Şimdi Ara

Herkes Lord Joker'den özür dilemeli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tum forum Perreira nin gitmesini isterken sadece o arkasinda durdu..biraz zaman dedi ve sonuc ortada
    takim artik cok iyi oynuyor kalemizi gole kapadik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• All Hail Lord Joker
  • Biz ters totem yapıyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de lord joker arkadaşımın arkasında durdum
  • özür dilerim Lord Joker
  • Sonuç ortada derken? Görende ortalığı yakıp yıkıyoruz sanacak. Taraftarın gazıyla nispeten zayıf takımlara karşı alınan birkaç galibiyetle hemen gaza gelmeyin, derbilerdeki sonuçları gördük.
  • beyler lord jokeride artık tebrik etmeyi bırakın adam trolün teki takım kötü oynarken kızmamak hocaya tepki koymamak fenerli olmamak demektir onun yaptığı saçma bizim yaptığımız doğruydu o yüzden o kişide gelip burda aaa ben bildim siz ne yaptınız diye afra tafralara sakın girmesin

şakamısınız beyler iyi oynayıp galip gelmesek tamam hiç bir şey demiyecez ama kötü futbolla puan alınca ve vitorun saçma açıklamalarından sonra destek çıkmamızımı bekliyonuz bu adam kim aykut kocaman oğuz çetin gibi efsanemiz olsa hadi bişe demeyiz neyse Lord Joker saçma sapan bi trollük peşindeydi geldi gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özür dilenecek pek bişey yok,insanımız biraz tez canlı,hemen her şey olsun istiyor,bişey kötü başlarsa öyle devam eder sanıp saçma spor yorumcularının,fenerbahçe düşmanlarının gazına geliyor,kimseye kırgın değilim şu anda çok sevinçliyim,takım iyi yolda ancak ben daha haklı çıkmadım,kaldı ki sevincimin nedeni de şu anlık haklı çıkmam değil takımımızın başarıya gidiyor olması

özel mesaj'dan çok saydıranlar,beni troll ilan edenler,sırf hocayı savundum diye beni futbol cahili ilan edenler,hocayı mantıklı şekilde savunsam bile bloklayanlar vardı canları saolsun

son olarak hala troll diyenler var gördüğüm kadarıyla,artık ne diyebilirim ki

@furiosa : yine güldürdün reis eksik olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Sonuç ortada derken? Görende ortalığı yakıp yıkıyoruz sanacak. Taraftarın gazıyla nispeten zayıf takımlara karşı alınan birkaç galibiyetle hemen gaza gelmeyin, derbilerdeki sonuçları gördük.

Mersini yeneriz o maç ölçü değil,molde'yi yeneriz bu maç ölçü değil,trabzonu yeneriz bu maç ölçü değil,hangi maç ölçü birader?barcelona ile oynayacağımız maçı mı bekleyeceğiz takımı yorumlamak için?

takım yeni arkadaşım yeni,takım her geçen gün iyiye gidiyor,oyuncular her geçen gün birbirine alışıyor,ilk 10 hafta her maç farklı 11 ile çıkıyorduk şimdi iyi kötü bir ideal 11'imiz var,bu takım göreceksiniz 2.yarı derbileri de kazanacak,eze eze şampiyon da olacak

beşiktaş ve gs hakemler ile ilerler onları översiniz,fenerbahçe bileğinin hakkıyla kazanır bu maçlar ölçü değil bunlar basit maçlar

futbol'da dün yoktur bugün vardır,takımın kondisyon yüklemesi olmadığı için oyundan düşüyordu her hafta maç oynayarak iyi kötü kondisyon da kazandık,takım çok iyi yolda,senin gibi arkadaşlara fenerbahçeli diyesim gelmiyor,kusura bakma

• Takımın iyi oynadığına inananlara acıyorum gerçekten. Futboldan 1 gram anlamıyor şu bölümün en az %80'i. Ulan 2. yarı 10 kişiye karşı pas yapamadık ben ekran başında kafayı yedim. Değişikliklerden sonra komple futboldan soğudum zaten. Ben eminim Fernandao'nun golü gelmese burada şu yorumları atanların en az yarısı aksini söyleyeceklerdi. Ama 2-0 olunca yine kötü oyun unutuldu. 2-3 haftaya yine başlarsınız Vitor kötü demeye, futboldan anladığınız bu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Sonuç ortada derken? Görende ortalığı yakıp yıkıyoruz sanacak. Taraftarın gazıyla nispeten zayıf takımlara karşı alınan birkaç galibiyetle hemen gaza gelmeyin, derbilerdeki sonuçları gördük.

