Şimdi Ara

HERKES EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAZSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 4 sene önce akciğer kanserinden dedemi kaybetmiştim. Dedemin elinde büyüyen biri olarak ömrümün yarısı gitmişti. Cenazenin 2. günüde 3 senelik sevdiğim kız cenaze evine geldi ve üzüntüsünü belirtip benden ayrılmak istediğini eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Emin olun etkisi yeni yeni geçiyor bence hayatımın en zor günleriydi.

• baştan sonra kötu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

baştan sonra kötu

neden böyle düşünüyorsun kardeşim
  • Asosyal olarak insanlarin iyi anlari olduğunu zannetmiyorum..
    Benden pek yok hatirlayamadim..
  • reddedildigim annnn bak aklima geldi yine...

Murat kekilli den doveceksin dizlerini gelsin hepimize....

Son zamanlarda sehit haberleri aglatir oldu birde dayanamiyorum cikip gidesim olaylara mudahil olasim geliyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contramal

reddedildigim annnn bak aklima geldi yine...

Murat kekilli den doveceksin dizlerini gelsin hepimize....

Son zamanlarda sehit haberleri aglatir oldu birde dayanamiyorum cikip gidesim olaylara mudahil olasim geliyor....

+99999999999999999
    elimizdende bişey gelmemesi yok mu o bitiriyo usta
  • 10.5.2003
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugun cok kötü bir gun..
  • Terkedildiğim gün çok koymuştu.
    Oturdum bi yere hüngür hüngür ağladım falan gücüm falan kalmamıştı sanırım hayal kırıklıkları vsvs.
    Hala etkisi sürüyo bi an yalnız kaldığımda falan hissediyorum o hüznü.
    Herneyse Allah daha kötülerini yaşatmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

baştan sonra kötu

hayat bana hıc ıyı davranmadı ılkokuldan tut unıv ye kadar herzaman ezıldım fakır göruldum, aptal özurlu muamelesı gördum, ne cevrem ne dılım ne de param vardı pskolojık destege ıhtıyac duysamda ılerıde sıcılme ısler bı olayda hemen başım yanar dıyede gıdemıyorum olmuyor ıste ergen degılım 22 yaşıma gırecegım, şımarık degılım ne param ne babamın arabası ne sosyal cevrem oldu, sehır dısına pek cıkamadım kaldı kı bırcok şanslı gıbı ne ulke dısına cıktık ne de yazları tatıle, kendı pc mı her ay unıv ıcın babamın yolladıgı 100 lıradan arttırarak aldım yeme ıcme su elektırık okul dusun hersey 100 lıra bıde kykdan borc tabı, allah kımseyı aılesı ıle arasında nesıl farkı yarattırmasın söyluyorsun anlamıyorlar sureklı bırılerıyle karşılastırıyorlar ,hıcbır zaman aılemle bır pazar bıryere gıdemedım hep sıgıntı gıbıydık, babam kendı tarafının köpegı gıbıydı ne verırlerse onla yetınırdı 30 yıl çalıştı 1 tazmınat vermedıler hallada calıstırırlar , bunları onlarla konusmuyorum cunku allah korusun ölurler dıye korkuyorum , ne zaman nıyetlensem zaten cagdısı kalmış ınsanlar gıbı kufurler bagırısmalar , zor arkadaş 1 yatagım bıle yok dıyorum kendım alıyım unıvden 2cı el yatak aldım baza alıyım kullanıyım yok dıyorlar bagırısma yıne baslıyor
    not : bu anlatıklarım sadece mahrem harıcı cok kucuk 1-2 olay sız sanmayın kı 1 yatak yuzunden zırıldıyor bu eleman
    anlatıcak cok sey var lakın boşver

• 1 hafta uğraşıp emeğimin karşılığını alamamıştım. Çok kötüydü ya :S boşa zaman kaybı oldu gösterip vermedi resmen.
  • 10 yaşındaydım. Babamla migrosa gitmiştik. Babam telefon kullanmaz o ara bende de yoktu tabi. Neyse migrosa girdik babam birşey beğendi (Ne beğendiğini hatırlamıyorum). Ona bakarken birden bayıldı. Tutmaya calıstım 80 kg adam 100 kg oldu ve yere düştü allahtan etraftakiler yardım etti.O gün arifeydi.Ramazan bayramıydı.Çok tırsmış ve ne yapcağımı bilemez halimle yandaki büfeye koştum. Annemin telefonunu aradım. Param yoktu abicim dedim babam bayıldı annemi aradım. O da anlayış gösterdi. Gittim babam hala ayılamamıştı. Etraftaki şaşkın gözler. Şuraya götürelim oraya götürelim. Vah yavrum nasıl da tutuyor kendini ağlamamak için deyişlere şahit oldum. 1 saat sonra geldi annem trafik vardı. Komşunun oglu ile ilgili. Şok geçirmiştim ne oludu böyle diye. Günler geçti daha kötü olmaya başladı. Bayılıp ayılma süreleri artmaya başladı.Teşhis konulamamış adam gözümün önünde eriyordu.O ara tabiki farklı illerden eş dost akraba. Bana dedikleri ' Baban iyi değil ne olacağını biliyorsun bundan sonra cok calısıp annene ve eve sen bakıcaksın' dı.
    Babam ölmedi ama. Ucundan döndü. 1 mg tuz oranı daha düşsseydi ölüyordu.

• ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 31 Ekim 2011; 0:52:12 >
  • quote:

quote:

quote:

baştan sonra kötu

hayat bana hıc ıyı davranmadı ılkokuldan tut unıv ye kadar herzaman ezıldım fakır göruldum, aptal özurlu muamelesı gördum, ne cevrem ne dılım ne de param vardı pskolojık destege ıhtıyac duysamda ılerıde sıcılme ısler bı olayda hemen başım yanar dıyede gıdemıyorum olmuyor ıste ergen degılım 22 yaşıma gırecegım, şımarık degılım ne param ne babamın arabası ne sosyal cevrem oldu, sehır dısına pek cıkamadım kaldı kı bırcok şanslı gıbı ne ulke dısına cıktık ne de yazları tatıle, kendı pc mı her ay unıv ıcın babamın yolladıgı 100 lıradan arttırarak aldım yeme ıcme su elektırık okul dusun hersey 100 lıra bıde kykdan borc tabı, allah kımseyı aılesı ıle arasında nesıl farkı yarattırmasın söyluyorsun anlamıyorlar sureklı bırılerıyle karşılastırıyorlar ,hıcbır zaman aılemle bır pazar bıryere gıdemedım hep sıgıntı gıbıydık, babam kendı tarafının köpegı gıbıydı ne verırlerse onla yetınırdı 30 yıl çalıştı 1 tazmınat vermedıler hallada calıstırırlar , bunları onlarla konusmuyorum cunku allah korusun ölurler dıye korkuyorum , ne zaman nıyetlensem zaten cagdısı kalmış ınsanlar gıbı kufurler bagırısmalar , zor arkadaş 1 yatagım bıle yok dıyorum kendım alıyım unıvden 2cı el yatak aldım baza alıyım kullanıyım yok dıyorlar bagırısma yıne baslıyor
    not : bu anlatıklarım sadece mahrem harıcı cok kucuk 1-2 olay sız sanmayın kı 1 yatak yuzunden zırıldıyor bu eleman
    anlatıcak cok sey var lakın boşver

aynı durumdayız kardeş anlattıkların bire bir aynı. üniversiteye cebimde 1 lira ile gidiyorum düşün. Ailemden sadece annem babam ve kardeşim var diğer akrabalarla düşman gibiyiz. Ölsek cenazemize bile gelecek kimse yok. Ne tatile gitmişliğim var, para yok sevgilimde yok bize bakacakta yok. Her istediğimi alamam mesela.
    Hayatta şansın olacak demekki bizim yokmuş napalım bunada şükür kardeş

• Penos 1000mg üstüne 2 tane 10mg laroxyl içtim dalgınlığıma geldi,sanırım o 2-3 gün en kötü günler sayılır,ölüyordum be sonrada 1 hafta kömür sıçmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

10 yaşındaydım. Babamla migrosa gitmiştik. Babam telefon kullanmaz o ara bende de yoktu tabi. Neyse migrosa girdik babam birşey beğendi (Ne beğendiğini hatırlamıyorum). Ona bakarken birden bayıldı. Tutmaya calıstım 80 kg adam 100 kg oldu ve yere düştü allahtan etraftakiler yardım etti.O gün arifeydi.Ramazan bayramıydı.Çok tırsmış ve ne yapcağımı bilemez halimle yandaki büfeye koştum. Annemin telefonunu aradım. Param yoktu abicim dedim babam bayıldı annemi aradım. O da anlayış gösterdi. Gittim babam hala ayılamamıştı. Etraftaki şaşkın gözler. Şuraya götürelim oraya götürelim. Vah yavrum nasıl da tutuyor kendini ağlamamak için deyişlere şahit oldum. 1 saat sonra geldi annem trafik vardı. Komşunun oglu ile ilgili. Şok geçirmiştim ne oludu böyle diye. Günler geçti daha kötü olmaya başladı. Bayılıp ayılma süreleri artmaya başladı.Teşhis konulamamış adam gözümün önünde eriyordu.O ara tabiki farklı illerden eş dost akraba. Bana dedikleri ' Baban iyi değil ne olacağını biliyorsun bundan sonra cok calısıp annene ve eve sen bakıcaksın' dı.
    Babam ölmedi ama. Ucundan döndü. 1 mg tuz oranı daha düşsseydi ölüyordu.

Allah bidaha göstermesin, başınızdan eksik etmesin kardeşim

• Şu konuları, sevgilimden ayrıldım ühühhhüü diye zırlayacak ergenimsiler doldurmasın lütfen.10 tane mesaj varsa 7 si böyle oluyor.
  • Tahmin ediyorum ki iyi olduklarımızı saysak daha azdır.
  • quote:

evet arkadaşlar 4 sene önce akciğer kanserinden dedemi kaybetmiştim. Dedemin elinde büyüyen biri olarak ömrümün yarısı gitmişti. Cenazenin 2. günüde 3 senelik sevdiğim kız cenaze evine geldi ve üzüntüsünü belirtip benden ayrılmak istediğini eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Emin olun etkisi yeni yeni geçiyor bence hayatımın en zor günleriydi.

Aynı şekilde dedemi akciğer kanserinden kaybettim.3 Sene önce.O günden sonra tamamen farklı birisiyim.Psikolojimi bir daha toparlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

Şu konuları, sevgilimden ayrıldım ühühhhüü diye zırlayacak ergenimsiler doldurmasın lütfen.10 tane mesaj varsa 7 si böyle oluyor.

hayatımız kötü geçiyor tek sevgili olsa yine razıyım. Devir parasıyla puluyla büyüklük gösterenlerle dolu. Doğuştan şanssızlık var. Geçim derdi olunca aile içi kavgalar kaçınılmaz oluyor zaten günlük moralimi bozan şeyler bunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.