Şimdi Ara

Heroes Sezon 5 2015'te (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.588
Cevap
3
Favori
189.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sezon 5 değil de Heroes Reborn adı altında mini dizi yapacaklar.
  • Ve bitirdim bende. Bence güzeldi her sezonu. Keşke 5. sezon gelseydi reborn yerine çünkü yarım kalmış. Neyse rebornla hallederler herhalde. Bu arada Peter'in geleceğe götürdüğü kadın ne oldu acaba inşallah gösterirler onuda Reborn da.
    Birisi çıkıyor dünyayı kurtarmalıyım diyor. Dünün iyileri bugünün kötüsü, bugünün kötüsü yarının iyisi oluyor. Bir önceki sezon ölen bir sonraki sezon geri geliyor. Dünya ya patlıyor yada virüsleniyor hep bişeyler oluyor. Sonra birisi geçmişe gidip dünyayı kurtarmayı deniyor denerken de dünya hep bir şekilde daha bi pisliğe gömülüyor. Olay bu yani.
    Yanlız nasıl bi pislik çıkarsa çıksın ya şu hintli doktordan(teneke babasıda dahil) çıkıyor yada Petrellimidir nedir o aileden. Halbuki doktorla aileyi yok etseler dünya zaten kurtulacak anasını satayım. Neyse Buraya kadar geldik artık bitirmemek olmaz. Ama bitirdikten sonra hiç aklıma bile gelmeyecek bir dizi. Her zaman söylüyorum konunun içine uzay zaman kavramı girince maalesef sıçıyor o dizi yada film her neyse. Bundada aynısı olmuş.
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Yeni başladım.İlk bölümü çok beğendim bakalım nasılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlattim ama yıllar önce yarıda bırakmıştım şimdi tekrar 0 dan başladım. İlk sezonu hakikaten muhteşem. Git gide bozacağını bile bile başladım. Yıllar önce cnbc de yayınlanan hafta hafta takip ettiğim günlerini bile aklıma getirmesi yeterli. Konusu bunun gibi olan, buna benzer başka dizi var mi önerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nalet olasi dizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu bir anda yukarıda görünce dedim noluyor
    Güzel başlayıp sonrasını getiremeyen dizilerden.Çok fena batırmışlardı hatırlıyorum da.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.