Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya 99 dan beri heroes oynuyorum okudum sizin yazıları gaza geldim msn ver bana gidicem alıcam heroes complete midir her ne seyimse oynayalım beraber :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat268

ya 99 dan beri heroes oynuyorum okudum sizin yazıları gaza geldim msn ver bana gidicem alıcam heroes complete midir her ne seyimse oynayalım beraber :D

Bu arkadaşta aramıza katıldı,winxp kullanan ve artık haftada en az 3 gün akşamları 3 saat civarı gelebilecek arkadaşları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 7 Temmuz 2006; 15:51:03 >
  • heroes 3 su an makinamda yüklü ve ara sıra canım sıkılca oynarım ama tercihim armagedon blade fakat bulamıyorum neyse su an da hamachi ile sadece dota oynuyorum eyer isterseniz H 3 te oynarım..

bu arada günde 12 saat sabah 9.00 dan aksam 21.00 a kadar online nım eyer bir sorunum olmassa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_MasK -- 10 Temmuz 2006; 10:18:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_MasK

heroes 3 su an makinamda yüklü ve ara sıra canım sıkılca oynarım ama tercihim armagedon blade fakat bulamıyorum neyse su an da hamachi ile sadece dota oynuyorum eyer isterseniz H 3 te oynarım..

bu arada günde 12 saat sabah 9.00 dan aksam 21.00 a kadar online nım eyer bir sorunum olmassa..

Saat 21 a kadar başlamıyoruz genelde zaten,onun için zaman uyumsuzluğu var seninle üzgünüm,birde artık genelde heroes 3 complete çeviriyoruz,normalde yeterince harita olmadığı için durum böyle.

Bu iki problemi çözebilirsen haberimiz olsun.
  • merhaba,
    aslına bakarsanız heroes 5 için harita ararken bu forumu gördüm. Ben sanırım yaklaşık 7 yıldır heroes 3 oynuyorum ve de elimde 500'e yakın harita var harita içinwww.heroesportal.net adresinden harita indirebilirsiniz. Oyunun orjinal cd'sini isteyen arkadaşlar için de carrefour'da orjinal cdsini var ben de yıllar sonra 3 ay önce aldım isteyen arkadaşlar alabilirler. Oyunla ilgili bir çok cheat var ama şimdiye kadar bunları hiç kullanmadım umarım siz de yapmıyorsunuzdur. Bu aralar heroes 5 için uğraşıyorum açıkçası ve de oyun biraz daha özüne dönmüş gibi çünkü heroes 4 bence çok büyük bir hayal kırıklığıydı benim için. Heroes 5'i de tavsiye ederim kesinlikle onu da söylemek isterim oynamayan arkadaşlar mutlaka oynasınlar heroes 3'e göre şu anda zor geliyor çünkü daha yeni karakterlere alışamadım ama çok karizmatik yapmışlar bazı eksikleri var ama zamanla düzelticeklerini sanıyorum çünkü daha çok yeni .
    Akşamları sizlere katılmak isterim oyun için çünkü biz genelde 3 kişi oynuyoruz senelerdir ve de işten zaman ayıramıyoruz genelde. Bu aralar tatilde olduğum için 2-3 hafta oyunca her zaman katılabilirim size çünkü bu oyunu 1 hafta hiç durmadan oynadığımız çok zaman oldu :)
    Bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim.

• bu arada mail adresim solmyrthewizard@yahoo.com beni de eklerseniz sevinirim. Heroes 3 complete cd'si dediğim gibi 2cd olarak carrefourda 15 ytl'ye satın alabilirsiniz.
  • Gün geçtikçe daha da büyüyoruz. Forumumuza tüm heroes'çuları bekleriz.
    Forumun adresi için profilime bakınız...
  • selchak@hotmail.com
    buda benim msn kaydedin
  • Arkadaşlar merhaba, Tüm Heroescuları selamlıyorum. Ben yıllardır bu oyunu oynuyorum, fakat hiç internet üzerinden multiplayer oynamadım. BEn de Heroes3 -Restoration of Erathia versiyonu var. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla msn den irtibat kurmak istiyorum.
  • Sizleri ekledim.

