Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.568
Cevap
79
Favori
354.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_m_t

Selamlar. 2012 C4 aracımda motevo marka windows CE işletim sistemli araç içi navigasyon var. Cihazda video oynatma özelliği var fakat internetten indirdiğim kliplerin formatı desteklenmiyor. mesela youtub dan indirdiğim klipleri hangi formata çevirmeliyim hangi programla çevirmeliyim codec falan nasıl bi ayar yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

ayrıca cihazı taktıktan sonra radyo dinleyemez oldum.. radyolar çekmiyor bağlantılarda sıkıntı yok çözemedim.. acaba cihazın özelliği bu mu.. radyo çekim kalitesi çok mu düşük bilen var mı?

mpeg4 deneyin cihaz total video converter ile çevirmeyi deneyin 3gp leri vs oynatmasii gerekiyor

fkaat o cihazda radyo kalitesi berbattir keske alirken arastirsaydiniz
  • Direksiyon kumandasini calistiramassiniz malesef calismaz
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Peki, kabloların soket uyumu ? ve uygun Multimedia player öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilayf

Peki, kabloların soket uyumu ? ve uygun Multimedia player öneriniz ?

Normal universal cihazlarin soketleri olur zaten iso / fakro soket onlar sizin cihazda iso soket olabilir
  • Merhaba,

Bildiğiniz gibi Chevrolet Aveo 2012 lt model aracım için Ümraniye'deki mağazanızda teybi taktırmıştım. Fatura kesilmemişti, sizin göndereceğiniz söylenmişti. Kargo az önce getirdi ve teslim aldım ancak. Fatura neden ödemeli olarak gönderildi anlamış değilim. Fatura istemekle fazladan bir şeymi istedim ilanınızda faturalı diye belirtmenize rağmen neden kesmediğiniz faturanın ödemesini ben yapıyorum ?

Ayrıca bir sorunum daha var direksiyon kumandaları düzgün çalışmıyor şöyleki

- orjinalde şarkı değiştirime tuşum yukarı ittiğimde şarkıyı ileri alıyor aşağı çektiğimde geri alıyordu, bu cihazda tam tersi durumda.
    - telefon kapatma tuşum çift işlevliydi hem ses kapama hemde telefon açıkken telefonu kapama şeklinde cihazı taktıktan sonra ise sadece ses kapama olarak çalışıyor telefon kapatma tuşum çalışmıyor.

Bunların bir çözümü varmı acaba yoksa bu şekilde mi kullanmaya devam etmek zorundayım ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 6 Ocak 2015; 13:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Chevrolet Aveo 2012 lt model aracım için Ümraniye'deki mağazanızda teybi taktırmıştım. Fatura kesilmemişti, sizin göndereceğiniz söylenmişti. Kargo az önce getirdi ve teslim aldım ancak. Fatura neden ödemeli olarak gönderildi anlamış değilim. Fatura istemekle fazladan bir şeymi istedim ilanınızda faturalı diye belirtmenize rağmen neden kesmediğiniz faturanın ödemesini ben yapıyorum ?

Ayrıca bir sorunum daha var direksiyon kumandaları düzgün çalışmıyor şöyleki

- orjinalde şarkı değiştirime tuşum yukarı ittiğimde şarkıyı ileri alıyor aşağı çektiğimde geri alıyordu, bu cihazda tam tersi durumda.
    - telefon kapatma tuşum çift işlevliydi hem ses kapama hemde telefon açıkken telefonu kapama şeklinde cihazı taktıktan sonra ise sadece ses kapama olarak çalışıyor telefon kapatma tuşum çalışmıyor.

Bunların bir çözümü varmı acaba yoksa bu şekilde mi kullanmaya devam etmek zorundayım ?

Teşekkürler

Ayarlanmamiştir 537 976 30 73 nolu numarayı araayarak yeniden tanımlama yapabilirsiniz

• merhaba,
    ben 2006 model vw polo aracıma avgo mutimedya ve kamera sistemi taktırdım. ancak aküm iki seferdir sıfırlanıyor. sorunun cihazla alakalı olabileceği söylendi. ne yapabileceğim hakkında bilgim yok, yol gösterirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogora

merhaba,
    ben 2006 model vw polo aracıma avgo mutimedya ve kamera sistemi taktırdım. ancak aküm iki seferdir sıfırlanıyor. sorunun cihazla alakalı olabileceği söylendi. ne yapabileceğim hakkında bilgim yok, yol gösterirseniz sevinirim. teşekkürler.

