Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rahman sen ne ayaksın bu forumdan kovuyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

quote:

Uzun tartışmalara girecek kadar ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , konuya yazılan bir yoruma verecek cevap bulamıyorsun.Ondan sonra kişinin profiline giriyorsun ve yorumu yazanın 98 li olduğunu öğreniyorsun.Bu senin için karşında ki insanı ezmenin en kolay yolu , çünkü aklını kullanmana gerek kalmıyor , ondan sonra da gelmiş buraya ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , bu dediğine anca gülerler.

Yaş konusuna gelecek olursam , kayıt olurken o zaman ki en küçük yaş sekmesine tıkladım.

seni ezmek için kafamı yoramam bunları yazmak için kesin 2 saat uğraşmışsındır

Sen beyni iyice yakmışsın , şikayet ettiği için bazı mesajlar silindi daha önce de cevap attığın bir meseja daha farklı bir şekilde yazıyorsun , kolay gelsin , hafızan gidip geliyor galiba , bu yaşta kötü birşey hem Trabzonluymuşsun balık ye biraz.

oh shit , araştırmanın bu denlisi :)) trabzon memleketim ama beni trabzonluya ilk benzeten olarak tarihe geçeceksin . Hadi fazla uzatma konuyu kulağını keserim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

rahman sen ne ayaksın bu forumdan kovuyorum seni

ne ettin yaw nerde takılacaz simdi
  • r4hm4n kullanıcısına yanıt
    Konu kapanmışken iki gün sonra konuya mesaj yazıp konuyu uzatan sensin.Daha fazla rezil olmamak için konuyu kapatmak senin elinde olan birşey , insan altından kalkamayacağı bir işe girmemelidir.
  • quote:

Konu kapanmışken iki gün sonra konuya mesaj yazıp konuyu uzatan sensin.Daha fazla rezil olmamak için konuyu kapatmak senin elinde olan birşey , insan altından kalkamayacağı bir işe girmemelidir.

altından kalkamadığım iş forumdaki bir elemanı susturamamak ise kabul ediyorum Bu arada daha fazla rezil olmak ? Ben seni başından beri dalgaya vurduğumu anlamadıysan harbi komiksin. Adam yerine koymadığım ve 2 saat buralarda dil döken sen olarak , bence sen daha komik bir durumdasın
  • Eleman derken beni mi kasteddin ? ben ortalığı sakinleştirmek,komediye dökmek için dedim,kavga istiyorsan hazırım panpa ?
  • r4hm4n kullanıcısına yanıt
    Başından beri dalga geçiyorsun demek ki "yanlız eleman 98 li :D büyümüş adam olmuş ya edit : 98 in aralık ayı birde :D 99 deyin " bu da dalga geçmek dimi , konuştuğum şeylerden dolayı 98 li olmadığımı idrak edip olayı çevirmeye çalışmanı da takdir ediyorum doğrusu.Birini kendinden küçük diye aşağılayan biriyle tartışmaktan ne kadar doğru acaba.
  • küçüklüğünü aşağılamadım ama ne kadar çocuk olursa olsun oynayacam yazmışsın ve sitede 98 li gözüküyorsun neyine güvenip yazıyorsun bunu , ayrıca baktım bütün yorumların oyunlara , işin gücün yokta sabah akşam farklı farklı oyunlarımı oynuyorsun ? nasıl bir tipsin böyle , hadi işine bak uğraştırma beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4hm4n -- 28 Eylül 2013; 20:11:11 >
  • quote:

küçüklüğünü aşağılamadım ama ne kadar çocuk olursa olsun oynayacam yazmışsın ve sitede 98 li gözüküyorsun neyine güvenip yazıyorsun bunu , ayrıca baktım bütün yorumların oyunlara , işin gücün yokta sabah akşam farklı farklı oyunlarımı oynuyorsun ? nasıl bir tipsin böyle , hadi işine bak uğraştırma beni

Yorumlarıma bakıp , tüm yorumlarımı oyunlarla ilgili konulara yaptığımı çıkartıyorsun ya ne diyeyim sana.Benim yorumumdan sonra merak edip yaşıma bakmanın sebebi çok açık , eğer kişileri aşağılamak gibi bir düşüncen olmasaydı yaşıma bakmazdın ve daha farklı şeyler yazardın ama sen yaşıma bakıp aşağılamayı tercih ettin , başarılarının devamını dilerim , kendinle yakın yaşlarda ki biriyle tartıştığında nasıl zorlandığını da görüyoruz , fazla kasma kendini.

• quote:

quote:

küçüklüğünü aşağılamadım ama ne kadar çocuk olursa olsun oynayacam yazmışsın ve sitede 98 li gözüküyorsun neyine güvenip yazıyorsun bunu , ayrıca baktım bütün yorumların oyunlara , işin gücün yokta sabah akşam farklı farklı oyunlarımı oynuyorsun ? nasıl bir tipsin böyle , hadi işine bak uğraştırma beni

Yorumlarıma bakıp , tüm yorumlarımı oyunlarla ilgili konulara yaptığımı çıkartıyorsun ya ne diyeyim sana.Benim yorumumdan sonra merak edip yaşıma bakmanın sebebi çok açık , eğer kişileri aşağılamak gibi bir düşüncen olmasaydı yaşıma bakmazdın ve daha farklı şeyler yazardın ama sen yaşıma bakıp aşağılamayı tercih ettin , başarılarının devamını dilerim , kendinle yakın yaşlarda ki biriyle tartıştığında nasıl zorlandığını da görüyoruz , fazla kasma kendini.

