Şimdi Ara

HERKES HAYALLERİNİ YAZSIN BELKİ GERÇEK OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM TEK HAYALİM PLATONİK AŞKIMLA EWLENEBİLMEK

DAHA 18 YAŞINDAYIM

AMA ÇOK AŞIĞIM TAM 4 SENEDİR UNUTAMADIM...
    VE HİÇ GÖRMEDEN :((

• Benimde öle Platonik bi aşkım oldu bende aynı senin gibi hiç görmeden birkaç sene unutamadım neden mi.? Çünkü Açıklayamıyosun İçinde kalıyo Acıtıyor İçinde hep bi boşluk En iyisi açıklamak..En zor unutulan aşk çeşididir.

Hayalim ise Kendi Paramı kendim kazanıp Şükür etmek
  • benim hayalim şebnem ferahın klibinde oynamak . (tam olarak hayal sayılmaz bu ama olsun)
  • BENCEDE ÖYLE AMA BEN KONUŞTUM DAHADA VURDU BENİ ÇÜNKÜ İNANIN ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİİİ ONU BİRAZ DAHA İLGİ OLURSA KISA HİKAYEMİ ANLATACAĞIM..
  • HAYALLERE DEVAM ARKADAŞLAR...
  • hayalim...
    adam gibi adam olmak....
    tam anlamda yetişkin olduumda herkesten farklı olmak...(düşünce olarak)
    ve düzenli bir yaşam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Walla hayalim basit hayat kaygısı olmadan warlıklı bir insan olmak

Okadar warlıklı olayımki millete yardım edeyim ülkemi sonrada afrikayı adam edeyim

Ne bilim böle kafamda hayatımın işleyişi ile değilde insanların sorunları ile dolu olsun

Yarın emin kalkım 135 metre kare yatak odam kapımda çeşitli arabalarım kabarık bir banka cüzdanı sevdiğim kadın 2 erkek ewlat

Wede bir sürü insana yardım eden ben nasıl ama

manyak beeeeeeeeeeh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayalmidir bilmem ama hayatta kimseye muhtaç olmamak istiyorum.ölüm döşeğinde bile. aslında öle uzun süreli hayal kurmam, çünkü gerçekleşmiyolar kısa sürelidir hep
    sanırım hayal değilde plan oluyo beninkiler.ee yaş kemale eriyo hayalleri bırakıp planlar kurmaya başladım sanırım ahhh ahhh şu kpss yi kazanmak son hayalim

• microsoftta yazılımcı olup sonra microsofta rakip olmak
  • bugun okullar tatil olsun

evet bu kadar KIT bir hayalim var
  • EMRE dici olmaz bırak okula git okul hayatını iyi yaşa lise yılları unutulmaz anılardır. tabi tatilinde hali başka oluyo..)::)
  • quote:

Orjinalden alıntı: stake

EMRE dici olmaz bırak okula git okul hayatını iyi yaşa lise yılları unutulmaz anılardır. tabi tatilinde hali başka oluyo..)::)

bu mesajini suan uyumakta oldugum icin okuyamiyorum
  • hiç bir hayalim yok
    hayattan beklediğim hiç bir şey yok
    ölmek istiyorum bir zamanlar sevmek istiyordum yaw açmayın böyle şeyler dayanamıyorum kanıma girmeyin
  • kendi paramı kendim kazanayım ve dilediğim herkeze yardım edebileyim
  • hayaller bittiği an insanında bittiği andır ne olursa olsun hayal kurun gerçekleşmiyeceğini bilseniz bile hayalim çok fazla param olması ve istediğim herşeyi yapabilmem.
  • yanlız başıma tercihen bir motorla sadece "gitmek"
  • gerçekleştimi hayaller?
  • o zamanlar "w" modaymış
  • Konu hortlamış vay bee 8 sene sonra :) O kızı unutmak için birçok kızla beraber oldum. Ama inanır mısınız geçenlerde yine facebook facebook gezdim. şimdi 26 yaşındayım hiç değişmedim.Sadece kötü bir şey var o kızdan başka kimseye aşık olamadım olamıyorum da nedense. Sanırım insan 1 kere aşık oluyor yada çok zor bir kalbim var... Şimdiki hayalim gene aynı sanırım :(
  • zabıta olmak yada en az 2500 lira alacağım bir iş inşallah olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.