Şimdi Ara

Herkes benimlen dalga geçiyir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi biz adanalıyık aslen fakat babamın işleri yüzünden istanbul'a geldik.
    Aile gelirimiz'de orta gibi kolej'e devam etmeye başladım orada, lise 1 öğrencisiyim bu arada.
    ama kaşlarım çok kalın ve birleşik, Adana'da sorun olmuyordu bu durum, fakat istanbula gelince okulda dalga konusu oldum.
    ve herkes öğretmenlerim bile dalga geçmeye başladı, konuşma şeklimde onlara göre çok değişik.
    her şeye tamam dedim takmıcağım dedim fakat bugüne kadar bugün okulda biri kaşlarıma simit attı çok sinirlendim fakat birşey diyemedim.
    tek eğlencem internet oyunları metin2 filan oynuyorum yani hiç dışarı çıkmak istemiyorum.
    aileme durumu izah ettim aldırmama izin vermediler kas larımı ne yapmam gerek benim yardım edermisiniz?

• penseyle gizlice yol
  • al cımbızı gün gün yol onları gittikçe azalsınlar ne bilem anlamazlar belki ailen falan :D
  • Git bi kuaföre güzel bi saç sakal traşı ol. Kuaföre rica et kaşlarınada ayar versin. Bu işi hafta sonu yapmaya özen göster, kaşlarının arası kızarcak çünkü ama 2 güne geçer.
    Sana laf söyleyene sende laf at, sessiz kalma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git aldır yıl olmuş 2013.

Ne o öyle ayaklı mc donalds gibi geziyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin-

Git aldır yıl olmuş 2013.

ayaklı mc donalds nedir la
  • Lazer vurdurabilirsin.

"tek eğlencem internet oyunları metin2 filan oynuyorum yani hiç dışarı çıkmak istemiyorum."

sorunu kendinde söylemişsin ama farketmemişsin dostum sana tek tavsiyem metin2 yi bırak
    bende 4.sınıfta başladım tam bir asosyal olmuş asosyalliğin dibine vurmuştum geçen sene bıraktım liseye geçince arkadaş ortamında çok etki yaptı tam sosyal olmasamda eski halime göre aşırı sosyal birisi oldum önce metin2 yi bırak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bak dinle sana çözümü anlatıyorum.. Lazer falan şimdilik çok erken. Kuaförde bir anda aldırman acayip dikkat çeker. Yapacağın tek şey ne biliyor musun ? Işaret ile baş parmağının tırnaklarını uzatıyorsun. Uzayınca kaslarının arasından hafif hafif kılları koparıyorsun. Yalnız tek noktaya odaklanma beyaz beyaz açılmasın orayı genel olarak hafif hafif al. Bir süre sonra kaş yoğunluğun azalınca o bölgede git iyi bir kuaföre güzelce alsın arasını. Sende iyi bir cımbızla kıllar çıktıkça alırsın kendin. Ayda bir de kuaföre aldırırsın sorun olmaz. Bu arada kaşlarının kalınlığını dert etme.kaşların eğer ibrahim tatlısesin oğlu ido gibi değilse sorun yok. Hem kızlar kara kaşlı kara gözlülere bayılırlar :D

• Henüz lise 1'e giden ve üstelik başka şehirden gelmiş, yeni yerinde yabancılık ve sıkıntı çeken biri bu kadar dışlanamaz ve kaşlarını aldırmaya zorlanamaz.
    Adanalıyız diyorsun, ailenin daha katı prensipli olmasını beklerdim ben.
    Müdüre gidip bunun hesabını sormasını beklerdim.
    Kaşlarını falan alma. Onlarınki sadece çocukluğun vermiş olduğu bir cahillik.
    Senin için çok zor biliyorum, ama dayan ve prim vermemeye bak.
    Müdüre git, müdür yardımcılarına git, başka öğretmenlerine durumu dile getir.
    Arkadaşlarına da laf at, onlar sana sataşınca.
    Ayrıca söylemekte yarar görüyorum, ben bu tarz konuşan insanlara bayılırım.
    Tam bir neşe kaynağısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 2 Ocak 2013; 23:14:11 >
  • Adam CSB yazmis ciddi ciddi cevap veriyonuz.

• valla arkadasım 20 yıllık adanalıyım.bu yıl bursaya okumaya geldim,arkadaşlara adanalıyım dedigim zaman inandıramıyorum.kimligimi gösteriyorum anca öyle inanıyorlar.adanalı olman bu durumun böyle kalacagın anlamına gelmiyor yani.halledilebilir bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jv892

quote:

Orijinalden alıntı: Engin-

Git aldır yıl olmuş 2013.

ayaklı mc donalds nedir la

harbi la nedir bu saatte bile beni güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckgad

Arkadaşlar merhaba herkese,
    şimdi biz adanalıyık aslen fakat babamın işleri yüzünden istanbul'a geldik.
    Aile gelirimiz'de orta gibi kolej'e devam etmeye başladım orada, lise 1 öğrencisiyim bu arada.
    ama kaşlarım çok kalın ve birleşik, Adana'da sorun olmuyordu bu durum, fakat istanbula gelince okulda dalga konusu oldum.
    ve herkes öğretmenlerim bile dalga geçmeye başladı, konuşma şeklimde onlara göre çok değişik.
    her şeye tamam dedim takmıcağım dedim fakat bugüne kadar bugün okulda biri kaşlarıma simit attı çok sinirlendim fakat birşey diyemedim.
    tek eğlencem internet oyunları metin2 filan oynuyorum yani hiç dışarı çıkmak istemiyorum.
    aileme durumu izah ettim aldırmama izin vermediler kas larımı ne yapmam gerek benim yardım edermisiniz?

koleje gidiyorsan bizden zengin olduğun kessin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.