Mersini yeneriz o maç ölçü değil,molde'yi yeneriz bu maç ölçü değil,trabzonu yeneriz bu maç ölçü değil,hangi maç ölçü birader?barcelona ile oynayacağımız maçı mı bekleyeceğiz takımı yorumlamak için?

takım yeni arkadaşım yeni,takım her geçen gün iyiye gidiyor,oyuncular her geçen gün birbirine alışıyor,ilk 10 hafta her maç farklı 11 ile çıkıyorduk şimdi iyi kötü bir ideal 11'imiz var,bu takım göreceksiniz 2.yarı derbileri de kazanacak,eze eze şampiyon da olacak

beşiktaş ve gs hakemler ile ilerler onları översiniz,fenerbahçe bileğinin hakkıyla kazanır bu maçlar ölçü değil bunlar basit maçlar

futbol'da dün yoktur bugün vardır,takımın kondisyon yüklemesi olmadığı için oyundan düşüyordu her hafta maç oynayarak iyi kötü kondisyon da kazandık,takım çok iyi yolda,senin gibi arkadaşlara fenerbahçeli diyesim gelmiyor,kusura bakma

Takım iyi yolda mı? Biz niye göremiyoruz o iyi yolu. Takımın iyi gittiği falan yok sırf ortamda farklı görünmek için bu tip saçma sapan yorumlar yaptığını herkes biliyor, troll demeyim de amiyene tabirle çıkıntılık yapıyorsun, birkaç galibiyette ortaya çıkıp ''ama ben dedim hedehödö'' ortalıkta dolaşıyorsun.

Senin iyi dediğin oyun bu mu? Takım maç kazanıyorsa bunu kadro kalitesine borçlu, bu adamın ne bir sistemi var ne de oyun bilgisi. Basından gelen baskılarla kadro kuruyor. Fenerbahçe gibi her sezon neredeyse ligde en çok gol atan takımı ne hale getirdi aç bak atılan gol sayısına. Es kaza sezon sonu şampiyon olursak ki harcanan eşşek yükü paraya bakılırsa olmaması ayıp olur zaten, bu adam başarılı falan değildir benim nazarımda. Real bile kötü futbol oynatıyor diye şampiyon hocasını kovuyorsa biz neden çekelim bu herifi, ne katkısı var takıma? Oyuncu ilişkileri berbat,tribüne oynayan şovmenin teki. Ne yapalım gerçek Fenerbahçeli olmak için leş gibi takım yöneten adamı göklere mi çıkaralım, çıkın artık şu biat kültüründen, doğru gitmeyen hususları eleştirmekten çekinmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Takımın iyi oynadığına inananlara acıyorum gerçekten. Futboldan 1 gram anlamıyor şu bölümün en az %80'i. Ulan 2. yarı 10 kişiye karşı pas yapamadık ben ekran başında kafayı yedim. Değişikliklerden sonra komple futboldan soğudum zaten. Ben eminim Fernandao'nun golü gelmese burada şu yorumları atanların en az yarısı aksini söyleyeceklerdi. Ama 2-0 olunca yine kötü oyun unutuldu. 2-3 haftaya yine başlarsınız Vitor kötü demeye, futboldan anladığınız bu çünkü.

Hadi dostum hadi iki hafta önce takım 40. dakikadan sonra tıkanıyordu milli maç arasından sonra o kadar değişti ki takım farkında bile değilsiniz.Bizim attığımız ilk golü BJK falan atsa manşetlerde Barça yazarlardı.Az savunun takımınızı ekmek çıkartıyorsunuz millete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

beyler lord jokeride artık tebrik etmeyi bırakın adam trolün teki takım kötü oynarken kızmamak hocaya tepki koymamak fenerli olmamak demektir onun yaptığı saçma bizim yaptığımız doğruydu o yüzden o kişide gelip burda aaa ben bildim siz ne yaptınız diye afra tafralara sakın girmesin

