Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.568
Cevap
79
Favori
354.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

araç kaç model 1ay içerisinde yeni cihazlarimiz gelecektir androidli

Araç 2014 model. getireceğiniz cihazlar 1024x600 çözünürlüklü ,wifi destekli ve en az 1 gb ram li olursa süper olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

Navitech btv 7400 indash alacam marka olarak iyi deil biliyorum ama pioneerlarda cok pahali mekanizması çabuk bozulurmu sık sık kullanmicam kullananveya bilgisi olan varmi
    Hocam peugeot 307 aldık yeni.Double teyp almayı düşünüyorum.Uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir model var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Tamamdır sizden bilgi bekliyorum tam olarak özellikleri ve fiyat bilgisi için. Makul bir şeyler olursa düşünebilirim.
    Benim aracıma taktığım cihazda ne takılma nede donma sözkonusu değil.. Alırken işlemci model ve hızına ve ram miktarına dikkat etmiştim zaten.. Cihazı yurt dışından getimekte çok sıkıntılı değil. Sipariş veriyorsunuz EMS ile kargo seçeneğini seçin (EMS çinin PTT si). Geldiğinde ihbar geliyor yada ptt sitesinden takip edersiniz.. %20 kadar vergisini öder alırısınız..

Bana gelen Cihaz 4.2.2 idi.. Güncellemsini yükledim 4.4 Kit Kat oldu... Bakalım lolipopta olacakmı:))))

Android cihazlar çok sıkıntılı oluyor diyen herkes androide dönmeye başladı.. Sonunda akıl kazandı

ilk foto güncelleme anı... android 4.2.2 de İBB trafik yüklenmemişti..
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 14 Ocak 2015; 23:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

Benim aracıma taktığım cihazda ne takılma nede donma sözkonusu değil.. Alırken işlemci model ve hızına ve ram miktarına dikkat etmiştim zaten.. Cihazı yurt dışından getimekte çok sıkıntılı değil. Sipariş veriyorsunuz EMS ile kargo seçeneğini seçin (EMS çinin PTT si). Geldiğinde ihbar geliyor yada ptt sitesinden takip edersiniz.. %20 kadar vergisini öder alırısınız..

Bana gelen Cihaz 4.2.2 idi.. Güncellemsini yükledim 4.4 Kit Kat oldu... Bakalım lolipopta olacakmı:))))

Android cihazlar çok sıkıntılı oluyor diyen herkes androide dönmeye başladı.. Sonunda akıl kazandı

ilk foto güncelleme anı... android 4.2.2 de İBB trafik yüklenmemişti..
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

ilandaki ürünü alabilirsiniz öneririm

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-citroen-berlingo-peugeout-308-tepee-144414821

Ses çıkışı nasıl hocam bunun amemnum eder mi ses sistemi de alacağım.iyi ses alır mıyım birde baktınin 1.7 inç yazıyor yanlış mı yazılmış
  • Bipper kullanıcısına yanıt
    Başkan alıcam bende vurucam kırbacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates41

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-citroen-berlingo-peugeout-308-tepee-144414821

Ses çıkışı nasıl hocam bunun amemnum eder mi ses sistemi de alacağım.iyi ses alır mıyım birde baktınin 1.7 inç yazıyor yanlış mı yazılmış

ses cıkşı orjiinal cıhaza gore kaliteli tesisat destekler ekrAN 7ınc

• quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

Navitech btv 7400 indash alacam marka olarak iyi deil biliyorum ama pioneerlarda cok pahali mekanizması çabuk bozulurmu sık sık kullanmicam kullananveya bilgisi olan varmi
    Hocam Megane 2 araç için lcd ekranlı bir teyp almayı düşünüyorum, şuan üstünde orjinal teyp mevcut

Olmasını istediğim özellikler;

- Arka görüş park kamerasının ekranda görülebilmesi
    - Navigasyon
    - Bluetooth telefon desteği
    - Usb den müzik çalması
    - Dvd okuyabilmesi

