Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teecem

Sordum, o kadar zam yapıldı hatta vestel bile zam yaptırttı nasıl aldınız dedim böbreğimi satmak zorunda kaldım diyorlar. Dedim mecbur musun hayır ama iPhone olmazsa yaşayamam diyorlar. Peki diyorum, telefona bakıyorum twitter, instagram, facebook ve retrica var. Ha birde whatsapp. Diyorum bu ne lan? Ne yani sosyal olmayak mı diyor. Tamam deyip, uzaklaşıyorum.

Daha gelmedi vestel vergisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi çeken borç alan borç takan haybeden para bulan hediye gelen şu veya bu sebeple edinenlerin çoğu havası var diye alıyor..ha şunu da unutmamak lazım içine girmediğin fotoğraf çekmediğin sürece iphone kullandığını düşündüğünüz REPLİKAcılar da var :)
  • Gösteriş için alıyorlar diyorsunuzda. Alanların çoğu gösteriş için almıyordur bence. Telefonla gösterişmi yapılır

• memlekette 1- araba , 2 telefon maalesef statü sembolü, sektörde uzun yıllar çalıştığım için biliyorum, hiçbir özelliğini kullanmayı bilmeden akıllı telefon alan dolu insan var..

avrupada arabaya ayrılan para servetin %5 i değerinde.. ülkemizde ise gecekondu gibi evde oturan adamın ilk yapacağı iş biraz para bulunca altına bir araba çekmek .. tabi bunda memleketin ulaşım altyapı yetersizliği de etkili ..

telefon da aynı şekilde.. öğrenci arkadaşlar yemeyip içmeyip para biriktirip telefona yatırıyor.. statü sembolü - hava atma aracı... (hakkıyla kullananlar hariç ama bakıyorum aynı işi yapan ucuz telefonlar varken hep en pahalılarına gidiyor herkes.. )
  • Ben göremiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisinde akıl yok arabasını satıp alan mı dersin sen söyle, kimisi de çalıp çırpıp paralardan alıyor, bizim gibilerde bu 2 sine laf atıyor ;)
  • Eve pizza siparis ettim getiren motorcuda 5s vardi o zaman 6 cikmamisti kac taksitle aldi allah bilir omur boyu oder artik, dolmusa isimiz dustu bindik adam karisiyla 100 tl borcun tartismasini yapiyor ellerinde iphone 6 oldukca ironik bir telefona 3000 tl odeyip 50/100 tl borc yuzunden tartismak bende forumdan bir arkadas yurt disi one m8 getiriyordu 1300 e geldi 2 senede gideri var kafam rahat hani belki cogundan fazla imkanim var ama 2500 tller cok dedim almadim bunu alirken bile kirk kere dusundum daha dusuk bir sey mi alsam diye insanlar para savurmayi mi seviyor ben mi cok tutumluyum..

• toplum değişti artık beyler eski insanlar yok herkes en pahalı en lüks onu alma peşinde. insanlarda zengin olma merakı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

bunu alanlarin %90i hava icin aliyo kredi cekip alan taniyorum. bu kadarida pes dedirtiyo

Kimmiş o ya yok öyle bir şey dostum :)

olmasa soylemezdim

• Cok pahalı bısey degılkı nıye abartıyorsunuz anlamıyorum hele bekarsa rahat alır taksıtle ve operatorlerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefalet edebiyatı yapanlara aldırmayın. millette para şey gibi.
    sefaleti inşallah 4 ay sonra chp veya koalisyon hükümeti ile tadacaksınız inşallah.
  • Gösteriş için iPhone 6 alan ve oyun uygulama bilmeyen insanları eleştirmekte sonuna kadar haklısınız. Fakat yıllardır iPhone kullanan Müziği'ni filmlerini uygulamalarını son çıkan oyunları en akıcı ve stabil bir şekilde oynamak/kullanmak isteyen arkadaşları gereksiz yere eleştiriyorsunuz. Yani adam diyelim iPhone 4 sahibi ve bütün sene herkes gibi çalışıyor. Çalmıyor. Ertesi sene üzerine atıyorum 300-400 tl ekleyipte yeni modelini almak istemesi en doğal hakkıdır. Yani herşey göründüğü gibi değil. IPhonu gösteriş için kullanan ve gerçekten yazılımından özelliklerinden sonuna kadar faydalanan ve bundan keyif alan insanları ayrı değerlendirmek gerekiyor. Aynı şey diğer Pahalı telefonlar içinde geçerli.

• Maddi durumum bi çok iphone kullanandan iyidir fakat ben 1500 tl lik telefon kullanıyorum

• İp6 var para vermedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu geçtim her köşe başında insignia turbo ve ya passat cc görüyorum . o ne iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

iPhone 5S-6-6+ veya S4-S5-Note 3-4, M8, Z2, G2, G3 vs kullanıp ödemeli atan, içinde anasını babasını arayamaya bile kontörü olmayanları tanıyorum. Kredi çekip telefon alanlar acizdir, eziktir. Ezikliğini örtmek için aldığı telefonun parasını masaya koyamayacak tipler bunlar. Üzülmüyorum, sürünsünler. Yaptıkları hatanın sonuçlarına katlansınlar. 4. akıllı telefonumu kullanıyorum ve hepsini de kendi biriktirdiğim parayla nakit olarak aldım. Her telefon değiştirdiğimde de bir tane daha alacak kadar nakidim vardı en azından.

Babası kuyumcu olup, devletten burs alıp(babası asgari ücretle çalışıyor gözüküyor), doğum gününde 5S hediye alınan bir tip var sınıfta. Bir kere ödemesiz aradığını görmedim. 100MB internet paketi ile alete taciz ediyor her ay. Parası yok falan diyenler olur diye yazayım, yaptığı alışveriş aylık olarak, asgari ücreti katlamaya yeter.

Devlet bursu alıp iPhone alan tanıyorum, 2 TL fark için dönerci değiştiriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

iphone 6+ 128 gb 3600 tl yalan yok ama görünce insan heves ediyo çok karizmatik cihaz. adam gibi ön kamera ve ram konsaydı daha güzel olabilirdi. onuda sonraki sene koyarlar artık.

Yakin arkadasimin kardesine aldilar hocam. 6+ 128GB. Hocam adamin durumu iyi tamamda 16 yasindaki cocuga 3.600tl vermek. Bilemiyorum. Yas 20 biz hala Note 2. Bilemiyorum valla devir iyice kötüye gidiyor.

• Komidinin üstünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

sefalet edebiyatı yapanlara aldırmayın. millette para şey gibi.
    sefaleti inşallah 4 ay sonra chp veya koalisyon hükümeti ile tadacaksınız inşallah.

Aynen, akıyor maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

Eve pizza siparis ettim getiren motorcuda 5s vardi o zaman 6 cikmamisti kac taksitle aldi allah bilir omur boyu oder artik, dolmusa isimiz dustu bindik adam karisiyla 100 tl borcun tartismasini yapiyor ellerinde iphone 6 oldukca ironik bir telefona 3000 tl odeyip 50/100 tl borc yuzunden tartismak bende forumdan bir arkadas yurt disi one m8 getiriyordu 1300 e geldi 2 senede gideri var kafam rahat hani belki cogundan fazla imkanim var ama 2500 tller cok dedim almadim bunu alirken bile kirk kere dusundum daha dusuk bir sey mi alsam diye insanlar para savurmayi mi seviyor ben mi cok tutumluyum..

Nasıl getirdi 1300 e dostum ? bende almak isterim öylese
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.