Sinirlerimi bozan hadise. Ülke bi garip la yoldan geçen kuryesinden tut sokaktaki dayı bile kafayı çevirmeden dik dik bakıyor, millet kavga arıyor Hiç mi yolunda yürüyen adam gormediniz lan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes dik dik bakıyor

-
-
Aynen. iyi bir araba görümcede hoduk gibi bakıyor millet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyla iyi arabanın ne alakası var
-
Türk halkının ciddi bir sorunu bu.
Yurtdışına çıkmadan önce sorun bende zannediyordum, ama sorun Türkiyedeki ben hariç herkesteymiş :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 8 Kasım 2021; 14:50:26 > -
Kafayı da cevirmiyorlar ağız burun giresim geliyor ama bela aramak da istemiyorum.
Geçen metroda aralıksız 2 dakika dayı ile bakıştım. Bana bakıyordu birkaç kez kafami çevirdim hala bakıyor. Inat ettim ben de, gözlerimi çekmeden kitlendim ona. Sonra o kafasını çevirince ben de cevirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu kafaya taktıkça, sorunlar gelip yakana yapışır. Sen kendin bu tip sorunlu insanlarla göz göze gelmemeye, üzerine alınmamaya, başını çevirmeye alışman gerekir. Yani sen kendi adına düzgün davran ve sorun çözülsün.
-
Herkes demeyelimde çoğunluk öyle benimde sinir olduğum bir durum.Muhatap olmadığım kimsenin gözünün içine bakmam.Görüş alanınım dışında olan kimseye yan gözle dik dik bakmam umurumda da değildir.
Birde abaza sapıklara gıcık olurum.Kadının içine düşecek gibi bakan pisliklere.
Daha dün bir tanesine bir giydirdim.Restaurantın önünde avel avel ağzı açık kıza bakıyor.
... koyayım yiyecek misin dedim
Pardon abi
Pardonunu yerim senin gelen geçene fazla ağzı ayırma
Sessizlik...
Her önüne gelen abazaya çatmam.Sinirliysem mokunu çıkarana çatarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 8 Kasım 2021; 15:30:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü çok yakışıklısın cnm ben de görsem seni bir kez olsun çevirmem gözlerimi
bazen öyle dik dik birine bakarken bulabiliyorum kendimi. o zaman bi gülümsemeyle el sallarım merhaba icabında. bazısı geri kafa sallıyor merhaba icabında kimi de mala bak diye el hareketi yapıyor öyle yani
-
En nefret ettiğim şey şu tip tip bakanlar
ulan bir tek bana mı oluyor bu hadise diyordum ki yalnız değilmişim.. marmaray'a biniyorsun önündeki sıra komple sana doğru dikiyor gözlerini gencinden yaşlısına kadar..
-
hocam dayı aktif olabilir belki neden böyle yapıp kalbini kırdınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyi giyinen, iyi yaşayana da bakıyorlar. şunu demek istedim ki başlığı açan arkadaş da bunu kastediyor sanırım millet kendinden daha başarılı birini görünce dik dik bakıyor.
-
Bunun bilimsel bir açıklaması var.İnsan pisikolojisiyle alakalı birşey.Mesela Asansörde dikkat edin herkes genelede yere bakar kimse göz göze gelmez.Şahsi olarak algılamayın.İnsan pisikolojisi öyle birşeyki araştır bitmiyor.Yani herkesin içinde art niet aramayın karşıdaki insan seni tanımıyor etmiyor neticede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçın gidin arkadaşlar bizim ülke en büyük senatoryum artık
Asansör durumu çok enteresan harbiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asansör tamam da dışarda dik dik bakma durumu avrupada amerikada yok, orada millet ilk defa bakışacağı iletişim kuracağı birisiyle olan iletişimine -50 skorla değil nötr skorla başlıyor. çünkü medeniyet var yaya geçidinde duruyolar trafikte fevri değiller bağnaz değiller. yani dik dik bakma insan psikolojisi değil türk insanı hali artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 9 Kasım 2021; 11:8:25 > -
bi selfie atsana, burada da tip tip bakılacak mı yüzüne bakalım !
Ekşiden bir alıntı: "bakmak. mütemadiyen bakmak. ne yazık ki çok bakan bir milletiz. insanlar parkta, sokakta, işte, metroda, otobüste, avmde kimi görse mal mal bakıyor. kadın erkek farketmez, güzel kadına ayı gibi, hafif dekolteliye ejderha gibi bakıyor. küpe takan adama bakıyor. saçı uzuna bakıyor. dövmeliye bakıyor. aykırı gördü mü feci kitliyor. metroda kitap okuyana bakıyor. telefonuyla oynayana bakıyor. kulaklıkla müzik dinleyene bakıyor. engelliye bakıyor. sağır dilsiz kendi aralarında işaret diliyle konuşanlara öküz gibi bakıyor. uzuna kısaya ayrı şişmana zayıfa ayrı bakıyor. sporunu yapana uzun uzun bakıyor, içkisini içene kıl kıl bakıyor. gülene, eğlenene, kahkaha atana fesat fesat bakıyor. bakmayın güzel kardeşim. bakmayın. bu kadar bakmayın. biraz medeni olun, kendi işinize bakın. kendi içinize bakın. dönüp bir aynaya bakın." |
|
Türk halkının ciddi bir sorunu bu. Yurtdışına çıkmadan önce sorun bende zannediyordum, ama sorun Türkiyedeki ben hariç herkesteymiş :D |
Bu konuyu kafaya taktıkça, sorunlar gelip yakana yapışır. Sen kendin bu tip sorunlu insanlarla göz göze gelmemeye, üzerine alınmamaya, başını çevirmeye alışman gerekir. Yani sen kendi adına düzgün davran ve sorun çözülsün. |
Kafayı da cevirmiyorlar ağız burun giresim geliyor ama bela aramak da istemiyorum. Geçen metroda aralıksız 2 dakika dayı ile bakıştım. Bana bakıyordu birkaç kez kafami çevirdim hala bakıyor. Inat ettim ben de, gözlerimi çekmeden kitlendim ona. Sonra o kafasını çevirince ben de cevirdim |
hocam dayı aktif olabilir belki neden böyle yapıp kalbini kırdınız
![]() |
Konuyla iyi arabanın ne alakası var |
![]() !!!!!!!!!!! |
Benzer içerikler
- blackjack nasıl oynanır
- bir erkek whatsapp profil resmini neden kaldırır
- veterinerlik okunur mu
- ulusun korkma nasıl böyle bir imanı boğar ne demek
- ibb simit tezgahı başvuru
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- büyük indirim günleri ne zaman
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X