Şimdi Ara

'Hero' tişörtüyle yakalanmıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'Hero' tişörtüyle yakalanmıştı, 2 hattında 'ByLock' çıktı

İzmir'de 'Hero' tişörtüyle yakalanan, 2 hattında 'ByLock' çıktı. İzmir Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz tarafından hazırlanan ve İzmir 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamede, tutuklu şüpheli Mehmet Salih U. hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak ve terör örgütü propagandası yapmak" suçlamalarından dava açılması talep edildi.

Hakkında 8,5 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istenen şüphelinin geçen ay ihbar üzerine Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezinde üzerinde Türkçe "kahraman" anlamına gelen İngilizce "hero" yazılı tişörtle yakalandığı belirtilen iddianamede, zanlının kimlik sorgusunda örgütün kriptolu haberleşme programı " ByLock" kullanıcısı olduğunun tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığını kaydedildi. İddianamede, tutuklanan şüphelinin, üniversite eğitimini gördüğü yıllarda Kocaeli'de örgüt evinde kaldığına ve kapatılan Zaman gazetesi aboneliğinin bulunduğuna dikkat çekildi.http://www.milliyet.com.tr/-hero-tisortuyle-yakalanmisti-2-gundem-2504472/

• bu şahıs öğrencilik yıllarında cemaatın yurtlarında kaldığı için, zaman gaztesi aldığı için ve HOCA EFENDI RAZI OLSUN tişortü giyidiği için
    ağır fetocu ilan edildi, vatan haini oldu..

ama bu linkteki serbst bırakılmış...

birincisini savunmuyorum
    onu 8,5 yıldan başlatıyorsan
    bu linkteki komedyene 20 yıldan başlatman lazım
    ama serbet..
    sonra efem biz feto ile mücadele ediyruz..

https://forum.donanimhaber.com/atalay-demirci-serbest-birakildi-feto-ile-fotografin-varsa-fetocu-degilsin--128443637
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

bu şahıs öğrencilik yıllarında cemaatın yurtlarında kaldığı için, zaman gaztesi aldığı için ve HOCA EFENDI RAZI OLSUN tişortü giyidiği için

birincisini savunmuyorum
    ama serbet..

https://forum.donanimhaber.com/atalay-demirci-serbest-birakildi-feto-ile-fotografin-varsa-fetocu-degilsin--128443637

Konu sahibi cevap verir misin bu arkadaşa da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    neyin cevabını istiyorsun
    açtığım konudaki kişiyle senin bahsettiğin kişi aynı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

bu şahıs öğrencilik yıllarında cemaatın yurtlarında kaldığı için, zaman gaztesi aldığı için ve HOCA EFENDI RAZI OLSUN tişortü giyidiği için

birincisini savunmuyorum
    ama serbet..

Bir de bu var

'Hero' tişörtüyle yakalanmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Kişilerin farklı statüde olması yargının vereceği kararı etkiliyor diyorsun yani. Haklısın diyecek bişeyim yok. Farkına varmana sevindim. Yavaş yavaş uyanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    tamam sensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bylock kullanan biri hero tişörtü giyip ortalıkta dolaşacak sizce düşündürücü degilmi

2 olasılık var

ya hero tişörtü giydigi için intikam için telefonuna bylock yüklediler

yada gercekten bunlarla bir ilişkisi var hapse girmek için bilerek yaptı
  • quote:

Ulan Sevsinler Sizin Feto ile Mücadelenizi Diyebiliyorsan
    eyvallah, fazlasını demene gerek yok
    ama ses edemeyip
    yahu ne vatan hainleri varmış bu ülkede
    hükümet tek tek enseleyip içeriye atiyor, adalet yerini buluyor mantiğinda gidiyorsan
    kusura bakma forumda insanlar tarafından ağır troll muamalesi görürsün
    benden söylemesi.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    forumdaki insanlar sanal olduğundan hakkımda ne düşündükleri beni bağlamıyor.
    Ben bir haber başlığı açmışım beğenir veya beğenmesin ama bana haber ile ilgisi olmayan bir konu üzerinden soru sorup da nasıl susturdum şimdi demenizi anlamıyorum
  • quote:

forumdaki insanlar sanal olduğundan hakkımda ne düşündükleri beni bağlamıyor.
    Ben bir haber başlığı açmışım beğenir veya beğenmesin ama bana haber ile ilgisi olmayan bir konu üzerinden soru sorup da nasıl susturdum şimdi demenizi anlamıyorum

olaya objektif bakamadığını tahmin ediyorduk az çok..
    bu yüzden de anlaman zor olsa gerek..
    her neyse polemiğe girmek istemiyorum
    forumda kimlerin ne düşüncede olduğu az çok belli
  • forumdada çok bu tiplerden fakat çıkıp kimse demezki ben fetöcüyüm hiç değilse delikanlı gibi bende onlardanım demiş akılsızlıkla ilgisi yoktur
    basketbolcu demedimi feto için annesini babasını sildi
    sürekli forumda fetöcüleri savunanlar oluyor öyle gözükenler var birde gerçekten öyle yapanlar var ikisini ayırt etmek güç ispatta edilemez fakat ne oldu okadar hocayı seven insan öldümü yoksa tutuklandımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.