orijinalden alıntı: la1end38
Navitech btv 7400 indash alacam marka olarak iyi deil biliyorum ama pioneerlarda cok pahali mekanizması çabuk bozulurmu sık sık kullanmicam kullananveya bilgisi olan varmi
Hocam Megane 2 araç için lcd ekranlı bir teyp almayı düşünüyorum, şuan üstünde orjinal teyp mevcut
Olmasını istediğim özellikler;
- Arka görüş park kamerasının ekranda görülebilmesi - Navigasyon - Bluetooth telefon desteği - Usb den müzik çalması - Dvd okuyabilmesi
Şu ürün nasıldır? veya bu civarda bir rakama şunu alsan daha iyi dediğin bir şey olur mu?
Aracinin direksiyon kumandasını caliştiirmaz cihaz 800x480 çözünürlükte asla 1080p video caliştirmaz atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar cihaz ucuz fakat kaliteli değil aracınız kaç model
SKRlllEX
kullanıcısına yanıt
Merhaba, aracım için android cihaz fiyatını sorup bu gün geri dönüş yapacaktınız. Sizden 2 hafta önce aldığım cihazı geri alarak bir fiyat verecektiniz. Son durum nedir acaba ?
Aracım Chevrolet Yeni Aveo 2012
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: SKRlllEX
Aracinin direksiyon kumandasını caliştiirmaz cihaz 800x480 çözünürlükte asla 1080p video caliştirmaz atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar cihaz ucuz fakat kaliteli değil aracınız kaç model
2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim
quote:
Orijinalden alıntı: ManuaL
quote:
2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim
Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün bu
GittiGidiyor
Renault Megane 2 Araç içi Görüntü ve Navigasyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
İlandaki fiyata bakmayın size özel bir fiyat vericem
SKRlllEX
kullanıcısına yanıt
Yanlış oldu galiba başkasının sorusuna beni eklemişsin
quote:
Usta fabrikayla görüştüm yarın dönüş sağlicaklar size yarın gün içerisinde özel mesajla bilgilendiricem
quote:
quote:
Usta fabrikayla görüştüm yarın dönüş sağlicaklar size yarın gün içerisinde özel mesajla bilgilendiricem
Alıntıları Göster
Merhaba ford fiesta araç için hangi multimedya cihazı tavsiye edersiniz ? Daha önce navimex konusunda konuşmuştuk sizinle dükkanınıza gelicem bir gün sizce androidli mi alınmalı yoksa klasik ekranlı multimedya cihazı mı alınmalı ?
quote:
Orijinalden alıntı: murat__90
Merhaba ford fiesta araç için hangi multimedya cihazı tavsiye edersiniz ? Daha önce navimex konusunda konuşmuştuk sizinle dükkanınıza gelicem bir gün sizce androidli mi alınmalı yoksa klasik ekranlı multimedya cihazı mı alınmalı ?
Selam özel sipariş ile android cihaz getirtirebiliriz 15 gün içerisinde burada
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: murat__90
Selam özel sipariş ile android cihaz getirtirebiliriz 15 gün içerisinde burada
Peki fiyatı ne kadara gelir ? Garantisi nasıl olur ? Bir de araca tam uyumlu olarak çalışabilir mi örneğin aracın kendi ayar menüsü çekiş kontrolü kapama iç aydınlatma ayarları değiştirilebilir mi ?
quote:
quote:
quote:
rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)
quote:
quote:
quote:
quote:
rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)
İşcilik dahil 1000 lira olur dostum sana nakitte
Isuzu D-max 2011 model aracımda bulunan JVC KD-R311 model orjinal teype cd yapıp takıyorum çalmıyor.Please eject diyor sürekli.İçersindeki cd track değil bildiğin mp3 dolu onu çalıyor benim yaptığım cdleri çalmıyor.Sorun ne olabilir ?
Birkaç mp3 cd daha doldurdum hiçbirisini okumadı yine.Bi tane track doldurdum onu okudu ama track olunca da 20 şarkı alıyor en fazla.
Benim anlamadıgım içindeki cd full mp3 dolu 100 tane var içinde toplam 500 küsür mb onu sorunsuz okuyor.Benim yaptıgım cdleri niye okumuyor.