Şimdi Ara

Herkes benden çok korkuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkes benden çok korkuyor. Kimse benimle tartışamiyor. Hemen fikir değistiriyorlar. Herkes fikirlerini belirtirken ben tersini söyleyince 180 derece dönüş yapıyorlar. Arkadaş ortamındada aynı akraba ortamindada. Napmam lazım sıkıldım bu durumdan artik bende ateşli ateşli saatlerce tartışmalar yapmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğim yav he diyip gecme meselesi değil. Baya baya 180 derece dönüyorlar diyorum. Mesela kendi dusundugunun %100 doğru olduğundan emin olan bir kişi , karşısındaki bu doğru bilgiyi ısrarla inkar ediyor, laftan anlamıyor, en son doğru bilgiye sahip kişi ya he dediğin gibi olsun der geçer. Bahsettiğim bu değil.

• Bir çin ata sözü derki ne kadar dönersen dön dötüün hep arkada dır.

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    Tuttum bu sozu

• Tartışmaktan kastın cahil cahil sidik yarıştırmaysa etrafındaki insanların kıymetini bil seni kırmamak için tartışmıyorlar.

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Beni hiç tanimadigin nasılda belli. Hayatinda kimseyle sidik yarıştırmamis hicbirseyi kafaya takmayan sıfır ego sıfır kibir bir insanım ben. kırma meselesine gelirsek midesinde dışkı taşıyan, et kemirip duran aciz bir varlık beni zaten kıramaz deneyen çok oldu o ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 13 Nisan 2018; 15:53:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.