Şimdi Ara

Herkesi bıktıran 'focus'un yol tutuşu çok iyi' muhabbeti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Tamam hocam senin konuyu acma sebebin belli oldu hala kendini octavia konusunda ikna edememissin belli, merak etme octavi da cok iyidir aslinda

Neden kendimi ikna edeyim hocam zorla mi verdiler sanki

Ne kadar takıntılı olduğunuzu böyle mesajlarınızla açığa vuruyorsunuz. Sanki birilerine zorla vw grubu araç satılıyor. Bu kadar insan begenip aliyorsa saygi duymak, veya aşağılamadan önce en azından binip test etmek gerekir.

Ben burda eleştirdigi veya abartarak övdüğü arabaya hayatinda hic binmemis olanlara karsi actim konuyu. Deneyene kadar bisey diyemezdim ama hepsini denedim ve burda bu fordun yol tutusu olayinin cılkının ciktigini dusunuyorum.
    Olay bu kadar basittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

siz araçların max hp si ile hızlanmasını nasıl bir tutarsınız anlamadım max hp son hızı etkiler tork ise max hızlanmayı etkiler ve hepsini geçtim bütün araçların hızlanmasındaki gaz tepkisi aynı değildir boş boş yorum olsun diye yazmışsınız işin içine şanzuman faktörünü daha katmıyorum

0-100 hangisi iyi sen onu söyle bırak şimdi şu şöyle olmuş bu böyle olmuş demeyi
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Her kalkışta drag mı yapıyorsun anlamadım ne kadar önemliymiş 0.5 saniye

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

quote:

Orijinalden alıntı: noyedi

fiesta kullanıcısı olarak yol yutuş demek ford demek.

Fiestanin yol tutusu iyi değil.

Segmentinin açık ara en iyi yol tutuş ve sürüş dinamikleri veren aracıdır şuan Fiesta.

Eski modellere göre yorum yapıyorsan, yani 2009 ve öncesi için, orası tartışılır.

2500 kmde 2015 model arac icindi yaptigim yorum

O zaman sen arabadan anlamıyorsun ve araba sürmeyi bilmiyorsun yapacak bir şey yok.

İşte itici olan da bu bilmişlik.. Dunyanin en iyi lastik markasi pirellidir diyen adam gelmiş burda fiestanın yol tutusunu begenmiyor diye adama laf ediyor. Herseyin en iyisini kendisi biliyor cunku. Adam begenmek zorunda mi fiestayı? Belki hicbir B segmenti aracı begenmiyordur?

• Hocam tamam iyi hos diyorsunda sen o arabayla muhtemelen 2 veya 3 tur atmis olsan ki bu muhtemelen dikdortgen tarzi yerlerdedir, sen boyle kullanarak nasi anlayabilirsinki yol tutusunun iyi olup olmadigini, ben cogu arac test videolarini izliyorum hepsinin ortak fikri bu, kimsenin volkswagen grubunj asagiladigi yok ama ayni acidan bakarsak bence volkswagenin de cilki cikmistir sacmalama derecesine varan tonla mesaj var

• Bu kadar insanin yalan soyleyecek hali yok. Arac, segmentindeki araclardan daha iyi yol tutuyor iste. Otopark.com, otomobilduyam gibi test yapan sitelere bakarsan, ozellikle yol tutusununun cok basarili oldugunu soylerler. Bizim turkler kesmezse, yabanci kaynaklara basvurabilirsin ama sonuc yine degismeyecektir. Test sonuclarinada bakabilirsin. Focusun, segmentinde ki tum araclara gore cok daha iyi yol tuttugu yerli, yabanci tum otoritelerin kabul ettigi bir gercek. Ama bizim ki binmis iki tur atmis karar vermis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 27 Mayıs 2015; 15:04:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Şu an sitelerinden baktım fiyatlara opsiyonlari hariç tutuyorum ikisi için de
    Focus 1.5 TDCİ Powershift 120 ps otm vites Hb titanium 88.600

Golf 1.6 tdi bmt dsg 105 ps highline 91.800 tl

Focusa led stop xenon ekle

Ekleyince aynı fiyata geliyor işte

Eeee ayni paraya golf varken niye mezar gibi focus alalim delimiyiz
    Hepsinden vazgectim ikinci eli icin bile golf alinir

