Şimdi Ara

Herobrine Gördüm !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herobrine olayı,Van gölü canavarı var mı yok mu olayına döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Herobrine olayı,Van gölü canavarı var mı yok mu olayına döndü.

Van gölü canavarında olduğu gibi herobrine da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 17 Kasım 2013; 11:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

http://m.youtube.com/watch?v=Bh1cYIU3vNA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBh1cYIU3vNA

kardeş beni minecrafta 2 kat daha fazla bağladın umalımda videodakiler gerçek olur şimdi çok merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike

quote:

kardeş beni minecrafta 2 kat daha fazla bağladın umalımda videodakiler gerçek olur şimdi çok merak ettim

Ne demek, gorevimiz
    İnsallah gercek olur. Denilenler dogruysa da

Uzerinde hikayeler yazalim hocam. Eger sizde varsaniz baslariz

@Rapploss
    hocam yukaridaki linki verdigim video ya sizde bir goz atin. Uzerinde hikayeler yazmaya baslayalim

minecraft son sürümde nasıl olucak acaba böyle bana garip bir şeyler oldu acaba anlatım şekli felan nasıl olucak baya heyecan verici ve tahminimce video şeklinde gelicek oyun içi videoda olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek, gorevimiz
    İnsallah gercek olur. Denilenler dogruysa da

Uzerinde hikayeler yazalim hocam. Eger sizde varsaniz baslariz

@Rapploss
    hocam yukaridaki linki verdigim video ya sizde bir goz atin. Uzerinde hikayeler yazmaya baslayalim

minecraft son sürümde nasıl olucak acaba böyle bana garip bir şeyler oldu acaba anlatım şekli felan nasıl olucak baya heyecan verici ve tahminimce video şeklinde gelicek oyun içi videoda olabilir

Dediginiz gibi final surumunde Cutscenes olabilir (ender dragon u oldurup geri geldigimizde). O dragon u oldurene kadar herobrine alpha surumundeki gibi olacak (bence). Evi gelip yakicak bizi oldurecek vs. Video da iyi taraftw olacak deniliyodu fakat ben oyle dusunmuyorum. Hatta bu video dan once cesitli hikayeler kurgulamistim

Herobrine yukaridaki yazdiklarimi yapacak. (her zamanki isleri ne de olsa :D ) Biz ise ender dragon u oldurup yumurtasini alinca kendi dunyamiza gecis yapacagiz. Bu yumurtayla farkli bir boyut acip herobrine in bizim kadar guclu oldugu, bizim de en az onun kadar guclu oldugumuz bir boyuta gecis yapacagiz. Zaten onun kadar gucluyken de onu oldurup oyunu bitirecegiz

hea video daki gibi iyi tarafta olup tum yapilari ve insanlari farkli bir boyuta gotururse de orada farkli yaratiklarla savasabiliriz. Herobrine aslinda tum bu zombilerin, iskeletlerin ve enderman lari olusturan her bir boss u oldurmeye calisiyormus (ender dragon = enderman gibisinden). Bizden de topladigimiz esyalari bu yuzden caliyormus. Kendi dunyamizin finalinde bizim de bir amacimizin oldugunu ve kendine yardim edecek kadar guclu oldugumuzu anlayip bizi ve digerlerini (yapilari, koyleri vs) de yanina alarak ender dragon gibi boss larla savasmaya gidiyoruz. (ender dragon u oldurunce bir daha enderman olusmuyormus oyunda). Aslinda o Boss larda Notch u ellerinde tutuyorlarmis. Her boss tan dusen item lerle notch a bir adim daha yaklasiyormusuz. Bizde de ender dragon yumurtasi var iste

Daha da aklima gelmedi

baya sürükleyicibence karakter değişimi de olabilir herobrine olduğunu düşünsene

• multi normal devam ederde senaryo manyak olabilir

• quote:

quote:

multi normal devam ederde senaryo manyak olabilir

Merak ettim.bayagi video dan sonrs Arkadas illa final surumunu.bekle diyolar

evet aynen heyecandan patlıycam ve sanırım final sürüm 2.0.0 tabi bu bir tahmin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir gerci 1.5.2 den sonra cok gereksiz seyler yuklendi. Hadi atlar olabilirde simdi creative de iken kilicla agac kesememek nedir

onu bende fark ettim kılıç hiç bir şeyi kıramıyo senin dediğinde doğru sürümler zaten 1.5.2-1.6.2-1.7.2 böyle böyle 2014 başlarında bitirirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir gerci 1.5.2 den sonra cok gereksiz seyler yuklendi. Hadi atlar olabilirde simdi creative de iken kilicla agac kesememek nedir

onu bende fark ettim kılıç hiç bir şeyi kıramıyo senin dediğinde doğru sürümler zaten 1.5.2-1.6.2-1.7.2 böyle böyle 2014 başlarında bitirirler

