Şimdi Ara

Herkesin alkol aldığı ortamda alkol almadım. Ne düşünürler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bikaç kez arkadaşlarla dışarı çıktığımda herkesin alkol aldığı ortamda alkol almadım. kızlı erkekli olduğu ortamda oldu. genelde lise arkadaşlarımdı. dolayısıyla göze battım, bana zorla denettirmeye çalıştılar, alkolün tadını sevmediğimden yok diyip felan geçiştirmeye çalıştım. sonra bi yudum bira aldım ısrarlarıyla iğrenç diyip içemediğimi belirttim. acaba arkadaşlarım beni şakirt olarak mı görüyor ?

• süt çocuğu,ana kuzusu olduğunu düşünürler

sana kimse zorla içiremez ama bir-iki birayla sarhoş olunmaz ortama uydurmak için içebilirsin

bu konuda kati kuralların varsa arkadaşlarını değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 14 Aralık 2013; 0:23:34 >
  • Sıkıntı yok ben soda alayım bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benımde mıdem de problem var bende ıcemıyorum kımseyede bunu soylemeyı gerek duymuyorum, benden rahatsız olan ortamımdan gıder ben neden dusuneyım boyle seyler. Meyve suyu ya da daha aparatıf seyler ıcerım, kımsede suana kadar bır sey dıyemedı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük marifet onlar şimdi erkek oldular bak sarhoş oldular nede güzel demi hohoho
  • İçip içmemek senin bileceğin iş ama o tarz bir ortama girip içmeyen insanları ben "kıl" bulurum genelde.
  • İçmeyi bilmiyorsan (hiç içmediysen) sarhoş olup kendini rezil etmekten iyidir boşver ne düşündüklerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakir derler

• Ne olucak içsen içmesen araba kullanıcam o yüzden içmiyorum desen havalı mı diyiceklerdi.Boş ver zaten senin dini inancın önemliyse onlar için boş ver gitsin.Bu arada istersen içmezsin bazıları gerçekten vuruyor.
  • ben olsam oyle gormem hatta yanimizda icmeyen arkadasimiz var imam hatip okudu ve bn ona saygi duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

İçip içmemek senin bileceğin iş ama o tarz bir ortama girip içmeyen insanları ben "kıl" bulurum genelde.

sonuçta beni "kanka su gibi alkol alcaz sende gelsene" diye çağırmadılar. sıradan buluşmalardı sonra diyor şurdan birşeyler kapalım tarzda oluyor genelde. bara felan hayatımda hiç gitmedim, bara çağırsalar sen haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 14 Aralık 2013; 0:41:17 >
  • Ben içki sevmediğini düşünürdüm. İçki içmedin diye kötü gözle bakacak tiplerse boşver onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 14 Aralık 2013; 0:44:11 >
  • Hayatımda hiç alkol içmedim nasıl bir şey merak da etmiyorum açıkçası
  • Ben de alkol alırım ama ortamda almayan arkadaşlarımız var. Hiçbir şekilde süt çocuğu yerine koymam ve zorlamam.

• Sen kendin hakkinda nasil dusunuyorsun, onemli olan o. Alkol, sigara, uyusturucu. Uzak durun bunlardan. Cevrenizden gorup denemeyin. Her sey bi kereden bir sey olmaz demekle basliyor.

• Çıkışta araba kullanıcağını düşünürler veya yarın sabah işe gideceğini. Ben de öyle oluyor çünkü :)
  • 1 defa deneyip sevmemişse kesinlikle yadırgamam. ama dini bi sebep harici hiç denemeden karşı çıkarsa darlarım kesinlikle
  • Hicbirinin lezzeti yok hepsi birbirinden igrenc nargile mentollu sigara viski filan haric.
    Ortama ayak uydurmak icin ya da sarhos olmak ozguven kazanmak icin icilir alkol.Tadi icin alkol icen hic gormedim.Hele bira yok mu bira her turunu denedim bugun de tuborg extrayi denedim yok arkadas ya ben cok zevksizim ya da igrenc bir tadi var.Yalnizsam asla alkol filan icmem goz var nizam var mis gibi kola veya burn redbul varken bira neymis igrenc tek olayi ucuz alkol

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

1 defa deneyip sevmemişse kesinlikle yadırgamam. ama dini bi sebep harici hiç denemeden karşı çıkarsa darlarım kesinlikle

Siz dağda soğukta kalınca falan içiyo musunuz?
  • Ah su ergenler hala alkollü hava atmak için içiyor. Gerçi ergenliği aşmış aklı evveller de aynı şeyi yapıyorken ergenlerin yapması gayet doğal. Ne diyelim? Allah akıl versin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.