Tercih meselesi, aynı özelliklerde Golf 5bin ucuz olsun yine Focus alırım, tıpkı senin vag grubuna yaptığın gibi

İçi genişlemeden asla FORD araba almam hepsi bu
    skoda rapid spaceback hem mondeodan hemde focustan geniş arka diz mesafesi olarak hesabını sen yap

Ya Cihan 1.55 mi 1.60 mı ne boyun var, kompleks mi yapıyorsun nedir, büyük arabadan başka bir şey düşünmüyorsun. 1.77 civarı boyum var Focus'a da, Fiesta'ya da fazlasıyla rahat sığıyorum abartma artık yani.

b sınıfı araba kadar hatta daha kötü be kardeşim yapma etme gözünü sevim bagaj desen yok 310 litremi ne tam hatırlayamadım

• Yol tutuşuna bisey diyen yok arkadaslar. Anlatamadigimiz nokta arac alim kriterinin yalnizca yol tutus olmadigi, en az onun kadar onemli bircok parametre oldugudur. Fakat focusun surekli yol tutusunun vurgulanmasi her konuda herkesin yeni birsey ogrenip de olur olmaz tekrarlayan cocuklar gibi yol tutusundan bahsetmesi ve tavsiye etmesi bana cok sacma geliyor. Arac bircok yonden emsallerine gore geride kalabiliyor ama bu soylendiginde milletin zoruna gidiyor. Herkes yol tutus icin mi aliyor bu araci. Artilari fazlasiyla soylendi eksileri de soylendiginde saygi duymak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Yol tutuşuna bisey diyen yok arkadaslar. Anlatamadigimiz nokta arac alim kriterinin yalnizca yol tutus olmadigi, en az onun kadar onemli bircok parametre oldugudur. Fakat focusun surekli yol tutusunun vurgulanmasi her konuda herkesin yeni birsey ogrenip de olur olmaz tekrarlayan cocuklar gibi yol tutusundan bahsetmesi ve tavsiye etmesi bana cok sacma geliyor. Arac bircok yonden emsallerine gore geride kalabiliyor ama bu soylendiginde milletin zoruna gidiyor. Herkes yol tutus icin mi aliyor bu araci. Artilari fazlasiyla soylendi eksileri de soylendiginde saygi duymak lazim.

Nasil yol tutusuna bir sey diyen yok ? Buradakilerin cogu, oyle abartilacak yol tutusu olmadigi soyluyor. Demisler iste. Araca binenlerde, gayet abartilacak yol tutusunu oldugunu soyluyor. Testlerde oyle. Ayrica konu yol tutus uzerine, tek kriter o mu falan demeye gerek yok. Arabanin genelinden bahsedilseydi konusurduk. Ama konu yol tutusu.

• Bahsettiğim durum az çok şu

Adam 4 kişilik aile diyor, yakıt diyor , arkadaş hemen yol tutuşundan bahsediyor. Yazmazsa olmaz. Bu bir tabu. Doğru olabilir kötü demiyoruz. Ama her konuda Fo.. Demeden hemen Yol Tutuşu! diye yapıştırılıyor. Vw muhabbetleri gibi bu da Kabak tadı vermeye baslayinca bu dusuncemi belirttim konuda. Hergün en az kaç defa bu cümleyi okumak zorunda kaliyoruz cünkü. Birsey tutturmus gidiyor millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golf.7 -- 27 Mayıs 2015; 15:24:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

siz araçların max hp si ile hızlanmasını nasıl bir tutarsınız anlamadım max hp son hızı etkiler tork ise max hızlanmayı etkiler ve hepsini geçtim bütün araçların hızlanmasındaki gaz tepkisi aynı değildir boş boş yorum olsun diye yazmışsınız işin içine şanzuman faktörünü daha katmıyorum

