Şimdi Ara

HERKESE BENDEN BEDAVA İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce modemi cama olabildigince yaklaştırdım .Wifini şifresini kaldırdım . Başlığada Herkese benden bedava int. yazdım
    Çünki uydunetten kurtuldum tahadütüm bitti. yarın ilk işim ttnet başvurmak olucak. Mersinde hızlar çok çok iyi hangi müşterime gittiysem rahat 8 mbps görüyor ttnet mersinde çok görüyorum bi çok yere yeni dolap yaptılar . Eskileride degiştiriyorlar..

• Hayırlı olsun..
  • Promosyon'un böylesi bedava internet.bedava internet isteyenler doğru mersine
  • 8 mbt görür sün de akk adil kulanı var 8 mbt 50 gb kota aştıgın anda 3 mbt sınırıza 64 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

8 mbt görür sün de akk adil kulanı var 8 mbt 50 gb kota aştıgın anda 3 mbt sınırıza 64 lira

Bence kendini camdan aşşagı at ama sakın ttnet'e bulaşma.
  • Bağlanan senin ip adresinden gireceği için örnek olarak ordan bi hack işlemi gerçekleştirirse senin başın yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

8 mbt görür sün de akk adil kulanı var 8 mbt 50 gb kota aştıgın anda 3 mbt sınırıza 64 lira

Bence kendini camdan aşşagı at ama sakın ttnet'e bulaşma.

tintin ne tin ne denli berbat olduğunu biliyorum merak etme en yakın zamanda uydunet 3 mbt yada 5 mbt sınırsız alırım ister ise kesilsin ful sınırsız interneti indirmeye kalkarım
  • kardeş çekmıyor kenara koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

1 hafta önce modemi cama olabildigince yaklaştırdım .Wifini şifresini kaldırdım . Başlığada Herkese benden bedava int. yazdım
    Çünki uydunetten kurtuldum tahadütüm bitti. yarın ilk işim ttnet başvurmak olucak. Mersinde hızlar çok çok iyi hangi müşterime gittiysem rahat 8 mbps görüyor ttnet mersinde çok görüyorum bi çok yere yeni dolap yaptılar . Eskileride degiştiriyorlar..

adil kullanım geldimi ne ypacan peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

1 hafta önce modemi cama olabildigince yaklaştırdım .Wifini şifresini kaldırdım . Başlığada Herkese benden bedava int. yazdım

adil kullanım geldimi ne ypacan peki

• Araştıryorum ama 29 tl ye internet yok gibi şimdilik beklemedeyim .... Belkide komuşu internete abone olurum aylık 10 tl ye
  • Biraz sağa götür çekmiyo

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bedava internet yaa Akk den dolayı hız düştümü..

• 3lu hıpernete de bakabılırsınız fıberın olmadıgı yerde olma ıhtımalı yuksek
  • Akk diye bisey var

• Aynen AKK
  • yakında pişman olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.