Şimdi Ara

HERSEY ICIN TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sakin olun sovmeden girin konuya




    20 yilda 10 Gs sampiyonlugu ve 4 yildizin 2 sini taktirdigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    100.yilimizda ilk geldigi sene bizi sampiyon yapan , ertesi sene kulup tarihinin en buyuk basarisini saglayan Zico yu sirf samp olamadi diye kovup daha iyi olmamizi engelledigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Tarihimiz de en buyuk ezeli rakibimize karsi hic 2 samp geri dusmemisken simdi 2 sampiyonluk geri dusurdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Kulubun sahibi taraftara,mikrofonu eline alip "parali kopekler" diyerek hakaret ettigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM

    Seni sevmeyene ve istifaetmeni isteyen taraftarlarin kombinesini iptal ettirdigin icin , tribune sicili bozuk it kopuk serserleri yerlestirip taraftari dovdurdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Once gs ye 4. Sonra bjk ye 3.yildizi takmalarina buyuk olanak sagladigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Kizdirmayin beni 10 sene daha gitmem.diyerek taraftara kufur edip kulubun sahibi gibi davrandigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Taraftara kotu davranip kulube kusturup desteklemesine bile engel oldugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM

    Kulup baskanligi yapmak yerine , silah kacakciligi,nato ihaleleri, diger ihaleler ve en son devleti yonetenlerin isine karisip posta koyup 3 TEMMUZU YASAMAMIZA NEDEN OLDUGUN ICIN TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Yukarida ki sebeplerden oturu , 3 Temmuz yuzunden bizi telafi edilemeyecek maddi ,manevi , psikolojik zarara ugrattigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Tarihin en pahali kadrosunu kurup,takimin basina cok daha iyileri varken vitoru getiren terraneo ya ses etmeyip FFP belasini basimiza sardigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Nisan ayinda , Tr tarihinin en erken sampiyonlugunu yasatan adami kovup , ertesi sene 4.yildizi takmamiza engel oldugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Bir zamanlarin sempati duyulan sevilen takimini alip ,herkesle.kavga ederek ,dusman olarak Tr nin en nefret edilen takimi yaptigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Sportif basari yerine betonlasma basarisi saglayip kulubun icini bosalttigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Takimin efsanesi ALEX DE SOUZA'yi esi benzeri gorulmemis mobbing ve hakaretlerle jubile bile yaptirmadan kovdugun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    "Onlar taraftarla biz kongreyle secime giriyoruz " diyerek ,takimin sahibinin taraftar , taraftarin da kongre uyeleri oldugunu unutarak yinrle taraftara hakaret ve saygisizlik ettigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Kac senedir takim lime lime edilirken, sirf ihalelerine zeval gelmesin diye takimin hakkini aramadigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Futbol takimin basarisinda katkisi olan,olacak futbolcu ve adamlari(hakan bilal kutlualp , volkan balli , alex , emre , saadettin saran vs vs uzar gider) turlu saygisizlik ve hakaretlerle takimdan kovup,ihrac edip,gonderip degerlerimizi hice saydigin icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    Simdi ki baskanimiZ, SAYIN ALI KOC'u sirf koltuk ugruna yalan yanlis ,cirkefce,terbiyesizce suclamalarin ve uslubun icin TESEKKURLER AZIZ YILDIRIM.

    2008' e kadar elbet guzel isler basardin.Ama 2008 ve sonrasi yaptigin butun kotulukler , bu iyiliklerini tamamen sildi supurdu cope atti.Efsane baskan olarak efensi gibi anilmak varken kulip tarihinin tozlu sayfalarinda yok olup gitmeyi tercih ettin.

    Bunu sen kendin bilerek ve isteyer yaptin aziz yildirim.Yaptigin hicbir iyiligin bir onemi yok artik.Simdi gidip insaat santiyelerinde kosusturarak hayatina devam edebilirsin.Rabbim ,bu mubarek ramazan ayinda milyonlarca insanin dualarini kabul etti ve seni bizden kurtardi.

    Allah carsina pazar versin.Bizimle birdaha hicbirsekilde isin olmasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 4 Haziran 2018; 11:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aziz Yıldırım. 20 yıllık bir başkanlık. Birçok artısı oldu ancak yaptığı eksiler malesef artılardan fazla. Saygı duyulması gerekiyor diyenler var ancak ben, Aziz Yıldırım bize ne kadar saygı duyduysa o kadar saygı duyuyorum.
  • Azizin kendi tercihiydi severek değil söverek uğurlanmak...
  • artik boyle konular acmasak. bitti gitti. adini duymak bile istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koçun zafer konuşması içinde Aziz Yıldırıma ayırdığı bir bölüm var

    bi okuyun isterseniz, ki bence de haklı
  • az once dijiturk aziz yıldırım icin bir video hazirlamiş.20 yıllık geçmişi hakkında.adam tesisleşme konusunda cığır acmış gercekten.tesislerdeki değişim diğer klubleri bile ataşlemiş. video nun sonunda aziz yıldırım ın ipini ceken olay alex in gonderilme sekli ve sampiyonlukdaki taraftari azarlama konuşması olmuş.cok agır konuşmuş taraftara. ama artık adını bile duymak istemiyoruz.en baştan başlıycaz her şeye.once taraftar in gelmesi gerek stada tekrar.
  • ben teşekkür falan etmiyorum mezarında bile rahat uyuyamaz umarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.