Şimdi Ara

Herşeyi yapabilmek için hangi tv kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soru açık aslında..

Bu arada HD yayınlarda dahl olsun.

Teşekkürler.

• http://www.tbsdtv.com/products/tbs6984-dvb-s2-quad-tuner-pcie-card.html

TBS6984 dört çeker tv kartı :)

Aynı anda dört frekansa bağlanıp, 4 Transponder'i birden kaydedebilirsin

HD yayınları izler, çoğu TV kartında olmayan BlindScan kör tarama yapabilirsin, feed yayınları bulursun.

Dört ayrı frekanstan Offline download yapıp, daha fazla dosya kapabilirsin.

Herşey dediğine göre böyle bir şey olmalı.

http://www.buydvb.net/tbs-6984-pcie-dvbs2-quad-tuner-tv-card_p33.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 6 Temmuz 2012; 16:32:09 >

• Peki dostum bundan daha iyisi varmidir peki??

Ayrıca herseyi cozebilirmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan daha iyisini bilmiyorum :)

Herşeyi çözen TV kartı yoktur....
  • Amacın şifreli yayınları çözmekse o beklenti içine girme, o eskiden mümkündü artık değil.
    Hd destekli kart almak da açıkçası çok mantıklı değil, kaç tane free yayın yapan HD kanal var ki..?
    Şu işinizi fazlasıyla görür:
    http://www.avermedia.com/tr/product/ProductDetail.aspx?Id=434

not: bizzat kullandığım karttır, iyi bir yazılım + codec ile harika sonuç elde etmek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 10 Temmuz 2012; 1:31:07 >
  • ATV HD var A HABER HD var TRT 1 HD VAR TRT HD var..

az mı arkadaş? bu millet tek kanal için TV aldı ,

TRT HD'de sinemelar, TRT 1 HD'de maçları izledik...

+
    cccam server ile seyredebilecek birçok HD yayın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 10 Temmuz 2012; 15:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolm58

ATV HD var A HABER HD var TRT 1 HD VAR TRT HD var..

+

cccam serverlar ücretli bildiğiniz üzere. ücretsiz olanlarda ya 1 saat ya da max 6 saat aktif oluyo sonra booom.. cccam server almayı düşünmüyosanız HD kart sadece kalabalık ve maddi kayıp olacaktır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

quote:

Orijinalden alıntı: malcolm58

ATV HD var A HABER HD var TRT 1 HD VAR TRT HD var..

+

cccam serverlar ücretli bildiğiniz üzere. ücretsiz olanlarda ya 1 saat ya da max 6 saat aktif oluyo sonra booom.. cccam server almayı düşünmüyosanız HD kart sadece kalabalık ve maddi kayıp olacaktır :)

Alıntıları Göster
    HD kart kullanan biri olarak memnuniyetimi söylüyorum, ve Katılmıyorum kardeşim, senin düşüncen o. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 20 Temmuz 2012; 22:50:03 >

• Ben de SD kart kullanan biri olarak sana katilmiyorum dostum :). Skystar 2.6D 40 tl ye mi ne almistim forum 2.elden ;). Hd ya da digeri tamamen butce alakali ben tv kartina o kadar vermem deyip SD aldm. gttm x6 islemci aldm kalani da ekleyip .

Su an butun kanallari izliyrum hd kanal haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 21 Temmuz 2012; 1:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

Ben de SD kart kullanan biri olarak sana katilmiyorum dostum :). Skystar 2.6D 40 tl ye mi ne almistim forum 2.elden ;). Hd ya da digeri tamamen butce alakali ben tv kartina o kadar vermem deyip SD aldm. gttm x6 islemci aldm kalani da ekleyip .

Su an butun kanallari izliyrum hd kanal haric

Bende SD kartta var, HD kartta var, İKİSİNİ DE kullanmış biri olarak söyleyeyim o zaman kardeşim :)

Ve amaçlar değişik noktayı sen ya da ben koyamam, bunu tartışmak gereksiz.

Konu başlığı nedir?
    "HERŞEYİ YAPAN BİR TV KARTI" o halde senin cevabın burda yerini bulmuyor, çünkü arkadaş güncel teknolojide ve tam kapasite bir kart sormuş ve bütçe sorunu olsa böyle bir başlık açmaz...

yani burda çıkıpta, cccam düşünmüyorsanız, HD düşünmüyorsanız, maddi kayıp, paraya yazık vs... diye verilen cevaplar tamamen gereksiz.

Ayrıca arkadaş özellikle HD kart sormuş, yukarıda işini fazlasıyla görür deyip SD kart önerisi yapılmış soru açık ve net daha neden yanlış yönlendmede ısrarcı davranılıyor anlamak güç...

Arkadaş yorum beklemiyor, kart tavsiyesi bekliyor, HD kart kullanmışsan biliyorsan önerirsin, bilmiyorsan kullanmamışsan önermezsin bu kadar basit.
    quote:

Selam arkadaşlar,

soru açık aslında..

Bu arada HD yayınlarda dahl olsun.

TeşEkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 21 Temmuz 2012; 5:15:46 >

• amaçlar değişik noktayı sen ya da ben koyamam,
  • artık tv kartımı kaldı hocam al bitane 800 hd yada buna benze bi tane cıhaz keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.