Bekleyip gorecegiz. 1.5.2 ye biraz geri donus yapsalar guzel olacak. Canavara saldiriyosun creative de o sana saldirmiyo

sanki sürümler ilerledikçe kasmalar arttı ve sanırım bu doğal bir şey zaten minecraft sıkamaya başladı mojangın bir devrim yapıp oyuncuları dinç tutması lazım ve videodaki gibi birşeyler yaparlarsa iyi olur

• quote:

Bu 5. Bolum isterseniz ilk videodan izleyin

http://m.youtube.com/watch?v=OE341sgJycU

izlerim ama dediğiniz gibi gamemode yapan çok benimde başıma gelmişti mağrada baya bi dibe düşmüştüm tabi o zaman herobrine korkumda vardı gamemode yazıp çıkayım dedim ama hileleri kapatmışım zar zor çıkmıştım yani

• Farketmez
  • hayırrr! bu sefer gördüm yüz yüze sürüm alpha 1.5 0.1 tahtadan ev ypıyodum f5'e basmıştım ve beyaz gözlü ve mavi ceketli bir adam ışınlanıp kaçtı herobrine :( çok korkuyorum minecraftı kapattım :
  • noluyo bu herobrine tam olarak
  • Ben Çektim Sizce Herobrinemi Mod Yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalDragons -- 3 Şubat 2014; 16:43:09 >

• herobrine'nin olmadığını söyleyen arkadaşlarda var. benim onlara cevabım; madem yok nasıl kaldırılmış olabilir? bence efsaneden fazlası. eğer gördüysen çok şanslısın. ben de gerçekğini görmeyi istiyodum da bi bana çıkmadı sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terraQ

herobrine'nin olmadığını söyleyen arkadaşlarda var. benim onlara cevabım; madem yok nasıl kaldırılmış olabilir? bence efsaneden fazlası. eğer gördüysen çok şanslısın. ben de gerçekğini görmeyi istiyodum da bi bana çıkmadı sanırım

Oyuncular bu karakter yayginlasinca Notch a eger bu mob u silmezlerse oyunu birakacaklarini soylemislerdir. Cunku yaptiklarini yikmalarindan ve itemlerinin calinmasindan korkmaktalarmis. Hele bir de o ciglik meselesi var bu yuzden her surumde herobrine kaldirilmiatir yazisi yazilir

keşke oyunda kalsaymış ama belki ekleyebilirler çünkü zevki çıkmıyo modunda ikide bir patlatıyo sana bitane

• Hepiniz noobsunuz olum herobrine bir internet hackeri internet olsun olmasın herobrine'nı kullanan internet hackerı bilgisayarınız ipsine bağlanır (bağlanırsa yandınız ) sonra minecraft dosyanızın içine herobrine'ı salar (ancak 1.2.5 sürümüne kadar salabilir 1.2.5'den sonrası herobrine kabullenmez ve herobrine'ı otomatik siler ) sonra herobrine virüsü sizin hangi world ( dünya) da oynadınızı bulur ve garip haraketler sergilemeye başlar (sapık gibi sizi takip eder ) ardından sizin araç gereçleri çalar (obsidan,soul sand hariç ) sonra eğer şansınız varsa çalarken veya izlerken yakalaya bilirsiniz (siz o dünyayı silerseniz başka bir dünyaya geçer ) alın herobrine ile ilgili gerçek bu herobrine elbette minecrafta eklendi ama hemen kaldırıldı inter hakcerının biri herobrine sevdiği için virüsünü yapıp insanların bilgisayarına salmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: leonardo001

ilginç

baya bi süredir minecraft oynuyorum ama hala modsuz oyunda herobrine görmedim.

bunu izle modlu oyunda herobrine bunu yapar

Bende hiç görmedim.

• Ben de bugün oynarken tuhaf ses geldi sonra ormana bir baktım yanıyor ama büyük bir yangın. Korktum ve hemen çıktım .Acaba neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 19 Ağustos 2014; 11:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Ben de bugün oynarken tuhaf ses geldi sonra ormana bir baktım yanıyor ama büyük bir yangın. Korktum ve hemen çıktım .Acaba neden?

Ormanın orada lav vs vardır.

Açınca bakacağım zaten hava da güneşliydi yağmur falan yoktu yıldırım da olamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.