şakamısınız beyler iyi oynayıp galip gelmesek tamam hiç bir şey demiyecez ama kötü futbolla puan alınca ve vitorun saçma açıklamalarından sonra destek çıkmamızımı bekliyonuz bu adam kim aykut kocaman oğuz çetin gibi efsanemiz olsa hadi bişe demeyiz neyse Lord Joker saçma sapan bi trollük peşindeydi geldi gitti

birader ben troll falan değilim,senin ise troll olduğunu herkes biliyor,ben kimseyi körü körüne savunmadım,ben hep mantıklı sebepler göstererek sene başından beri hocanın yaptığı doğruları görerek,hocanın yepyeni bir kadroyu aldığını,yeni bir lige geldiğini varsayarak yorum yaptım

başkalarına troll falan demeden önce empati yapmayı öğrenin,iyi niyetli yorum yaptığını da düşünmüyorum

iyi forumlar

• Lord Joker'in yazdıklarını okuyup gülüp geçiyordum genelde. Fakat adama hakaret edenler vardı(hatta hakareti abartanların birkaçına şikayeti basanlardanım), onlar özür dilemeli asıl, olay Joker'in haklı çıkması vs. değil. Hani körü körüne savunuyor olsa muhtemelen ben de dalga geçerdim bu arkadaşla fakat genelde komik de olsa Vitor'u savunma gerekçeleri linç etmenize rağmen oldukça saygı çerçevesindeydi. Böyle olduğu sürece farklı düşünenlere her daim saygım var benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Takımın iyi oynadığına inananlara acıyorum gerçekten. Futboldan 1 gram anlamıyor şu bölümün en az %80'i. Ulan 2. yarı 10 kişiye karşı pas yapamadık ben ekran başında kafayı yedim. Değişikliklerden sonra komple futboldan soğudum zaten. Ben eminim Fernandao'nun golü gelmese burada şu yorumları atanların en az yarısı aksini söyleyeceklerdi. Ama 2-0 olunca yine kötü oyun unutuldu. 2-3 haftaya yine başlarsınız Vitor kötü demeye, futboldan anladığınız bu çünkü.

Hadi dostum hadi iki hafta önce takım 40. dakikadan sonra tıkanıyordu milli maç arasından sonra o kadar değişti ki takım farkında bile değilsiniz.Bizim attığımız ilk golü BJK falan atsa manşetlerde Barça yazarlardı.Az savunun takımınızı ekmek çıkartıyorsunuz millete.

Ilk yari bitecek neredeyse attigimiz ilk organize gol. Sezon basindan beri tek farkimiz gol yemememiz simdilik. Onun disinda uretken bir takim degiliz. Ara pasi atmayi bilen oyuncu sayisi 2 yi gecmiyor. v.Persie'nin bulusmasi gereken toplari Persie baskasiyla bulusturuyor. Onu da atamadi zaten diego. Sut cekmeyi anlatmama gerek bile yok. Dogru duzgun kaleye sut ceken 1 tane adam vardi onu da yolladilar bursaspor'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Diğer konulardaki yorumlarımda zaten yazdığın şeyin cevabı var kanka. Bana göre takım hala 40. dakikadan sonra oyundan düşüyor. İlk yarı oynadığı oyunun yarısını oynamadı takım ikinci yarı. Vitor'unuz ise artık klasikleşmiş değişiklikleri ile zaten kötü oynayan takımı iyice bozdu. Dediğim gibi o gol olmasa şuan çok farklı şeyler konuşuyorduk :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Takım iyi yolda mı? Biz niye göremiyoruz o iyi yolu. Takımın iyi gittiği falan yok sırf ortamda farklı görünmek için bu tip saçma sapan yorumlar yaptığını herkes biliyor, troll demeyim de amiyene tabirle çıkıntılık yapıyorsun, birkaç galibiyette ortaya çıkıp ''ama ben dedim hedehödö'' ortalıkta dolaşıyorsun.

Senin iyi dediğin oyun bu mu? Takım maç kazanıyorsa bunu kadro kalitesine borçlu, bu adamın ne bir sistemi var ne de oyun bilgisi. Basından gelen baskılarla kadro kuruyor. Fenerbahçe gibi her sezon neredeyse ligde en çok gol atan takımı ne hale getirdi aç bak atılan gol sayısına. Es kaza sezon sonu şampiyon olursak ki harcanan eşşek yükü paraya bakılırsa olmaması ayıp olur zaten, bu adam başarılı falan değildir benim nazarımda. Real bile kötü futbol oynatıyor diye şampiyon hocasını kovuyorsa biz neden çekelim bu herifi, ne katkısı var takıma? Oyuncu ilişkileri berbat,tribüne oynayan şovmenin teki. Ne yapalım gerçek Fenerbahçeli olmak için leş gibi takım yöneten adamı göklere mi çıkaralım, çıkın artık şu biat kültüründen, doğru gitmeyen hususları eleştirmekten çekinmeyin.