Şu ürün nasıldır? veya bu civarda bir rakama şunu alsan daha iyi dediğin bir şey olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Hocam Megane 2 araç için lcd ekranlı bir teyp almayı düşünüyorum, şuan üstünde orjinal teyp mevcut

Olmasını istediğim özellikler;

- Arka görüş park kamerasının ekranda görülebilmesi
    - Navigasyon
    - Bluetooth telefon desteği
    - Usb den müzik çalması
    - Dvd okuyabilmesi

Şu ürün nasıldır? veya bu civarda bir rakama şunu alsan daha iyi dediğin bir şey olur mu?

Aracinin direksiyon kumandasını caliştiirmaz
    cihaz 800x480 çözünürlükte asla 1080p video caliştirmaz
    atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar
    cihaz ucuz fakat kaliteli değil aracınız kaç model

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracım için android cihaz fiyatını sorup bu gün geri dönüş yapacaktınız. Sizden 2 hafta önce aldığım cihazı geri alarak bir fiyat verecektiniz. Son durum nedir acaba ?

Aracım Chevrolet Yeni Aveo 2012

Teşekkürler.
  • quote:

atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar

2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim
  • quote:

quote:

2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim

Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün bu
    GittiGidiyor
    Renault Megane 2 Araç içi Görüntü ve Navigasyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2-arac-ici-goruntu-ve-navigasyon-133064089

İlandaki fiyata bakmayın size özel bir fiyat vericem

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Yanlış oldu galiba başkasının sorusuna beni eklemişsin
  • quote:

Usta fabrikayla görüştüm yarın dönüş sağlicaklar size yarın gün içerisinde özel mesajla bilgilendiricem
  • quote:

quote:

Usta fabrikayla görüştüm yarın dönüş sağlicaklar size yarın gün içerisinde özel mesajla bilgilendiricem

Alıntıları Göster
    Merhaba ford fiesta araç için hangi multimedya cihazı tavsiye edersiniz ? Daha önce navimex konusunda konuşmuştuk sizinle dükkanınıza gelicem bir gün sizce androidli mi alınmalı yoksa klasik ekranlı multimedya cihazı mı alınmalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat__90

Merhaba ford fiesta araç için hangi multimedya cihazı tavsiye edersiniz ? Daha önce navimex konusunda konuşmuştuk sizinle dükkanınıza gelicem bir gün sizce androidli mi alınmalı yoksa klasik ekranlı multimedya cihazı mı alınmalı ?

Selam özel sipariş ile android cihaz getirtirebiliriz 15 gün içerisinde burada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat__90

Selam özel sipariş ile android cihaz getirtirebiliriz 15 gün içerisinde burada

Peki fiyatı ne kadara gelir ? Garantisi nasıl olur ? Bir de araca tam uyumlu olarak çalışabilir mi örneğin aracın kendi ayar menüsü çekiş kontrolü kapama iç aydınlatma ayarları değiştirilebilir mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün buhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2-arac-ici-goruntu-ve-navigasyon-133064089

rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün buhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2-arac-ici-goruntu-ve-navigasyon-133064089

rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)

İşcilik dahil 1000 lira olur dostum sana nakitte

• Isuzu D-max 2011 model aracımda bulunan JVC KD-R311 model orjinal teype cd yapıp takıyorum çalmıyor.Please eject diyor sürekli.İçersindeki cd track değil bildiğin mp3 dolu onu çalıyor benim yaptığım cdleri çalmıyor.Sorun ne olabilir ?

Birkaç mp3 cd daha doldurdum hiçbirisini okumadı yine.Bi tane track doldurdum onu okudu ama track olunca da 20 şarkı alıyor en fazla.

Benim anlamadıgım içindeki cd full mp3 dolu 100 tane var içinde toplam 500 küsür mb onu sorunsuz okuyor.Benim yaptıgım cdleri niye okumuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.