Apaydın2004 msn adresini özel mesajla yollarsan konuşabiliriz.
  • selamlar .sırf bu mesajı eklemek için üye oldum foruma.. ben de h3 hastasıyım çok iyi oldugum söylenemez ama online oynayacak arkadaslar arıyordum ben de. bir arkadas buldum hamachi yükledik falan. ama sonrasını bilmiyorum baglantı için.. beni bilgilendirirseniz sevinirim. sizinle de oynamaya hazırım tabi :)
  • selam millet bende sizinle cok oynamak isterim ama multi nasil oynicaz bilmiyorum ve su hamachi nedir multplayer oynamak icin oldugu kesin galiba ama nerden bulcam ne islemler yapcam yardim ederseniz cok iyi bir düsman olorum oyunda size
  • Arkadaşlar bende eskiden kalma bi cd var.Bu cd nin içinde şunlar var sıra sıra:
    1-Crusaders of Might and Magic
    2-Heroes of Might & Magic I
    3-Heroes of Might & Magic II Gold
    4-Heroes of Might & Magic III Armageddon's Blade
    5-Heroes of Might & Magic III The Shadow of Death
    Şimdi sizin dediğiniz h3 buradaki 3 lerden biri mi? ikisi mi? yoksa hiçbiri mi?
  • Hamachi için gerekli bilgilerhttp://forum.donanimhaber.com/m_7371282/tm.htm

enkazz,EquaLEquaL sizleri ekledim.Yalnız enkazz hiç girmiyorsun nete.

dorukhansn bu armageddon ile shadow ile standart heroes 3'ün birleşimi ancak farklı bir versiyon.Msn adresini özelden alayım.

Arkadaşlar eğer akşamları nete girmiyorsanız/haftada en az 3-4 gün akşam 9-10 ile 2-3 arasında oynayamam diyorsanız lütfen msj atmayın çünkü biz o tempoda oynuyoruz,bazı arkadaşlar hiç nete girmiyor ancak msn bırakıyor,daha hiç online görmediğim kişiler var 1 aydır.Gerekli vakiti olan kişileri görmek istiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kesker

Hamachi için gerekli bilgilerhttp://forum.donanimhaber.com/m_7371282/tm.htm

enkazz,EquaLEquaL sizleri ekledim.Yalnız enkazz hiç girmiyorsun nete.

dorukhansn bu armageddon ile shadow ile standart heroes 3'ün birleşimi ancak farklı bir versiyon.Msn adresini özelden alayım.

Arkadaşlar eğer akşamları nete girmiyorsanız/haftada en az 3-4 gün akşam 9-10 ile 2-3 arasında oynayamam diyorsanız lütfen msj atmayın çünkü biz o tempoda oynuyoruz,bazı arkadaşlar hiç nete girmiyor ancak msn bırakıyor,daha hiç online görmediğim kişiler var 1 aydır.Gerekli vakiti olan kişileri görmek istiyoruz.

tskler dostum hepsine baktim ama su ip degistirmeyi 1 türlü anlamadim bu haftadan sonra sizlerle beraberim bakalim kim daha iyi :D 1 de 1 sorum var hile yapmak felan yok dimi ??

• Hile olsaydı adam aramazdık zaten kesin yeneceğimiz oyunu niye oynayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kesker

Hile olsaydı adam aramazdık zaten kesin yeneceğimiz oyunu niye oynayalım.

cok eminsin anlasilan beyler dün 1 de söle okudum tpc/ip adresinden oynarken daha kolay oluyormus o sekil yapsak olmazmi? bende hamachi calismadi sorun veriyor ama heros cd orjinal ve ip den multili oynayabilirizi
    ne dersiniz? yoksa ben asla oyniyamicam hamachi ile

• Tcp ip den oynamamız mümkün değil adsl modemlerde port bloke olayı var,bazı arkadaşların pc bilgisi zayıf veya modemi yaygın markalardan değil,portun nası açıldığını o modemde bilen fazla kişi yok.

Hamachi çalışmıyosa o topicteki arkadaşlara sorabilirsin,ben bir ayar yapmadım,seyrekte olsa problemli kişiler var,wini baştan yükle çok problem olmazsa senin için, gene olmazsa artık fazlada yapacak bişey yok.
  • ne zamandır h3 oynamıodum bu topicle içimdeki h3 aşkını tazelediniz iimi sizin yüzünüzden gene kuruom oyunu
  • patchlerini bulamaıdm ben ya yardım edecek var mı plss birde hamachiden başka nerde oynıyabilrim bilindik bi servre varmı dünya çapında şimdiden teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkeroz -- 12 Ağustos 2006; 0:19:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.