benide ekle şunu merak ediyorum elemntleri kontrol eden kim var gelecekte sylar ateşi onun yanındaki peterda buzu kullanıyor bu arada geleği gösteren bölümden anlayacağımız şekilde D.L. sylar tarafından öldürülüyor(syların elini içeri uzatıp peterı kaptığı sahneden anlıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Carnige
benide ekle şunu merak ediyorum elemntleri kontrol eden kim var gelecekte sylar ateşi onun yanındaki peterda buzu kullanıyor bu arada geleği gösteren bölümden anlayacağımız şekilde D.L. sylar tarafından öldürülüyor(syların elini içeri uzatıp peterı kaptığı sahneden anlıyoruz.
ekledim dostum. bu dizi hiro sayesinde çorba oluyor bazen. bi 5 yıl ileri gidiyor bi 10 yıl geri valla kim neyi kontrol ediyor bilmiyorumda 2 bölüm sonra 1 sezon bitiyor 2. sezonu iple çekeceğim
leonidasss kardeş ben profilden imza paneline tıklıyorum ama hata oluşuyor pencere açıldığı gibi kapanıyor. bi bilgin var mı şu an imzamı değiştiremiyorum
BENDE ÜYE OLMAK İSTİYOM !
Sylar tabiki nede olsa ikizim
Beni de ekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: lejyonerx
leonidasss kardeş ben profilden imza paneline tıklıyorum ama hata oluşuyor pencere açıldığı gibi kapanıyor. bi bilgin var mı şu an imzamı değiştiremiyorum
internet explorer kullan ya da firefox kullanıyorsan java'ya izin ver. imzalarda problem yok ama sorun neden anlayamadım
beyler benide club a ekleyin imzamda sylar var. Sylar...Sylar... Nden sylar:Peter daha genç çocuk gibi kalıo syların yanında.Sylar daha zeki gözüküo.En önemlisi Sylar KÖTÜ
quote:
Orjinalden alıntı: sub
beyler benide club a ekleyin imzamda sylar var. Sylar...Sylar... Nden sylar:Peter daha genç çocuk gibi kalıo syların yanında.Sylar daha zeki gözüküo.En önemlisi Sylar KÖTÜ
SYLAR
ben de varım ılk defa bır dızı fanatıgı oldum ya dıvx lerını bıle aldım hepsınıSON zamanlarda ızledıgım en guzel dızı su baskan var ya onun karısının adı ne gercek adı fılımdekı degıl
quote:
Orjinalden alıntı: @magic_many@
ben de varım ılk defa bır dızı fanatıgı oldum ya dıvx lerını bıle aldım hepsınıSON zamanlarda ızledıgım en guzel dızı su baskan var ya onun karısının adı ne gercek adı fılımdekı degıl
Nathanın karısımı sakat olan?
ekle
quote:
Orjinalden alıntı: serdarorcun93
ekle
ekledim
1. ANKET SONUÇLANMIŞTIR En sevilen karakter, belkide o çok sempatik ingilizcesiyle hiro nakamura!!!
Favoriniz hangi karakter?
Claire 5% (7) Peter 26% (35) Niki-Jesicca 6% (8) Nathan 3% (4) Hiro 28% (37) Sylar 18% (24) Matt 2% (3) Isaac 4% (6) Haitili 0% (1) Micah 1% (2) D.L. 0% (1) Ted 2% (3) Toplam oy : 131
2. Anket yakında eklenecektir...
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
claire'ın annesini mi diyorsun hani şu sarışın olan yoksa o kazada sakat kalan kadın mı?
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
yav geç geldim ama.benide eklerseniz sevindirik olurum.bu arada pitır forever
claire cok tatlı ya
claire 89 doğumlu bilmeyene duyurulur
@77-77 bencede çoook tatlı
@*Wolverine* ne var bende 88'liyim. claire tam benlik