0-100 hangisi iyi sen onu söyle bırak şimdi şu şöyle olmuş bu böyle olmuş demeyi

sen dragtamı sürekli yarışacaksın senin 0-100 sıkıntın var sanırım öyle boş şeyler konuşmayı neden seviyorsunuz bu kadar anlamıyorum sanki her kalkışta bu veriyi tutturacaksınızda
  • Hakikaten yol tutuş konusu Focus'da; sıradan olmayan, yüksek hissiyatlı bir sürüş sunan teknik yönden sivrilen özelliktir.
    ESP olmamasına rağmen birçok manevra da kendini toplar, sert hareketlerde dahi çok hızlı tepkiler verir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Şu an sitelerinden baktım fiyatlara opsiyonlari hariç tutuyorum ikisi için de
    Focus 1.5 TDCİ Powershift 120 ps otm vites Hb titanium 88.600

Golf 1.6 tdi bmt dsg 105 ps highline 91.800 tl

Focusa led stop xenon ekle

Ekleyince aynı fiyata geliyor işte

Eeee ayni paraya golf varken niye mezar gibi focus alalim delimiyiz
    Hepsinden vazgectim ikinci eli icin bile golf alinir

Tercih meselesi, aynı özelliklerde Golf 5bin ucuz olsun yine Focus alırım, tıpkı senin vag grubuna yaptığın gibi

İçi genişlemeden asla FORD araba almam hepsi bu
    skoda rapid spaceback hem mondeodan hemde focustan geniş arka diz mesafesi olarak hesabını sen yap

Sen alma zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 27 Mayıs 2015; 15:29:45 >

• Dedi alman tofaşına binen adam.

• Biri demiş takoz biri demiş mezar biri demiş her yerinden ses geliyor
    Ulan ya benim arabam focus değil yada bu adamların bahsettiği araba focus değil
    Boyum 1.80 gayet rahatım arabanın hiç bir yerinde ses yok ve gayet rahat
    Bu millet neye istinaden böyle diyo anlamıyorum
    Evet yol tutuşu da gayet güzel sana göre kötü ise alma arkadaş bana göre gayet de güzel. Evet sınıfında REFERANS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.ay88 -- 27 Mayıs 2015; 15:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Dedi alman tofaşına binen adam.

• Bence de çok iyi hatta denedik ve keskin virajlı yollarda passatı rezil rüsva ettik. Not: passat kendi aracımızdı ve focusun o çok övülen yol tutuşunu bi deneyelim dedik ve sonuçta hepimizin ağzı açık kaldı, focus gerçekten yola adeta yapışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 27 Mayıs 2015; 16:06:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Bahsettiğim durum az çok şu

Adam 4 kişilik aile diyor, yakıt diyor , arkadaş hemen yol tutuşundan bahsediyor. Yazmazsa olmaz. Bu bir tabu. Doğru olabilir kötü demiyoruz. Ama her konuda Fo.. Demeden hemen Yol Tutuşu! diye yapıştırılıyor. Vw muhabbetleri gibi bu da Kabak tadı vermeye baslayinca bu dusuncemi belirttim konuda. Hergün en az kaç defa bu cümleyi okumak zorunda kaliyoruz cünkü. Birsey tutturmus gidiyor millet

Yahu abisi bunu sadece ben desem hadi neyse

Ac bak otopark.com u,otomobil dunyami,bu da yetmezse yabanci kaynaklara bak,onlarda mi salliyor?

Ayrica o ss sini aldigin konuya bir bak derim,adam yol tutus diye sormus,tipi iyi olsun demis.

Kaldi ki ayriyetten Astra da onerdim orada,sonra adam Seat Leonu sordu bende dsg ye guvenirsen al dedim.Hatta yakisikli buldugumu da belirttim

Buyrun okumak isteyenler,konunun linki bu

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106226502

Tekrar yineliyorum,sinifinda referans aractir.Git arastir,bizden farkli diyen bir otomobil inceleme platformu bulursan haber ver,bizde bilgilerimizi guncelleyelim

En iyi yol tutan premium harici C segment Focus tur

Daha ss aldigin konuyu ve adamin kriterlerini okumaktan acizsin birde laf carpmaya calisiyorsun

Adam 4 kisilik diyor,aile diyor,yakit diyor demissin

Madem oyle o konuda Seat Leon Fr benzinli araci onerenlere ne diyorsun,tabi onlar dikkatini cekmez.Ne de olsa senin dilinden konusuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 27 Mayıs 2015; 16:34:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap versene vagboy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 focusla geziyoruz istanbulu
    Direksiyona dikkat ...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.