la çocuklarda olsa gene oynayacağım diyorsun yani kendinden yaşça ufakları zaten kendin aşağılıyorsun neyin kafasındasın ?? kendinden ufakları aşağılarken üye olurken verdiğin yaş bilgine bir bak !!! al 2 lafla nasılda açıkladım senin durumunu. 2 laflık elemansın hala burada konuşuyorsun , emin ol karşımda olsan bu kadarda konuşturmazdım seni ama neyse hadi konuşmaya devam et . Aşağılanacak bir insansın ama bunu bil , ben aşağılamadım sadece , kendinden küçüklerini aşağılarken ilk önce dön bir kendi profil bilgilerine bak

• quote:

quote:

quote:

la çocuklarda olsa gene oynayacağım diyorsun yani kendinden yaşça ufakları zaten kendin aşağılıyorsun neyin kafasındasın ?? kendinden ufakları aşağılarken üye olurken verdiğin yaş bilgine bir bak !!! al 2 lafla nasılda açıkladım senin durumunu. 2 laflık elemansın hala burada konuşuyorsun , emin ol karşımda olsan bu kadarda konuşturmazdım seni ama neyse hadi konuşmaya devam et . Aşağılanacak bir insansın ama bunu bil , ben aşağılamadım sadece , kendinden küçüklerini aşağılarken ilk önce dön bir kendi profil bilgilerine bak

HON da bile şuana kadar karşımıza çıkan Türk takımlarının ne kadar seviyesiz olduğunu gördüm.Şuana kadar oynadığım oyunlarda karşılaştığım Türklerden çok azı aklı başında çıkmıştır.HON TR nin sayfasında ki yorumlara ve yaşlara bakınca da seviyesinin ne kadar altlarda olacağını anladım çünkü LOL ün hem TR hem de Avrupa serverlarında oynadım ve TR serverında gerçektende seviye yerlerde bu HON da da böyle olacak , yanında olsam elini bile kaldıramazdın bana emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

HON da bile şuana kadar karşımıza çıkan Türk takımlarının ne kadar seviyesiz olduğunu gördüm.Şuana kadar oynadığım oyunlarda karşılaştığım Türklerden çok azı aklı başında çıkmıştır.HON TR nin sayfasında ki yorumlara ve yaşlara bakınca da seviyesinin ne kadar altlarda olacağını anladım çünkü LOL ün hem TR hem de Avrupa serverlarında oynadım ve TR serverında gerçektende seviye yerlerde bu HON da da böyle olacak , yanında olsam elini bile kaldıramazdın bana emin ol.

şuana kadar kolay kolay kimseye el kaldırmadım zaten ama şuana kadar kimsede beni fazla zorlamadı , elimi kaldırmayacağımdan eminsen , eminim karşımda bu kadar uzatmazdın bu muhabbeti . Diğer dediklerin ise benim ilgi alanım değil , lol adlı oyunu hiç oynamadım . ben eski dotacıyım , eski battle.net ci . Eskiler bunları bilir , honda bir nevi dotanın çakması gibi olsada zevk olarak dotayı geçmiştir. Yaşı ufak olanlarla oynamak istemiyorsan mmr yi arttıracaksın ve onlara elveda diyeceksin ve bence türklere hakeret ediyorsun , 1.5 sene önce bizim çok güzel takımımız vardı vede 10 numara oynuyorduk ve tr channel da çok iyi playerlarlar da vardı . Çocuklar çok iyi oynayamıyor ama heves ediyorlar onlarıda maruz görmek lazım , zaten hon gibi bir oyuna ayak uyduramazlar kolay kolay , lol gibi basit ve deny bile olmayan bir oyun oynayıpta gelip hon oynamak biraz zorlar anlayacağın.

• Arkadaşlar önceden 2 senelik hon ve 2 senelik dota 2 tecrübesi olan 2 arkadaşız. Bu HoN TR serverında oynamayı düşünüyoruz. Yanımıza 3 tecrübeli kişi daha arıyoruz. 5 kişi halinde HoN TR de oynayacağız eğlencesine MMR kasmak için. Malum TR serverında tek başına girerseniz olacakları az çok kestiriyorsunuzdur. İlgilenenler varsa PM atabilir ordan steam veya skype verebilirim.
  • Türkiye serverı var mı arkadaşlar? Oyunu yeni kurdum yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Şu an Türkiye ile ilgili bir şey göremiyorum oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 23 Ekim 2013; 12:28:08 >
  • klan acarken clan tag var onu anlamıs degılım nasıl halledebılırım klan tag kısmına ne yazmam gerek
  • TR iplerine ban çekilmiş?
  • vpn ile hon'a nasıl girebilirim yardımcı olabilcek varmı?
  • oyunun son durumu nedir? türkiye serveri açılmış falan ama pek oynayan yok sanırım..
  • Tarafımca heroes of newerth için düzenlenmiş bir forum teması mevcuttur. Başka oyunlar için de clan sitesi yada forum kurmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Foruma ait resimler aşağıdadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda çok lag var ..
    Oynanmıyor neredeyse netimde hiç bir sıkıntı yok ve sistemim yetiyor.
    Ne yapmam lazım ?
    Teşekkürle.r
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.