Şimdi Ara

Herkes mi kendini aynada beğeniyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tanrı yada evren herneyse yansımayı bildiği ve kendimizi çirkin görmemizi istemediği için aynada bizi simetrik gösteriyor diye düşünüyorum. tabi bu düzen teknolojiyi hesap edememiş olmalı ki fotoğraf makinaları sayesinde gerçekte neye benzediğimizi görebiliyoruz.

sağ tarafım sol tarafa göre daha kötü ama aynada iki tarafı da eşit görüyorum. herkes aynayla avunup kendini beğenerek yaşıyor işte enteresan

• hayır
  • ben fotoğraflarda kendimden iğrenirim ama aynada kendime hayranım tam olarak senin dediğin şey.Peki gerçekte fotoğraftaki gibiysek diğer insanlar nasıl beni beğeniyor ? bunu açıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

ben fotoğraflarda kendimden iğrenirim ama aynada kendime hayranım tam olarak senin dediğin şey.Peki gerçekte fotoğraftaki gibiysek diğer insanlar nasıl beni beğeniyor ? bunu açıklarmısın
    aynada simetrik yakışıklı görmenin beynin bir oyunu olduğunu şu şekilde çözebilirsin. ön kameradan ayna özelliğini açıp bir fotoğraf çek. sonra o fotoğrafı buraya yükle ters döndürüyor. çok anormal gelecek sana o dönen fotoğraf. oysa kimin fotosunu yüklersen yükle herkes aynı geliyor sen hariç.
    onlinejpgtools.com
    Flip JPG Horizontally - Online JPG Tools
    https://onlinejpgtools.com/flip-jpg-horizontally

• Evet herkes kendini yakışıklı görüyor aynada yoksa insanlardaki bu özgüven nerden gelecek ? Bi insan tipsiz olduğunu kabul etse neden özgüvenli davranıp kızlı ortamlara girsin ? Adam kasıla kasıla yürüyor kızların yanında çok özgüvenli sürekli onlarla konuşuyor adam da tip yok ama o aynada kendini yakışıklı görüp böyle davranıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözler fotoğraf makinelerinden yüzlerce kat daha fazla iyi gördüğü için aynadaki görüntümüzü beğeniriz,bununla alakalı bir makale de okumuştum,ve ayrıca akrabalardan da biliyorum miyop olduğum halde gerçek hayatta daha güzel/yakışıklı görünüyorlar fotoğraflara nazaran.

• ayrıca aynada kendine dikkatlice bakarsan yüzünün asimetrik özelliklerini görebilirsin,ben görebiliyorum mesela sol kaşım sağ kaşımdan daha yukarıda sol gözüm sağ gözümden daha büyük sol yanağım sağ yanağımdan daha geniş vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Evet herkes kendini yakışıklı görüyor aynada yoksa insanlardaki bu özgüven nerden gelecek ? Bi insan tipsiz olduğunu kabul etse neden özgüvenli davranıp kızlı ortamlara girsin ? Adam kasıla kasıla yürüyor kızların yanında çok özgüvenli sürekli onlarla konuşuyor adam da tip yok ama o aynada kendini yakışıklı görüp böyle davranıyor
    aynada kendini beğenmemek bdd denen bir hastalık oluyormuş. %1 in altında görülüyor çoğu da intihar ediyormuş. bence iyi ki kendimizi dışarıdan göremiyoruz
    Mail Online
    Mother's heartbreak after 'beautiful' son, 24, kills himself after years suffering from disorder that made him obsess about his appearance
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-2152345/Body-dysmorphic-disorder-Judy-Asselin-tells-heartbreak-son-Nathaniel-24-killed-himself.html

• Aynayla gerçek arasında fark yok.En kötü birisine aynadan bak sonra normal bak.Bir fark göremezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.