Şimdi Ara

Herkesi bıktıran 'focus'un yol tutuşu çok iyi' muhabbeti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

@207m hocam sende dcc li golf7 vardı sanırım dcc yi serte aldığında diğer araçlarla az çok kıyaslayabilir misin yol tutuşu

Sport moduna almasamda Golf' ün yol tutuşu gayet iyi. Ben memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sport moduna alıp süspansiyonlar sertleştiğinde o zaman muazzam bir yol tutuşa sahip oluyor. Araçta esneme olmuyor, zaten MQB platformunda şasi gerçekten oldukça rifjit. Sport modda araç çok keyifli oluyor. Bence Focus 3' den daha iyi yol tutuşa sahip oluyor. Yol tutuş deyince Focus 2 çok başarılıydı. Segmentinde referanstı fakat Focus 3' de bunu göremiyorum şahsen.
  • Fiestamla bile viraja girerken gaz veriyorum. Focus kimbilir nasıldır. Yol tutuşu onunda çok iyidir kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

@207m hocam sende dcc li golf7 vardı sanırım dcc yi serte aldığında diğer araçlarla az çok kıyaslayabilir misin yol tutuşu

Sport moduna almasamda Golf' ün yol tutuşu gayet iyi. Ben memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sport moduna alıp süspansiyonlar sertleştiğinde o zaman muazzam bir yol tutuşa sahip oluyor. Araçta esneme olmuyor, zaten MQB platformunda şasi gerçekten oldukça rifjit. Sport modda araç çok keyifli oluyor. Bence Focus 3' den daha iyi yol tutuşa sahip oluyor. Yol tutuş deyince Focus 2 çok başarılıydı. Segmentinde referanstı fakat Focus 3' de bunu göremiyorum şahsen.

sağolun hocam cevap için kazasız belasız sürüşler dilerim

• Konuya girip bir kaç yorum okudum beynim çok iyi yol tuttu ._.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim mazda 323 de yol tutuyor siz 2 parmakla tutturursunuz ben 2 elle
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

sağolun hocam cevap için kazasız belasız sürüşler dilerim

Allah razı olsun. Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim.

• @Huseyin-ZST

Hüseyin hocam

Baya detaylı anlatmışsın

Favori araçların neler bi sıralar mısın ?

• Allah seni inandırsı bir tutuşu var offf öyöyle böyle değil zevke getirir adamı

• bu yol tutuşu nasıl oluyor anlamadım yağmurlu havaydı reno flashla keskin viraja girdim dikizden baktım arkamda focus 1 kaydı olduğu yerde döndü durdu bence şoför tutuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Octavia varken focus sedan
    Golf varken focus hb
    Passat varken mondeo asla almam

Biliyorum kardesim zaten,sen olumune Vag cisin

Sen almayabilirsin.Millet tercih ediyor,gecen satis listesinde de gormussundur.Focus Octavia,Golf ve Jetta yi gecti,sen istedigin kadar karala

Bu arada neden Vag grubunun bu kadar fazla sattigi da belli.Senin gibi fanatikler veya satis temsilcileri mi desem artik,varken bunlarin sirti yere gelmez

Karaladigim yok neyse onu yaziyorum ben
    Adamlar binek araba satmak istemiyorki satmak istese mondeo 1.6 tdci manuel gelmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

100.000 liraya golf bulmak da mümkün
    Ama o bir volkswagen o hak ediyor değil mi?
    Kimse istemez o paralara golf focus astra vb almayı ama fiyatları birbirine çok yakın iken sadece focusu eleştirmek haksızlık
    Evet focus 100.000 tlyi haketmiyor, peki ya diğerleri

En full donanim focus 1.5 dizel otomatikte xenon far opsiyon

1.6 tdi dsg highline cam tavanli golf focustan ucuz ben niye focus alim iyi yol tutuyor diyemi

Ben daha iyi yol tutuyor diye araba alan görmedim

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Şu an sitelerinden baktım fiyatlara opsiyonlari hariç tutuyorum ikisi için de
    Focus 1.5 TDCİ Powershift 120 ps otm vites Hb titanium 88.600