Evet takım iyi yolda,ligin 2.yarısında çok daha iyi hale gelecek,futbolcu kalitesi önemli ancak o oyuncuları takım yapmak maharet ister,vitor pereira bunun üstünden gelecek,sene sonu hem şampiyon hem de avrupa'da iyi yerlere gelmiş bir şekilde sezonu sonlandıracağız,fenerbahçe düşmanlığı yapmayın burada,ligin açık ara en iyi oynayan takımıyız,hakemler yüzünden 6 puanımız çalındı bjk ve gs ise hakemler ile 7 puan aldı,takımın sistemi yok diyene de gülerim ancak

vitor pereira pozisyon vermeyen ve gol pozisyonları bulan bir fenerbahçe yaratmak istiyor,takım savunması iyice oturdu en son hangi maç 2 tane yedik hatırlamıyorum bile,şimdi sıra geldi hücuma her hafta hücumu da geliştiriyoruz,bugün de son vuruşlarımız iyi olsa 5-0 bitecekti maç

birkaç galibiyette ben haklı çıktım diye ortaya çıkıyormuşum birader ben haklı çıktım dediğim bir mesajımı göstersene bana?insanlara iftira atmak,karalamak bu kadar kolay mı?ben hep varsın takım başarılı olsun dedim,hayatım boyunca da ben yaptım,ben ettim diyen bir egoist olmadım olmayacağım da

takım yeniydi oyuncular birbirni tanımıyordu o süreç de pereira savunmayı oturttu,o nedenle gol sayılarımız düşük her hafta takım daha da gelişiyor,çok daha iyi olacağız,oyuncuları ile ilişkisi berbatmış,hasan ali,diego,sezon başı berbat olan topal,volkan demirel,alper gibi adamları kazandırmadı mı hoca bize?hasan ali çıkıp hocanın bana olan güveni bugünkü performansımın ana etkeni demiyor mu?

vitor pereira'ya öyle bir düşman olmuşsunuz ki,adamın yaptığı doğruları göremiyorsunuz,ben bu doğruları sene başında söyleyince troll oluyordum ama maşallah sen hala gerine gerine adamı eleştiriyorsun pes doğrusu

son olarak da verdiğin örnek aşırı saçma,real bile kötü top oynattı diye hocasını kovuyor demişsin real bu real,hani şu dünya devi,her sene yüz milyonlarca euro harcayan takım?adamlar tabi ki kaliteli futbol isteyecek

vitor pereira'ya hem haksızlık yapıyorsun hem de her geçen gün iyiye giden oyunu görmezden geliyorsun,yazıklar olsun ne diyim

• Ne alaka.. Bir insanın düşüncesi olur bekleyin der neyse. O üye yanlışına da eyvallah diyor, öyle insanların düşüncesine saygı duymam.
  • L. Joker troll filan değil de, Vitor konusunda adama hakaret etmeden eleştirilerin hepsi de doğru eleştiriler.

Vitor kötü bi hoca. Mesele sene sonunda kupa kaldırmaksa, 3 kupa kaldıran Hamzaoğlu'nun halini hepiniz gördünüz.

GS diye bi takım yok piyasada ve BJK ile kapışacaklar ki FB nin kadro kalitesi bu ligin alayını ezer geçer, dönüp de arkasına bile bakmaz.

Şu anda sormanız gereken soru, bu kadrodan maksimum verim alabiliyor mu, taraftara güzel bi oyun izletebiliyor mu? Tabi ki hayır.

İlerleyen dönemlerde özellikle FB yoluna Avrupa da devam ederken kaliteli ekiplerle mücadele ettiği zaman anlayacaksınız ve bu konuyu hortlatacaksınız, ahanda buraya yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ne alaka.. Bir insanın düşüncesi olur bekleyin der neyse. O üye yanlışına da eyvallah diyor, öyle insanların düşüncesine saygı duymam.

hangi yanlışı savunmuşum yahu?olmayan şeyleri ne diye olmuş gibi gösterip iftira atıyorsunuz?beşiktaş maçında ferdinin oynaması yanlıştı demedim mi burada?shakhtar maçında hücum oynamamız hataydı demedim mi?ben hep olan yanlışları da dile getirdim ancak siz lafları cımbızla çekiyorsunuz

ben kimseyi körü körüne savunmadım,ben hoca'nın doğrularını söyledim her maçdan sonra ancak bunlar sizi kızdırdığı için aklınızda sadece övdüğüm mesajlar kalmış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.