Selam golf5 lerde olan bir sorun sanirim pololarda da oluyor cihazin kirmizi kablosunu kontak elektrik kablosundan alin yani siz kontagi acinca cihaz calisir kontak kapaninca cihazda kapanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba pug partner kullanıcısıyım aracın cd çaları bozuldu onun için navitech üniteler var 70 Liraya onlardan almayı düşünüyorum sağ kapı hopörlörüde patlamış galiba oraya ne alınabilir sanırım 16 cm kompenant felan diyorlar hiç bir bilgim yok sağ sol ikisine de mi almak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Merhaba pug partner kullanıcısıyım aracın cd çaları bozuldu onun için navitech üniteler var 70 Liraya onlardan almayı düşünüyorum sağ kapı hopörlörüde patlamış galiba oraya ne alınabilir sanırım 16 cm kompenant felan diyorlar hiç bir bilgim yok sağ sol ikisine de mi almak lazım ?

Tek 2.el bulabilirsen onu al ama ayni randimani vermez ozaman mecbur 2sini degistiricen komponent icin amfi lazim pioneer 16cm lik kapi kolonu al yeterli gelir 80 lira civarinda tweeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Merhaba pug partner kullanıcısıyım aracın cd çaları bozuldu onun için navitech üniteler var 70 Liraya onlardan almayı düşünüyorum sağ kapı hopörlörüde patlamış galiba oraya ne alınabilir sanırım 16 cm kompenant felan diyorlar hiç bir bilgim yok sağ sol ikisine de mi almak lazım ?

Tek 2.el bulabilirsen onu al ama ayni randimani vermez ozaman mecbur 2sini degistiricen komponent icin amfi lazim pioneer 16cm lik kapi kolonu al yeterli gelir 80 lira civarinda tweeterli

öncelikle cevap için teşekkürler birde aracın cd çalarında sorun var şunu almayı düşünüyorum ses kalitesi çok düşermi ve bu dediğiniz 16 cmlik kapı kolu benim normal kolonlarımdan iyimidir onuda çift almak mı gerekir birde montajı kendim yapabilirmiyim çok soru sordum ama hiç bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

öncelikle cevap için teşekkürler birde aracın cd çalarında sorun var şunu almayı düşünüyorum ses kalitesi çok düşermi ve bu dediğiniz 16 cmlik kapı kolu benim normal kolonlarımdan iyimidir onuda çift almak mı gerekir birde montajı kendim yapabilirmiyim çok soru sordum ama hiç bilgim yok

Kendiniz elektirijden anliyorsaniz yaparsiniz ama bence ugrasmayin gidin bi tesisatciya orada yaptirin 50 lira alirlar max iscilige

• 2014 toyota corolla multidrive s primium..
    Ekstra ücret olduğu için navigasyon yüklü deyil bu ekranda klip oynatılırmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

evet var istanbuldamısınız

Evet İstanbul'dayım.

Muhtemelen yılbaşından sonraki hafta alıcam ama modeli oturtamadım kafamda. Siz söyleyince Darwill ile ilgili bir site de bulamadım kafama takılanlar oldu.

Örneğin sitesi yok ama her satılan yerde temsili bir foto ile 5 yıl garanti denmiş. 3 yıl sonra bu firmayı bulamazsak ne olacak.

Bir de sizin siteniz varsa orada incelemek isterim. Hatta dükkanınızda kurulu halde varsa test etmek isterim.

Sizin fiyatınız nedir ve ayrıntılı özelliklerini nerede görebilirim.

Merhaba ,

http://www.ownice.com/

buradaki firma ile görüşmemde Mart ayı gibi

android , can-bus haberleşmeli ,a9 işlemcili ,1024x600 , 2 gb ram li ,8" ekranlı multimedya ekranları üreteceklerini söylediler. belki daha evvelde cıkabilir. her araca uygun ekran arayüzü-louncher tasarımı da yapıyorlarmış. ben sportage a uygun kaliteli bir sistem bakıyorum..

kendi aracınıza uygun sistemi sorabilirsiniz..

