Şimdi Ara

herseyı unutmus gıbı oluyorum :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle sözel derslerde oluyor aslında hepsi aklımda ama konuyu 4 5 saat çalışıyorum diyelim 1 saat mola versem sanki hepsi aklımdan ucmus gıbı hıssedıyorum ama hala aklımda sebebı nedır misal suan ygs tarıhı ilk cagdan basla sona kadar kronolojik anlat desenız anlatırım ama anlatmadan böyle herseyı unutmusum gıbı gelıyo stres oluyorum.

Hatta bu strese gırmemek için örnek ilk türk islam devletlerıı ısledım gecen ta türklerın tarıh sahnesıne cıkışına kadar gerı aldım konuyu kafamdan tekrar ettım sonra oturdum konuya hep böyle clısırım her derse aradakı bagı kurmak için.

Bunu hissetme sebebim yeni calıştığım konuların eskisini bastırma ve unutturma gıbı dusuncem ve paranoyaklasmam bence. Şu sıra kafam sözel bilgilerle asırı yoruldu ne calıstıgıma bile kafa veremıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqberk06 -- 10 Aralık 2015; 0:51:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dogal birşey.Bendede hep oluyordu.Sürekli tekrar et konuları bir süre sonra konuları aslında unutmadıgını farkediceksin testte ,denemede.Sene sonuna dogru bıkma ve yorgunluk gelecek o zaman tedirgin hissetmeyeceksin bitsede kurtulsak modunda olucaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvot

Dogal birşey.Bendede hep oluyordu.Sürekli tekrar et konuları bir süre sonra konuları aslında unutmadıgını farkediceksin testte ,denemede.Sene sonuna dogru bıkma ve yorgunluk gelecek o zaman tedirgin hissetmeyeceksin bitsede kurtulsak modunda olucaksın

Hocam sebebi nedir bunun dersten baska ilgilendıgım seyde yok bu sene sevgili vs ders çalışırken hersey aklımda on numara ama 10 dk dersten kalksam bu hıssı yasıyorum çok kotu bısey herkesemı oluyor bu acaba cidden unutmaktan değil sadece his.

• Bence bu sınava verdigin önemden kaynaklanıyor.Önem verdigin birşey için tedirgin olmak normal, biraz da bünyeyle alakalı.Bende geçen sene bunu çok çektim.Dersleri takmayan rahat tipler anlamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.