Şimdi Ara

Herkes buraya baksın (ilk önce modlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nerdeyse 1 ay olucak 1 ay geçmeden bu konu açıklansın istiyorum çünkü sonra mod.lar yok aradan 1 ay geçtide o süreden sonra sistem otomatik olarak mesajları silio vs. vs. diyolar ben en son aldığım cezanın nedenini burda yayınlanmasını istiyorum mailime kullanıcı isminizi söyleyin gönderelim dediler üstüne defalarca mail attım ama cewap gelmedi bir tane mod. çıksın şurda attığım mesajı yayınlansın Allah aşkına neymiş bende merak ediyorum artık lütfen bi mod. açıklama yapana kadarda bu başlık düşmesin

• forumdestek@donanimhaber.com

diycek bir mod birazdan. söylemedi demeyin
  • Sonra da konuyu kilitleyip çıkacak. Söylemedi demeyin.
  • yukarı...
  • aşağı
  • forum desteğe attığım mesajları ttnet' in sitesine atsaydım şimdi herkes internetti bedava kullanıyo olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

forum desteğe attığım mesajları ttnet' in sitesine atsaydım şimdi herkes internetti bedava kullanıyo olurdu

jheheheheheh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ___HERKES___BURAYA____
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya acaba bi dini konu açıldığında yada siyasi konu açıldığında 30 saniyede mesajın başına üşüşenler acaba bu başlığa ne zaman cewap verecek
  • Evet forum desteğe mesaj atmanız gerekir ve ordan size mutlaka bir cevap verilir.

niye ceza aldığınız konusu ise divx film için link istemişsiniz ve bunu kural dışı olduğu mesaj attığınız bölüm kurallarında yazıyor.

Gene haklısınız siyasi yada dini içerikli konulara daha çabuk müdahele ediyoruz çünkü onlar sizin ceza alma sebebinizin sorgulanmasından daha fazla önem teşkil ediyorlar.

sanırım konu açıklığa kavuştuğuna göre ben konuyu kilitleyip çıkabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.