Golf 1.6 tdi bmt dsg 105 ps highline 91.800 tl

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Yerden yüksek araç alırken bile "Arazide, tarlada, dağda, taşta işim yok, ne gerek var dört çekere, iki çeker bana yeter" diyenlerin dört çeker aracın yol tutuşuna olan katkısını görmezden gelir. 4 çeker araca alışan kişi 2 çeker araçta tedirginlik duyar, eksiklik duyar. Hızlı girilen virajlarda timsah gibi yere tutunan araçtan sonra iki çeker araçta tatminsizlik, güvensizlik duyar. İşin uzmanı birkaç awd sistemi dışında piyasadaki çakma 4 çeker araçlar yani iş işten geçtikten sonra 4 çeker sistemi devreye giren araçların da normal hava ve yol şartlarında iki çeker araçlardan bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Şu an sitelerinden baktım fiyatlara opsiyonlari hariç tutuyorum ikisi için de
    Focus 1.5 TDCİ Powershift 120 ps otm vites Hb titanium 88.600

Golf 1.6 tdi bmt dsg 105 ps highline 91.800 tl

Arada ki farka da çok istediğin bi-xenonları ekletirsin olur biter

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    +15 beygir de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Ford BMW MB ile VW arasında bir çitadır

Kalkıp vag lar gibi BMW MB den iyiyiz demiyor sınıfını biliyorlar

Ne meraklıymışız sınıf olayına :)
    Sen üst sınıfsın usta he he..

sende alt sınıfsın usta he he

Aynen aynen
    Yanlız yemediğim kazık cebimde kalıyor o başka.

bi dahakine yemek için mi saklıyorsun çünkü ben hiç kazık ortada görmedimde görenlerin tecrübesini merak ettim bak şimdi herkes sen gibi saklıyormu acaba ?

Focusa 100 bine yakın para istiyorlar daha ne olsun.
    O paraya full dizel suberb alırsın daha ne kocaman.
    Borusan dan hiç bahsetmiyorum bile.
    C segmenti boş benzinli arabaya 100 bin üzeri istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Testleri var beyefendi, 0.88G lateral acc. Değerine sahiptir, BMW F30 da da aynı değer vardır (F30 da bir sorundan bahsediliyordu, araç kaymalarda direksiyonu bırakıyormuş, test etmedim ama söylenti o yönde) + Passat yol tutuş yönünden çok geride bir araçtır. Konfor odaklı bir araç kendisi çünkü.
    İyi Forumlar

araçların bu test verilerini öğrenebileceğimiz link verir misiniz? Forumdaki atıp sıkılama olayına dur deriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Octavia varken focus sedan
    Golf varken focus hb
    Passat varken mondeo asla almam

Biliyorum kardesim zaten,sen olumune Vag cisin

Sen almayabilirsin.Millet tercih ediyor,gecen satis listesinde de gormussundur.Focus Octavia,Golf ve Jetta yi gecti,sen istedigin kadar karala

Bu arada neden Vag grubunun bu kadar fazla sattigi da belli.Senin gibi fanatikler veya satis temsilcileri mi desem artik,varken bunlarin sirti yere gelmez

Karaladigim yok neyse onu yaziyorum ben
    Adamlar binek araba satmak istemiyorki satmak istese mondeo 1.6 tdci manuel gelmezdi

Evet o konuda yaptigi yanlis da,sonucta su an Mondeo da Temmuz sonuna sira yaziyorlar,yani satiyor,arac yok su an

Onceki Mondeo lardan cok daha iyi,eskiden zayif yani olan yalitim tarafi tamamen cozulmus

Dizel otomatik kombinasyonunun getirilmemesi tamamen Koc un yanlis stratejisi ama bu demek degil ki arac kotu,pazarlama yanlisi

Ayrica Ford un binegi sadece Mondeo degil ki,neden onunla yargiladin?Focus ve Fiesta binekten sayilmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Az önceki mesajımda güncel fiyat yazmakta

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.