Şimdi Ara

Herkes birbirini tavlamaya çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redpill dinine iman eden genç erkekler ve kariyer yapan feminist kızlar. Herkes vitrin değerini ve imaj değerini yükseltmeye çalışıyor. Rekabet iki taraf için de fazla. Erkekler aynı anda hem badiye gitmek hem doktor hem yazılımcı olmak zorunda. Güzel kızlar da yoga yapıp erkekler gibi siyaset ve tarih konuşmaya çalışıyor. Türbanlı kızlar bile tüm gün twitterda ne kadar estetik ve temiz kız olduklarını ispatlamaya çalışıyor.

Size verilen hayatı, bahsettiğim kişiler gibi, bir etkileme ve tavlama oyunu olarak görmeye başlarsanız ruhunuz çürür. Yürürken bile, acaba nasıl alfa yürürüm de bana bakan kızları etkileyebilirim derecesine düşersiniz.

Uyduruk bir projeye kurban gitmeyin ey insanlar. Akledin, dosdoğru yol hepimize ulaştı. Keşke kavmim bilseydi.

Şirklerden arının, sadece Allah'a itaat edin. Bu hem bu dünyanız için hem de ahiretiniz için doğru yoldur. Denemek bedava!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Haziran 2022; 1:58:44 >

• asıl olay, kendini kölelik ve faiz sisteminden kurtarmakta.. odaklanması gereken bu. yoksa bir ömrü köle olursun.

kızlar zengin koca bulma derdinde. erkeklerde vurkaç yaparak mümkün olduğunca fazla kızla yatkalk yapıp kendince bu dünyadan zevk alma derdinde. ciddi bir dini çöküş var.bunlar planlı bir gidişatın sadece ara aşaması. insanlara ne yapması gerektiği bir üst akıl tarafından veriliyor ve insanlarda kendine düşen misyonu hatasız yerine getiriliyor. 1600 yılındaki okuma yazma bilmeyen adamı günümüze ışınlasan şok geçirir ve 1 gün gözlemden sonra tüm anormallikleri sayar. ama günümüzde insanlar bu sistemin içinde doğdukları için ve kafayı da çalıştırmadıkları için sistemin kölesi olmaya devam ediyorlar. cebinde para diye kağıt parçası var. mideye giren yiyecekler kimyasal ve bol şekerli. tüm gün tv ve telefona bakan bir birey.yarınını düşünmez olanı yer keyfine bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 1 Haziran 2022; 3:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan güzel başladın da dine bağlayınca... neyse

Masallara devam.

• Yoo kizlarin cok birsey yapmasına gerek yok.

• Türbanlı kızlar bile tüm gün twitterda ne kadar estetik ve temiz kız olduklarını ispatlamaya çalışıyor.

buna yüzde 50 katılıyorum gerçekten namuslu kızlar da var

• dAYI REDPİLLİ ANLAMAMIŞSIN FİLSE İS REJECTED. Kadın yanlızca vajinaya sahip olduğundan değerli. Erkek ise 😂 Hep değersiz mq cinsiyeti. Bu mq karıları altın gibi bizler Tl MQ terazisine sıçsınlar dünya düzeninin.

• "kendin ol" bakış açısı.

redpill'in bu bakış açısına cevabı şu:

1- her erkek kız ister, daha çok kızı hayal eder, hayatının odak noktasında bu olmadığını iddia eden erkek ise kız bulma rekabetine girmek zor geldiği için "ben hayatımı yaşıyorum birader" diyerek kendini kandırmaktadır.
    2- eğer bir erkek olarak daha çok kızı bulmayı ve kızlara değerli görünmeyi arzuladığını kabul ettiysen, o zaman şunu bilmelisin ki "kendin ol yeter, bu karmaşık olaylara kafa yormak boş iş" kafa yapın %100 geçersizdir, bir erkek daha değerli olabilmek için kendini inşaa etmek ve masaya birşey koymak zorundadır. kızlar sadece kendileri olarak değer görürler ama erkekler asla.

bu yüzden redpill'e göre o karmaşık ve meşakkatli şeylere kafa yormak, erkek için bir "seçim" değil "zorunluluk" dur.

peki ben redpill'in bu bakış açısına katılıyor muyum? ben de kız için açlık hissedip bu işlere kafa yoran biri değilim aslında, ama, gerek iş dünyasında gerekse arkadaş çevresinde gördüğüm şöyle bi gerçek var: sen bir erkek olarak herhangi bi ortamda değerli olmak istiyorsan gene bunları yapman gerekiyor diye düşünüyorum. ben redpill'de söylenilen şeyleri daha çok yaptığımda hayatımdaki bulunduğum tüm ortamlarda daha çok değer gördüğümü hissettim. bunları yapmak size iş bulmayı da kolaylaştırıyor, mevcut iş ya da arkadaşlık (ya da aile) ortamınızda daha çok değer görmenizi de sağlıyor.

özetle:

redpill şunu diyor: kaynaklarını kendi şahsi değerini arttırmaya harca.

sen şunu diyorsun: bu meşakkatli bir süreç, ben şu anki halimle de mutluyum zaten.

ben de şunu diyorum: evet mutlusun, yalan söylüyorsun demiyorum asla, ama, o meşakkatli "gelişim" işlerini sadece kız için yapılması gereken bir iş gibi düşünme.

bana şu cevabı vereceksin belki: "beni yanlış anladın birader, ben kişisel gelişimi falan kastetmiyorum, ben kızın ne düşündüğünü hayal etmeye çalışıp ona göre hareket etmek gibi saçmalıkları kastediyorum" eğer bana bu cevabı verirsen sana şunu söylerim: "o saçmalık dediğin şeyler de bir erkeklik özelliği aslında çünkü senin iş çevresinde de onları yapman gerekecek, hatta aile kurduğunda aile çevresi için de onları yapman gerekecek, insani ilişkilerde başarı elde etmek için o saçmalıkları gerektiğinde yapabilir yeterliliği sahip olman gerekiyor"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın temel gerçekliklerinden biri budur, s2ş.

• Ruhu çürür kısmı haklı. Psikolojik manyaklıktan başka birşey değil eğer gün boyu bunları düşünüyorsan. İnsan böyle birşey değil ya, hem kaslı hem zengin hem alfa malfa olmaya çalışan adamda sorun yok, ama gözü hırs bürümüş manyağa dönüşüyorsun.

Alfalığın a sından anlamayan, üç beş kuruş kazanan adam hayalindeki hayatı yaşıyor diyelim. Sonra vaahh, boşuna mı hayatımı adadım diye bir his geçer insanın içinden

• Uyduruk bir projeye kurban gitmemek için biraz da sosyal medyadan arınmak gerek bence. Türbanlı kızlarin büyük kısmı kafasına bez parçası takip kapalı olduğunu zannediyor. Sözde özgürlükçüler edepsizligi özgürlük sanıyor. Dediğin gibi denemek bedava ama kimse denemiyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcd12341 -- 6 Haziran 2022; 14:13:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.