• Aliexpress de android bu ayarda bir sürü ürün var %20 vergi+trt bandrolü ödüyorsunuz buna rağmen buradakilere göre yarı yarıya geliyor fiyat olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Aliexpress de android bu ayarda bir sürü ürün var %20 vergi+trt bandrolü ödüyorsunuz buna rağmen buradakilere göre yarı yarıya geliyor fiyat olarak.

Ve cihaz garanti disi oluyor
    Ordan cihaz cihaz begenin
    500 dolarlik bir urun size 600 dolara geturturebilirim ve 2 yilda garanti olur istiyene bu hizmeti de veriyoruz ozel siparisle

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Aliexpress de android bu ayarda bir sürü ürün var %20 vergi+trt bandrolü ödüyorsunuz buna rağmen buradakilere göre yarı yarıya geliyor fiyat olarak.

Aliexpress'de Fiesta için baktığımızda en uygun modelin 375 Dolara geldiğini görmekteyiz.

375$'ın %20'si 75$ yani toplam olarak bu ürün bize 450$'a gelmiş oluyor.

Yani bugün itibariyle 450x2,29: 1030 TL'ye gelmiş oluyor. (Bir de TRT Bandrolü eklenecek)

Hadi gümrüğe takılmadık diyelim 375x2,29: 858 TL'ye gelmekte.

Yani burada satılan ürünlerin yarı fiyatına bulunamıyor Aliexpress'te.

Zaten bu ürünler Türkiye'de 2 yıl garantili 850 TL'ye bulunabiliyor. (Android şu an için bulunamıyor)

Üzerinde konuştuğum ürün:
    aliexpress.com
    US $375.0 |car multimedia system indash car gps player for Fiesta car dvd gps-in Vehicle GPS from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/car-multimedia-system-indash-car-gps-player-for-Fiesta-car-dvd-gps/2055316590.html

En uygun bu diye bunu seçtim daha pahalıları da var.

• Bu ürünü size 475$ +%18 KDV Fatura isterseniz 2 yıl garantili şekilde getirebilirim siz alirsaniz zaten 375+Vergisi +Trt bandrolü + Garantisiz almiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gafo

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

evet var istanbuldamısınız

Evet İstanbul'dayım.

Muhtemelen yılbaşından sonraki hafta alıcam ama modeli oturtamadım kafamda. Siz söyleyince Darwill ile ilgili bir site de bulamadım kafama takılanlar oldu.

Örneğin sitesi yok ama her satılan yerde temsili bir foto ile 5 yıl garanti denmiş. 3 yıl sonra bu firmayı bulamazsak ne olacak.

Bir de sizin siteniz varsa orada incelemek isterim. Hatta dükkanınızda kurulu halde varsa test etmek isterim.

Sizin fiyatınız nedir ve ayrıntılı özelliklerini nerede görebilirim.

Merhaba ,

http://www.ownice.com/

buradaki firma ile görüşmemde Mart ayı gibi

android , can-bus haberleşmeli ,a9 işlemcili ,1024x600 , 2 gb ram li ,8" ekranlı multimedya ekranları üreteceklerini söylediler. belki daha evvelde cıkabilir. her araca uygun ekran arayüzü-louncher tasarımı da yapıyorlarmış. ben sportage a uygun kaliteli bir sistem bakıyorum..

kendi aracınıza uygun sistemi sorabilirsiniz..

?

• quote:

Bu ürünü size 475$ +%18 KDV Fatura isterseniz 2 yıl garantili şekilde getirebilirim siz alirsaniz zaten 375+Vergisi +Trt bandrolü + Garantisiz almiş olursunuz

Şu anda ne yazıkki alabilecek durumda değilim.

Ben yukarıdaki arkadaş için yazmıştım, yarı fiyatına bulma şansımız yok bu ürünleri diye.

Alacak olsak sizden almak en mantıklısı zaten, bu tarz ürünlerde çok fiyat farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.