Şimdi Ara

Herobrine Gördüm !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında doğru olabilir çünki minecraft 1.6.2 nin yeniliklileri arasında 'Herobrine kaldırıldı yazıyordu.'
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yüz5yüz

korkarım ben la oyunu silerim

Steve in beyaz gozlusu nesınden korkcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 güncellemesi ile kullanıcıların isteği ile HeroBrine kalktı !! Ancak mod ile yüklenir
  • 1.6 dan sonra modsuz çıkmaz

• Arıdır o arı

• CSB
    İmzadaki sayfadan gerçek herobrineyi görebilirsiniz.

• Bari tam o anda ss alsaydın herkesin fikri değişebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayberkay

Arı ne alaka anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

/>

kardeş beni öldürmeyemi çalışıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Yav hehe

aynen no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappLoss

Bari tam o anda ss alsaydın herkesin fikri değişebilirdi

Aynen. NO SS NO GÜVEN
  • Bende gördüm.Sürümüm 1.6.4 dü.Creativ e mod da düz arazide tank yapmaya calisiyodum.Tank bitirdim sonra guzel yapmısmıyım diye biraz uzaga gittim tanka baktım.Sonra yanımda Beyaz Gözlü bi Adam gördüm ilk bas herobrine muzigi caldı sonra da kendisi geldi.Oyundan ciktim sonra mincraft. dosyalarına baktım.Stats dosyası vardı ona girdim.Ve herobrine nin dosyasını görür görmez oyunu sildim.Bu olay 1 ay önce oldu 20 gün filan minecraft oynamadım.Sonra benim arkadas multipalyer oynayalım dedi ondan sonra cesaretimi kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindWorrior

yeni harita oluşturdum yatak yapmak için koyun arıyordum ilerlediğimde taştan bloklarla yapılmış bir ev gördüm o anda herobrine olabileceği aklıma geldi yaklaştım girişte
    (ayrıca demir kapı vardı)
    I See You yazıyordu dedim bu kesinlikle herobrine ağaçların üstüne çıktım oyunu durdurmak için(videoya çekecektim) o anda canım azalmaya başladı (arı sokabiliyormu minecraftta sokabiliyorsa ondan herhalde ya da başka birşey) sonra kaçmaya başladım geri döndüğümde yoktu

ister inanın ister no ss no güven deyin ben gördüklerimi söylüyorum

csb gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Mod yüklemişsin işte

vay vay vay lol bolumunden kimleri goruyoruz:D

• Arkadaş bi bitmediniz
  • Obencan kullanıcısına yanıt
    :Dknk
  • O dediği olay herobrine için özel bir mod var dediklerinin aynısı onda oluyor. Modsuz bunların olması imkansız. Ancan tepe gibi bir yerde dolunayın olmadığı bir gecede cok uzaklarda sülietini görme ihtimalin var ama cok zor tabi o yüzden burada insanları bos yere kandırmaya calısma. Herobrine nin kaldırılması konusuna açıklık getireyim ben söyle bi durum var minecraftın eski güncelleme notlarına bakın herobrine 4-5 defa kaldırıldı yazıldı ama hiçbir zaman herobrine eklendi yazılmadı oyuna yani bu aslında firmanın oyuna heyecan getirmesi için yaratılmıs bir mob olarak herzaman minecratın ücra dosyalarında bir efsane olarak hep vardı ve herzaman var olacaktır diye düşünüyorum(olaya biraz fazla fantastik yaklastım biliyorum :D )
  • Nedir bu herobrine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşılaşma olasılığı milyonda bir olan şeyi görmek biraz zor tabi varsa ki ben hala olmadığını düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.